Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Skrivklåda

Här kan du debattera om allt mellan himmel och jord, eller bara skriva av dig!

Skrivklåda

Christer ÅbergAv Christer Åberg
söndag 5 januari 2020 23:42

Christer Åberg


#Skrivklåda #Off topic #Debatt #Diskussion


175 kommentarer

10 11 12 »18

x
Leif svarar Susse
söndag, 16 februari 2020 14:43
Susse skrev:
Mm d inte ja som dömer. Men ja kanske e väl den mest avskyvärda människan just nu på jorden...
huhhuh.. D inte lätt o va ödmjuk o bäst när man blir trampad på tårna.
ÖNSKAR dig en God söndag!

Ha en god söndag du med!

Svara

x
Anna svarar Susse
söndag, 16 februari 2020 17:00
Susse skrev:
Ja drömde inatt att ja jobbade på Hemtjänsten som ja jobbade på här i Finland. Så.. Ja e i d första huset men min morfars syster bodde där..
Ja började städa hos henne hon hade redan druckit sitt morgon kaffe.
me sina söner. Hon pratade me mig om stjärnor o så började hon ruska om mig o säger att ja e lika hårdnackad som självaste döden. Ja börja kolla på mig SJ om axlarna..
Ja hade redan varit där över hela tiden.. Och ja börja leta efter nycklarna t d andra o samt bilnyckeln. Ja hade brottom till de andra. Så kliver de in en kvinna som jobba me mig i huset. Hon började sjunga o ja ville ba att hon Skulle hålla käften. Min bilnyckel va stulen o alla andra nycklar oxå. Helt plötsligt är de som en tecknad film.. O vi seglar. D va äckligt för hennes bröst pekade vägen var vi skulle segla.. Vi kommer dit o ja vaknar..


Shit... Ja började läsa nu i bibeln o så om styvnackad o så blir ja rädd..

Gud älskar oss som vi är men han vägrar låta oss förbli sådana. =)
Han dömer oss inte, han hjälper oss när vi har problem. För att han älskar oss.Svara

x
Jessica
måndag, 17 februari 2020 18:41

Är det inte dags att ta fram det rytande 🦁 lejonet som du pratade om för flera år sedan Christer??

Svara

x
Christer Åberg
söndag, 23 februari 2020 19:50

Nu har jag gjort ett pagingsytem till kommentarerna på Apg29! Hoppas att det fungerar bra! https://www.apg29.nu/pagingsystem-pa-apg29/

Svara

x
Christer Åberg svarar Jessica
söndag, 23 februari 2020 19:53
Jessica skrev:
Är det inte dags att ta fram det rytande 🦁 lejonet som du pratade om för flera år sedan Christer??

Jag hittar inte den videon nu... Finns den på Youtube?

Svara

x
David Billström
söndag, 23 februari 2020 20:32

Jesus är Herre

Jesus kom hit till jorden för att ge sitt liv av fri vilja. Han kom för att dö en försoningsdöd. På korset tog Jesus ditt och mitt syndastraff så att vi kan bli förlåtna och förvandlade.

"Pilatus sa till dem: Vad ska jag då göra med Jesus, som kallas Kristus? De sa alla till honom: Korsfäst honom. Då sa landshövdingen: Vad ont har han då gjort? Då skrek de ännu högre och sa: Korsfäst honom." Matt. 27:22-23

Jesus är segraren

Jesus dog på korset helt enligt planen. Sedan på tredje dagen så uppstod Jesus från de döda. Jesus sa till en av sina lärjungar vid ett senare tillfälle -

"Var inte rädd! Jag är den förste och den siste och den levande. Och jag var död, men se, jag lever i evigheternas evigheter. Amen. Och jag har nycklarna till dödsriket och döden." Upp. 1:17b-18

Jesus kommer aldrig mer att dö. Han har all makt i himlen och på jorden. Hans namn är över alla andra namn. Och en dag ska varje knä böja sig för honom.

Människors ovilja att böja sig

"Du som har sagt genom din tjänare Davids mun: Varför blev hedningarna upprörda och varför tänkte folken ut meningslösa planer? Jordens kungar trädde fram och furstarna gaddade sig samman mot Herren och mot hans Smorde. Ja, de har verkligen förenat sig, både Herodes och Pontius Pilatus, tillsammans med hedningarna och Israels folk mot din Helige Son Jesus, som du har smort, för att utföra vad din makt och ditt rådslut hade förutbestämt skulle ske." Apg. 4:25-28

Jesus är Kung. Det är inget som varken du eller jag kan göra något åt. En dag ska varje människa stå inför honom som är bestämd till att vara domare över levande och döda. Att försöka göra uppror mot Jesus och gadda sig samman mot honom är meningslöst. Under alla generationer så har människor velat knuffa bort Jesus från hans tron. Vart är de idag? Vart är deras riken idag?

Kom till Jesus idag

Varför inte böja ditt hjärta idag för Kungen som blödde och dog så att du ska kunna leva. Han kallar på dig. Spring till Jesu öppna famn.

"För han säger: Jag har bönhört dig i behaglig tid och jag har hjälpt dig på frälsningens dag. Se, nu är den behagliga tiden. Se, nu är frälsningens dag." 2 Kor. 6:2

Det handlar om dig och Gud. Är du försonad med Gud? Fortsätt inte att vända Gud ryggen. Upprorets väg leder till helvetet. Vänd om till Jesus istället. Nu är frälsningens dag. Bed Jesus komma in i ditt hjärta och försona dig med Gud.

"Gud står emot de högmodiga, men de ödmjuka ger han nåd." Jak. 4:6b

Svara

x
nils
söndag, 23 februari 2020 22:14

Tack för detta rena klara evangelium,Sanningens Ord till en mänsklighet som irrar efter livets mål och mening.

Sanningen är det absolut Viktigaste att söka och finna,både Andligt och Fysiskt!
Söker men ej efter Sanningen,finner man den Ej:Då återstår Lögnen!
Det krävs självkritik och ärlighet för att undvika självbedrägeri.

Ärlighet inför Jesu som är Sanningen och Hans Ande som kallas för Sanningens Ande
I tidens avslutning kan många säga sig känna Sanningen men blir bedragna om
man saknar Kärleken till Sanningen.

Just det varnar 2 Tess.2;10 allvarligt för,när den laglöse kommer;
"För att bedraga dem som går Förlorade,till straff därför att de inte gåvo KÄRLEKEN Till Sanningen Rum,så att de kunde bli frälsta."
Ett stort Bedrägeri kommer nu i ändens tid,när Kärleken till Sanningen prövas!

Lyssna nu till följande vers V 11;"Därför sänder ock GUD över dem Villfarelsens Makt,så att de sätta Tro till Lögnen för att de skola bliva Dömda,alla dessa som icke hava satt Tro till Sanningen,utan funnit behag i orättfärdigheten!"

Kära vän,om Gud sänder Villfarelsens makt,då kan bara de som Älskar och Tror Sanningen Bestå!

Kära vän,Bruka detta år till en Förberedelse i Bönen och Ordet,för de svåra år Gud Ord säger skall komma,för att du/jag skall klara dem!!
Det räcker Ej med en förnuftmässig kunskap,eller ett religiöst Yttre beteende utan en Kärlek till Guds Ord som tar sig uttryck i ett Förvandlat liv.Amen.

Svara

x
Madeleine
måndag, 24 februari 2020 22:15

Hur vet du att du är frälst?

En av dom viktigaste kännetecken är att du går från helgelse till helgelse.
Att du hatar det som världen hatar, att du älskar det som Gud älskar, att ordet inte är en stötesten för dej, att du hungrar och törstar efter rättfärdighet och det är ingen engångs sak, att du känner Jesus, och hatar ditt eget kött.
En sann kristen blir en stötesten för världen, och även för den skaran som tror att dom är på väg till himmelen, vilka är det som en dag säger till Herren: har vi inte profeterat i ditt namn, har var inte drivit ut demoner i ditt namn, obs...obs....detta är "kyrkfolk", det är bara dom som skulle hävda att dom profeterat, och gjort många underverk, men det är få som finner vägen.
Om du är frälst rannsakar du ditt liv dagligen, du blir en stötesten för världen, och för dem som tro sig gjort många härliga ting för Jesus, du vandrar i helgelse, och dagligen hungrar efter rättfärdigheten i Kristus, det är ingen engångs hungnad som somliga tror.
Att du tänker på Herrens ord dagligen och korsfäste sitt kött, men få är de som idag orkar göra det, vi är sövda av antikrist ande, och dom Flästa bryr sig inte häller.
Det är tid för rannsakning!!!!
Plötsligt sker det!!!!

Svara

x
Madeleine
måndag, 24 februari 2020 22:43

SÅ SÄGER KYRKFOLKET: VISST LÄSER JAG MIN BIBEL!!

Är man säker på det?!
Vi läser ofta Bibeln slarvigt, vi tror att vi läser, fast vi inte bryr oss, och för att stilla vårt samvete rabblar vi ett kapitel.
Den som inte studerar det han läser har inte häller läst Bibeln alls.
Bibeln måste, och kan bara läsas på ett enda sätt, nämligen så, att vara bedjande, att ta ordet för vad det är, och vara villig att göra och handla.
Att vara medveten om att ordet är medecin för vår fallna människor natur, att följa hänvisningar, se på sammanhang, vilka Jesus sa vad till, och förstå att vissa kap hänger ihop med föregående och kommande.
Att förstå att ordet är flerbildligt i många avseenden, då förstår man djupet lättare, och öppnar sinnet för Andens vägledning.
Att tro att man ska läsa ordet efter en "lära" blir väldigt fel, den karismatiska agendan har inte rätt i allt, men vi är väldigt högmodiga av oss, vi tror att vi är visa, men få blir vi dårar på riktigt, se upp!!! När vi ser oss som visa börjar vi förlita oss på vårt bedrägliga hjärta, vi börjar att lita på vårat så kallade " förstånd".
Då du inser att du inte kan införskaffa vishet, förstånd, och kunskap utan att inse vissa av dom nämnda punkterna så är du illa ute. Du bedragen dej själv, och drabbas av högmod.
Ofta får Anden inte undervisa oss i ordet, vi låter häller våra fix idéer lära oss, på så vis blir vi våra egna villolärare, fast vi VÄGRA inse det.
Läser du ordet?
Rannsaka du dej själv?
Tillåtet du ordet döda ditt kött?
Låter du ordet flöda i ditt liv så världen kan se det, och låter du ordet få vara din tukto mästare?
Om inte! Då behöver du bli frälst!

Svara

x
Madeleine svarar Lasse
tisdag, 25 februari 2020 16:27
Lasse skrev:
Hur tänker ni om vilddjurets märke?

https://youtu.be/7A62yRSiigQ

Det finns många vidskepelse om detta märke,sedan tror jag säkert att det kan bli ett fysiskt.
Men märket är mycket djupare än så, det är även Andligt oxå, men här är inte kristenheten vaken.
Studerar man ämnet på djupet så märker man sin själ först, när själen är märkt finns ingen återvändo, då kan den stora ledaren med lätthet samla in alla till det slutliga märket.
Det innebär ett förnäkande av Kristus, hädelse mot Anden, och en ed att vara ett system troget (vilddjurets).
Denna märkning sker pö om pö, man vaggas in i den,ju blindare massan blir, ju mer förhärdad blir man mot sanningen, Antikrist ANDE börjar att regera och styra, och gör folket mer o mer laglöst mot Guds ord, och den falske profeten börjar med oss genom falska profeter och apostlar,då byter vi ut sanningen mot lögn, då vi låter oss vilseledas är vi ett lätt byte när de personliga träder fram. Märket börjar med en ANNAN ande, ett ANNAT Evangelium.
Två ska hämta sin hustru.
Satan sin sköka.
Jesus sin brud.

Svara

10 11 12 »18

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 7 april 2020 23:19
Be för mina 2 bröder. De längtar efter en kvinna i sitt liv. Jesus- skicka kvinnor i deras liv!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp