Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Profetiska nyheter – September 2020

Börjar tredje världskriget i höst?

Profetiska nyheter – September 2020.

”75 år efter det andra kriget, kommer det sista och det största kriget som får det andra kriget till att verka ännu mindre”

Denna artikel är en Gästblogg vilket innebär att det är skribentens egna åsikter.

Av Mikael Walfridsson
söndag 6 september 2020 11:52
Gästblogg

Vakenhet

Guds frid kära syskon.

Här delar jag två väldigt spännande nyheter, som ganska tydligt visar hur nära vi är helt avgörande och stora profetiska händelserna i världen.

Har Herren vår uppmärksamhet och är vi vakna inför den absolut avgörande tid vi lever i? Jag vet inte när Herren väljer att rycka sin församling till sig, men jag vet att tiden är mycket kort.

Herren varnar församlingen i Sardes, att om dom inte är vakna, kommer Herren som en tjuv, och dom skulle då inte veta vilken stund Herren kom över dom (Upp 3:3). Det betyder samtidigt, att Herren önskar att vi ska känna till stunden och veta om tiden vi lever i. Han önskar vakenhet och hjärtan som bidar efter hans återkomst. Tiden är allvarlig och mycket kort.

100 % logiskt och möjligt

Arabvärlden sträcker sig från Atlanten i väster till Indiska oceanen i öster. Många av länderna igår i det så kallade ”Arabförbundet”, som bildades 1945. I detta förbund räknar man normalt med cirka 22 medlemsstater – länder som exempelvis Jemen, Irak, Egypten och Sudan. Alla länder är samtidigt medlemmar i islamiska konferensorganisationen.

Kushner, Trumps svärson, som har haft en betydande roll i fredsförhandlingarna i Mellanöstern, uttalar sig om att ”det är 100 % möjligt och logiskt för alla 22 arabstater att erkänna Israel”.

Förbund mellan Israel och arabvärlden

När världen inklusive arabförbundet börjar ge uttryck för att vi är nära ett erkännande av Israel, så betyder det samtidigt att vi också är på väg mot ett snarligt uppfyllande av Daniels bok kap 9, som talar om Israels kommande förbund ”med de många”.

Det kommer ett förbund mellan Israel och arabvärlden, och Arabförbundet kan mycket väl vara den organisation som skriver under på avtalet, som är utformat och gjort av Antikrist.

Källa:

Kushner: 100% possible, and logical, for all 22 Arab states to recognize Israel | The Times of Israel

Profetia om ett tredjevärldskrig/GOG/Magog i 2020

En av 1900 talets mest inflytelserika rabbiner, Yisrael Meir (HaKohen) kom med en profetia under hans sista dagar, om ett stort kommande krig som berör vår tid. Han talar om ett tredje krig, som skulle bli större än något annat som tidigare har varit – och det skulle komma 75 år efter slutet av det andra världskriget. Det ska noteras att Yisrael Meir föddes 1838, och upplevde första världskriget, men dog i september 1933, sex år före andra världskrigets start.

Han profeterade:

”25 år efter slutet av det sista kriget (första världskriget), kommer ett nytt krig att bryta ut som får det första till att likna en lek”.

Sanningen var dock att det gick 21 år mellan det första och det andra världskriget. Sedan fortsätter han:

”75 år efter det andra kriget, kommer det sista och det största kriget som får det andra kriget till att verka ännu mindre”

Det var den 14 augusti 1945 att man undertecknade ett vapenstillestånd, men det var först två veckor senare, den 2 september 1945, att Japan övergav sig. Det betyder att om denna profetia är korrekt, så kan vi förvänta ett tredjevärldskrig redan här i höst.

Källa:

Prophetic Rabbi who Accurately Predicted WW2: 'War of Gog-Magog this Summer' - Israel365 News | Latest News. Biblical Perspective.

Profetiska nyheterna står i kö

Dom profetiska nyheterna står i kö, och det är väl ändå inte så konstigt? På samma sätt var det när Jesus kom till jorden för 2000 år sedan. Det fanns en förväntan efter Messias, och alla tecken i himmel och jord, pekade på hans tid hade kommit.

Det samma upplever vi i dag. Det har gått 2000 år sedan att Messias, vår frälsare gick på jorden, och det löfte han gav det judiska folket, var att ”efter två dagar (två tusen år) gör han oss (judarna) levande igen, på tredje dagen, (i starten av det messianska riket) låter han oss uppstå” – Hos 6:2.

Det betyder att vi lever i den tid, där vi kan förvänta att Herren vänder åter. På samma sätt som för 2000 år sedan, vittnar och pekar tecken i himlen och på jorden om hans återkomst. Först kommer han till sin kropp, Guds levande församling, och efterföljande till Israel, det judiska folket, för att upprätta det messianska riket på jorden.

Jesus kommer mycket snart!

Mikael Walfridsson


#Tredje världskriget #Profetia #Mikael Walfridsson #Tidstecken


220 kommentarer

21 22

x
Israelvänlig
onsdag, 30 september 2020 21:02

Abbas har föreslagit ett antiavtal mot de arabiska fredsavtalen genom att han har föreslagit ett FN-förmedlat fredsavtal om Israel! Det skulle inkludera en internationell påtvingad palestinsk stat i Israel och en reträtt av judar som bor i landet till 1967 års gränser.

https://nyti.ms/2HLv4Dl

Denna FN-förmedlade fredskonferens i Mellanöstern är planerad att börja tidigt nästa år. Om det går igenom tyder mycket på att detta är Antikrist-avtalet! Var vaksamma bröder och systrar!

Shalom

Svara

x
Lillibeth
torsdag 1 oktober 2020 08:16

https://www.youtube.com/watch?v=6LrGfEs8feI&t=542s&ab_channel=InTouchMinistries

Låt er inte luras.
Det är verkligen steg för steg, en invänjningens väg.
Jag har alttid undrat över denna explotion av tatueringstrenden.
I sig tror jag inte den är märket,men jag är emot att märka kroppen på det sättet.
Grejen är att för människor i världen som som tatuerar sig är steget inte långt att även kunna ta märket eller acceptera märket.
Många kristna tatuerar sig väldigt mycket med typ kristna symboler.
Det är inget föredöme.
Nu kan det finnas kristna so i ovetskap gjort tatuering och där är det annorlunda.
MEN för den som tar emot antikrist märke finns det ingen tillbaka väg. Så påstå inget annat.
Djävulen älskar om vi följer hans väg och säger nej nej inte är det någon fara...

Vi ska vara visliga och sunda enligt Guds ord. Vi ska också söka Guds vishet.

Frid

Svara

x
Tom
torsdag 1 oktober 2020 13:21

Antikrists märke kommