Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Profetiskt budskap fyra år innan Coronapandemin

Om 48 månader kommer världen att vara mycket annorlunda! 

Ansiktsmask.

Om 4 år kommer det att vara en stor förändring och min församling måste höra om aliyah. Utvidga platsen för er boning, proklamera hur angeläget och bråttom det är till församlingen. Genom er, Ebenezer Operation Exodus, kommer jag att göra detta om ni fortsätter att vara lydiga mot min kallelse.

Denna artikel är en Gästblogg vilket innebär att det är skribentens egna åsikter.

Av Claes-Göran Bergstrand
onsdag, 27 maj 2020 09:17
Gästblogg

Coronaviruset och Guds Ande förändrar Sverige

Våren 2020 är både lik och olik den vanliga svenska våren. I skogsbackarna står blåa och vita sippor och i trädgårdarna lyser krokus i gult och blått, som om Skaparen vill visa att han tänker på Sverige just i denna tid. Samtidigt är samhället drabbat av en global virus-pandemi, i Bibeln kallad pest /loimoí/ (Luk. 21:11), vilket inger oro, sorg och förtvivlan i människosjälen.

Då jag var i bön vid årsskiftet fick jag en känsla av att året 2020 skulle föra med sig starka skakningar i samhället. Det dröjde bara en dryg månad så förändrades plötsligt vårt samhällsliv av ett märkligt litet virus. Då visste vi ingenting om detta Corona-virus som därefter har påverkat människors vardag på ett sätt som vi knappast kunde tänka att något sådant skulle hända. Att stora städer och länder skulle stängas ner, att industrier måste permittera större delen av sin personal och transporter av varor och tjänster plötsligt skulle upphöra, att inte få åka till kyrkan och delta i en gudstjänst eller att tvingas avstå besöket hos barnbarn eller på äldreboendet. Allt sådant har känts otänkbart för bara några veckor sedan. Jag tror att det är Guds tid att möta sitt folk med väckelse!

När vi nu har varit mer eller mindre i karantän i två månader börjar väl de flesta av oss att längta tillbaka till det ”normala livet”. Någon har sagt så träffande: ”Ingen människa tycker om status quo, ändå hatar alla förändring.” Om det gäller även kristna (vilket jag tror att det gör) måste vi inse, och faktiskt också bejaka att Corona-pandemin har kommit för att förändra vår livssituation. Detta kan vara en prövning inför de födslovåndor som Jesus talade om med sina lärjungar, som måste ske innan han kan komma tillbaka till jorden. (Matt. 24:3-8).

Samtidigt som viruset för med sig stor dödlighet och mänskligt lidande sker också positiva saker. Åtminstone i det korta perspektivet. Exempelvis så har luftföroreningarna minskat betydligt och vattendrag blivit renare. Pride-rörelsen har tvingats ställa in sina arrangemang denna sommar i många länder såsom i Sverige och Israel där detta inte skett sedan Pride-paraderna började där 1998. Hur som helst kommer vi inte att kunna gå tillbaka till ”business as usual”, eller rättare uttryckt, vi borde inte återgå till ett sådant tillstånd.

Gud har kontrollen och håller världen i sin hand

Ett faktum är att detta virus har förändrat vardagslivet för hela mänskligheten och detta har skett utan att någon har kunnat förutse att det skulle hände. Eller? Att Gud har kontroll över sin skapelse är ingen hemlighet, speciellt inte för en troende kristen, och då kan man förstå att denna virus-smitta inte kommit som en överraskning för Gud. (Ps. 24:1-6). Men är det Han som har sänt det kan man fråga sig? I Bibeln läser vi om olika situationer där Gud aktivt sände plågor, ytterst i syfte att mana människor till omvändelse (3 Mos. 26:14-17), och i Uppenbarelsebokens senare del har vi ett tydligt exempel på att Gud ska sända plågor över mänskligheten som straff för deras ondska och synd.

Men det står också att Gud gör ingenting utan att först ha uppenbarat sin hemlighet för sina tjänare profeterna. (Amos 3:7). Och Jesus säger i princip samma sak när han undervisar lärjungarna om den helige Ande. (Joh. 15:15; 16:13). Herren vill alltså samarbeta med sina barn genom profetians ande.

Profetiskt budskap fyra år innan coronapandemin

I dessa tider cirkulerar profetiska budskap runt jorden och det är viktigare än någonsin att be om urskiljningens gåva och att kunna pröva det som talas ut. Här vill jag delge ett budskap som indirekt handlar om Corona-pandemin och som jag fått via en trovärdig Herrens tjänare. Det förmedlades i Jerusalem för 4 år sedan under en internationell konferens med EBENEZER Operation Exodus. Tidigt på morgonen 23 jan 2016 fick Paul Clark, som arbetar med produktion av media i Ebenezer, ett tilltal från Herren. Vid ledarmötet på morgonen innan dagens sessioner delade Paul vad han fått från Herren. Han delade det senare med alla konferensdeltagare och det publicerades även i Ebenezers bönebrev kort efter konferensen.

Budskapet genom Paul Clark i Jerusalem den 23 januari 2016:

”Utrusta mina trogna tjänare och smörj dem för att arbete med aliyah. Tiden är kort och det finns mycket att göra. Om 48 månader kommer världen att vara mycket annorlunda! Under den här nådesperioden behöver min församling höra att den har en kallelse att hjälpa i den massaliyah som är i antågande, att de MÅSTE HÖRA de löften jag gav till profeterna. Ni skall vara detta språkrör. Be varje dag för att min församling ska få slöjan bortlyft från ögonen! Proklamera mitt Ord och jag skall vidröra deras hjärtan när ni BER dem att ansluta sig till detta arbete och att ge. Om 4 år kommer det att vara en stor förändring och min församling måste höra om aliyah. Utvidga platsen för er boning, proklamera hur angeläget och bråttom det är till församlingen. Genom er, Ebenezer Operation Exodus, kommer jag att göra detta om ni fortsätter att vara lydiga mot min kallelse.
Min församling behöver bli förberedd och när de får höra det, kommer många hundratusentals att ge i överflöd, och många av dem kommer att vilja rulla upp skjortärmarna för att engagera sig, från de unga till de gamla. FRIGÖR och SMÖRJ mina trogna tjänare, inspirera dem eftersom det kommer att bli stora utmaningar men min Nåd kommer att vara tillräcklig. Det är min församling som jag brinner för, och jag kommer att öppna deras hjärtans dörr därför att de kommer att vara de som för mina utvalda hem.”

Det är intressant att notera att det var på dagen 4 år efter detta profetiska ord, den 23 jan 2020, som Kina satte hela staden Wuhan, med ca 10 miljoner människor, i karantän. (Förmedlat genom Philip Holmberg).

Var kommer Corona-viruset ifrån?

Det har förekommit många spekulationer omkring Corona-viruset uppkomst och dess spridning. Att det har sitt ursprung från den kinesiska mångmiljonstaden Wuhan står nog utan tvivel, men var där och hur har det kunnat sprida sig är inte klarlagt. I publikationen Gatestone Institute, 22 april 2020, skriver den italienska journalisten och författaren Giulio Meotti, kulturredaktör på Il Foglio, en lång artikel som har rubriken, ”Kinas lögner har stått oss dyrt”. Här är några utdrag:

”Vem meddelade den 11 januari att marknaden i Wuhan var ursprunget för denna epidemi? Den kinesiska regimen. Det upptäcktes senare att det första kända fallet av coronavirus kan spåras tillbaka till den 17 november 2019. "Det här är en av de värsta mörkläggningarna i mänsklighetens historia, och nu står världen inför en global pandemi", sa Rep. Michael T. McCaul, republikansk medlem i House Foreign Affairs Committee, innan USA:s underrättelsetjänst fastslog, i en hemligstämplad rapport till Vita Huset, att Kina har dolt ursprunget och omfattningen av det katastrofala globala coronavirusutbrottet.

Det kinesiska kommunistpartiets "felaktiga gärning har orsakat en global smitta som har dödat tusentals", skrev kardinal Charles Maung Bo, ordförande i Federation of Asian Bishops' Conferences den 1 april. "När vi undersöker skadan som orsakats i tusentals liv runtom i världen måste vi fråga vem som bär ansvaret." .....

Men det finns inga uppgifter överhuvudtaget om hur denna pandemi började. Marknad? En grotta full av fladdermöss? Myrkottar? Eller ett biovapenlabb? Inga utländska läkare, journalister, analytiker eller internationella åskådare är på plats i Wuhan. Om viruset härstammar på en marknad eller i en grotta, varför gick då Kina så långt för att tysta ner allt? Varför gav då Beijing order till kinesiska forskare att förstöra bevis med kopplingar till viruset?

Det verkar som att fladdermöss inte såldes på marknaden i Wuhan. The Lancet noterade i en studie från januari att det första fallet av Covid-19 inte hade någon koppling till marknaden. The Lancets essä, författad av kinesiska forskare från flera institutioner, förklarade att 13 av de första 41 fallen inte hade någon koppling till marknaden. ....

"Mindre än 300 meter ifrån skaldjursmarknaden ligger Wuhanfilialen av Chinese Center for Disease Control and Prevention" skrev David Ignatius från Washington Post. "Forskare från denna anläggning och det närliggande Wuhan Institute of Virology har publicerat artiklar om att samla coronavirus från fladdermöss från hela Kina för att studera och förhindra framtida sjukdomar. Har ett sådant provexemplar läckt, eller har farligt avfall placerats på ett ställe där det kunde spridas?" "Att samla virus" utesluter inte möjligheten för ett "läckt virus". Än värre är att om Kina inte kan skydda sina labb så behöver det hållas ansvarigt för den förödande globala skadan. ....

"Det må pågå en livlig debatt om vilket center det är, men vid det här laget verkar det omöjligt att förneka att ett center har varit direkt engagerat i forskning om virus, även om det inte ägnat sig åt att skapa ett virus.” skrev fader Renzo Milanese, katolsk missionär i Hongkong.

"Med andra ord, viruset spred sig tidigt från ett forskningscentrum i Wuhan. Än viktigare är att det inte heller råder något tvivel om att myndigheterna kände till faran med viruset, att de inte informerade någon och att de försökte hålla dessa fakta hemliga."

Den amerikanske senatorn Josh Hawley har introducerat en resolution som uppmanat till en internationell utredning av Kinas hantering av virusspridningen. Enligt Hawley: "Det kinesiska kommunistpartiet var medvetet om viruset redan i december men beordrade laboratorier att förstöra prover och tvingade läkare att hålla tyst. Det är dags för en internationell utredning i vilken roll deras mörkläggning har spelat i spridningen av denna förödande pandemi."

Kallelse till förbön mellan Påsk och Pingst

Oavsett hur Corona-viruset har uppstått och varifrån det har spridit sig befinner vi oss i en allvarlig andlig kristid. Nu är det Guds tid för en samhällsväckelse i vårt land. Därför ska Guds folk går ner på sina knän och bekänna sina och folkets synder och omvända sig från sina egna vägar. (2 Krön. 7:14). Vi måste också tillåta Bibelns Ord få rannsaka våra hjärtan så att Andens svärd kan åtskilja det som är köttsligt från det som är andligt. (Hebr. 4:12). Då kommer Herren att välsigna oss och låta Guds ansiktes ljus lysa över Sverige.

Med glädje kan vi konstatera att allt fler kristna i Sverige och Norden tar ansvar i bönen för sina medmänniskor. Många är de som vill se en andlig väckelse bryta fram i våra nationer. Men ska väckelse bryta fram måste Andens eld falla över de troende, det måste bli en förnyad Pingst bland Guds folk. Då behöver de troende bedja i en enad kärlek till varandra. (Apg. 1:14.)

Pingstledaren Lewi Pethrus skriver i en av sina sista böcker, ”Brytningstider, Segertider”, 1969, en tid då enhetsdebatten var som hetast (sid. 51):”Ingen har väl kommit på en så orimlig idé som att ersätta tyngdlagen med en mänsklig anordning. Därför borde ingen experimentera med att sätta in en mänsklig organisation i stället för ́kärleken ́, ́ty den är fullkomlighetens sammanhållande band ́. Kol. 3:14. Om det skall bli någon mening med de kristna enhetssträvandena här i landet, bör man väl satsa på den andliga och gudomliga linjen.”

Pethrus hade väldigt rätt och detta gäller i allra högsta grad i dag. Därför bör varje troende sträva efter att uttrycka en sann kärlek /agapé/ till trossyskonen även om vi ännu inte har nått fram till en full enhet i tron. (1 Tess. 4:9,10.)

Just nu pågår en förbönssatsning mellan Påsk och Pingst, som bönerörelserna Sverigebönen (SB) och Norden 7:14 var för sig inbjuder till. Det är olika betoning på bönens inriktning där SB ber utifrån Herrens bön och ber ut Hans namn varje dag så att tron reses upp och talar (Ps 37). Man ber också för evangelisterna Sebastian Stakset, Trosrörelsen och Tiglet Malakai, Pingströrelsen, och att gemensamma allkristna böneplatser reses upp och prioriteras för stadens bästa och på 6 juni (Ps 20).

I bönerörelsen Norden 7:14 koncentrerar man sig på att ”be om Andens eld och kraft under de femtio dagarna mellan Påsk och Pingst 12 april - 31 maj. Man tror på och vill se en ny andeutgjutelse, att en ny pingst ska bryta fram i alla kyrkor och samfund!”

Presskonferenserna omkring Corona-pandemin avlöser varandra i olika TV-kanaler där tre svenska flaggor och det gula korset väl synligt lyser bakom talarna. Man lägger också märke till den svenska flaggnålen som ministrarna bär på bröstet. Detta har satt nationen i fokus och Korset, som talar om försoning, har kommit i centrum inför svenska folket!

Detta kan innebära att årets nationaldag den 6 juni kan få en större betydelse än på länge för Sveriges medborgare i allmänhet och för oss kristna i synnerhet. Även om man inte får samlas i stora grupper på nationaldagen kan vi mötas som enskilda och i små grupper inför nådens tron där Jesus sitter och tar emot vår bön och lovsång. Låt bönen präglas av ”att Andens enhet ska bevaras genom fridens band ...” (Ef. 4:3), ”att kraftlösa händer och svaga knän ska få styrka; att människor ska ta emot Guds frid och bli frälsta; att vi får mod att stå emot all bitterhet och falskhet.” (Hebr. 12:12-15). Låt Nationaldagen 2020 bli en dag inför Herrens ansikte för allt Guds folk!

https://bergstrandsvagen.se/

Claes-Göran Bergstrand


#Claes-Göran Bergstrand #Coronaviruset #Profetia #EBENEZER Operation Exodus


19 kommentarer

1 2

x
Stefan Jonasson svarar Malin
onsdag, 27 maj 2020 22:40
Malin skrev:
Ha ha, det var roligt 😂 Förlåt, jag skrattar absolut inte åt dig, utan åt hur knäppt allt är...

Jesus kommer väldigt snart, i alla fall. Och Han har talat om i Bibeln vad som ska hända...

Gud välsigne dig 💕🌟

Jag tycker också att allt profeterandet och allt siande.. Änglasyner himlafärder, helvetesresor på you tube är väldigt förvirrande... Varför kan man inte förklara det profetiska med hjälp av skriften på ett normalt sätt.. Samtidigt som man lägger tyngden på att vittna om JESUS och förkunna evangelium.. Slutklämmen i alla sk profetior är ofta repent repent.. Ni måste göra ifrån er bättre om ni ska behaga GUD... Vissa har till och med sett kristna i helvetet.. Som inte lyckats leva ett helgat och fromt liv... Det är väl det jag har stört mig mest på under åren jag läst på apg 29

Svara

x
Tomas N
torsdag, 28 maj 2020 08:11

Det finns ofta något som verkligen är från Gud i varje profetia och så även här.
Och för att inte ta på mig rollen som andlig expert och vara alltför kritisk så kanske alltihop här är från Gud.
Men det viktigaste tycker jag är själva initiativet att överlåta sig mera till Gud och komma samman eller på egen hand be för församlingen och landet.
Det kan nästan aldrig vara fel . Enda gången det är fel är när man ber istället för att göra något konkret för Herren.
Pinstdagen står för dörren,låt oss hoppas många kommer till Gud eller får ett möte eller budskap ifrån Gud denna helg.
Jesu återkomst närmar sig och vi behöver vara redo. Alltjämt är skörden stor och arbetarna få.
Guds välsignelse!

Svara

x
Lukas
torsdag, 28 maj 2020 21:50

Innan järnridån föll var världen låst av maktkampen mellan öst och väst och vi levde med hotet om krig vilket s a s la sordin på extravaganserna. När sedan muren föll 1989 och kapitalismen stod ensam kvar försattes världen som i ett rus av ständigt ökande tillväxt medan alla värden bara devalverades. Men det har ett litet virus satt stopp för. Och om hbtq, genus, pride mm har det blivit så tyst... T o m Greta har tystnat. En del har väl bytt henne mot Tegnell fastän han själv inte tycker om det. Löfvens popularitet har rusat trots att regeringen fullständigt misslyckats och mest skyller på andra.

Svara

x
Andreas
fredag, 29 maj 2020 22:12

De är något skumt på gång. Notera lagen som amerikanska kongressen röstat igenom den heter H.R.6666 – COVID-19. Jag reagerade på namnet 666=antikrist märke. Många har börjat varna för de nya vaccinet, Bill Gates är inkopplat vissa hävdar att detta är kopplat till RFID tekniken som kan spåra människor. Har hört att detta skall omfatta även ekonomi. Vi vet vad bibeln säger. Den som inte har märket kan varken köpa eller sälja. De kan vara så lurigt att man tar första steget via vaccin kontroll.

https://www.youtube.com/watch?v=qz_DvnKcMQQ

https://newsvoice.se/2020/05/rockefeller-bill-gates-monopolkapitalister-pandemier/comment-page-1/#comment-374001

De är något väldigt allvarligt som pågår. Hur kunde Bill Gates mfl redan prata om en Covid pandemi förra året 2019? Varför började man med digid id 2020 redan 2016?
https://id2020.org/

Jag uppmanar er ta inte vaccinet de kan vara odjurets märke. Finns många som varnar för att de kontrollerar oss om vi tar det, ett chip som sprutas in.

Svara

x
Andreas
fredag, 29 maj 2020 22:18

https://www.youtube.com/watch?v=2o1riuYwKks
Mer profetisk info kring kanske de kommande mark of the beast via vaccinet covid-19

Svara

x
Sigvard Svärd svarar Tomas N
fredag, 29 maj 2020 22:35
Tomas N skrev:
Det finns ofta något som verkligen är från Gud i varje profetia och så även här.
Och för att inte ta på mig rollen som andlig expert och vara alltför kritisk så kanske alltihop här är från Gud.
Men det viktigaste tycker jag är själva initiativet att överlåta sig mera till Gud och komma samman eller på egen hand be för församlingen och landet.
Det kan nästan aldrig vara fel . Enda gången det är fel är när man ber istället för att göra något konkret för Herren.
Pinstdagen står för dörren,låt oss hoppas många kommer till Gud eller får ett möte eller budskap ifrån Gud denna helg.
Jesu återkomst närmar sig och vi behöver vara redo. Alltjämt är skörden stor och arbetarna få.
Guds välsignelse!

Claes-Görans "gamla" brinnande bönehjärta för Guds rikes framgång med bl.a. folkväckelse i Sverige, kan ingen ta ifrån honom. Det hjärtat vet jag att han har han burit på i många årtionden, med eller utan "profetior".
Och tack, Tomas, för din sunda och trosfyllda kommentar. I allt väntar vi på Herrens tider. Annat, också viktigt, får underordna sig detta främsta.

Svara

x
Andreas svarar Andreas
fredag, 29 maj 2020 22:37
Andreas skrev:
De är något skumt på gång. Notera lagen som amerikanska kongressen röstat igenom den heter H.R.6666 – COVID-19. Jag reagerade på namnet 666=antikrist märke. Många har börjat varna för de nya vaccinet, Bill Gates är inkopplat vissa hävdar att detta är kopplat till RFID tekniken som kan spåra människor. Har hört att detta skall omfatta även ekonomi. Vi vet vad bibeln säger. Den som inte har märket kan varken köpa eller sälja. De kan vara så lurigt att man tar första steget via vaccin kontroll.

https://www.youtube.com/watch?v=qz_DvnKcMQQ

https://newsvoice.se/2020/05/rockefeller-bill-gates-monopolkapitalister-pandemier/comment-page-1/#comment-374001

De är något väldigt allvarligt som pågår. Hur kunde Bill Gates mfl redan prata om en Covid pandemi förra året 2019? Varför började man med digid id 2020 redan 2016?
https://id2020.org/

Jag uppmanar er ta inte vaccinet de kan vara odjurets märke. Finns många som varnar för att de kontrollerar oss om vi tar det, ett chip som sprutas in.

Notera vad de skriver om id2020. Detta är en digital signatur som är kopplad till vaccinet men framför allt ekonomi. Citeterar,


Sedan 2016 har ID2020 förespråkat för etiska, integritetsskyddande metoder för digital ID.

För den av sju personer globalt som saknar ett sätt att bevisa sin identitet, erbjuder digital ID tillgång till viktiga sociala tjänster och gör det möjligt för dem att utöva sina rättigheter som medborgare och väljare och delta i den moderna ekonomin. Men att göra rätt digital ID innebär att skydda medborgerliga friheter och sätta kontroll över personuppgifter där de hör hemma ... i individen.

Varje dag förlitar vi oss på en mängd olika former av identifiering för att verka om våra liv: vårt körkort, pass, arbetsemblem och bygga åtkomstkort, betalkort och kreditkort, transitpass och mer.

Men tekniken utvecklas i en förblindande takt och många av de transaktioner som kräver identifiering genomförs idag digitalt. Från e-pass till digitala plånböcker, nätbanker till sociala mediekonton, dessa nya former av digital ID gör det möjligt för oss att resa, bedriva affärer, få tillgång till finansiella poster och hälsoposter, hålla kontakten och mycket mer.

Även om övergången till digital ID har haft många positiva effekter, har den åtföljts av otaliga utmaningar och motgångar, inklusive storskaliga dataöverträdelser som drabbar miljoner människor. De flesta av de nuvarande verktygen är arkaiska, osäkra, saknar lämpliga integritetsskydd och commoditize våra data. Men det håller på att förändras och ID2020 leder anklagelsen.

Vi är företag, ideella organisationer, regeringar och individer ... som arbetar i samarbete för att säkerställa att framtiden för digital identitet verkligen är #goodID.

Svara

x
Mikael
lördag, 30 maj 2020 10:31

Ojoj .Här flödar det verkligen av konspirationsteorier som om zombieapokalypsen skulle stått vid dörren.
Nej våran frälsning hänger inte på något 666 vaccin eller ID identifikation.Det är bara ett sätt för satan att leda bort oss från det som ärt det viktigaste,nämligen fokuset på Jesus Kristus.Det är det enda sättet att klara sig i denna tid.Så fort vi tappar fokuset på honom är vi på fel spår.Amen

Svara

x
Susse
söndag, 31 maj 2020 15:49

https://m.youtube.com/watch?v=h1RxhtFYb2w

Svara

1 2

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Betala med mobilen - digitalt bankkort


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 3 juli 2020 18:27
Herre ber om hjälp med ekonomin,om jag hade dessa krafter skulle de nödställda få de bra,men jag kan ej,så varför får inte jag även en chans att få det bra ekonomiskt Varför gode gud hjälp mig med tu

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp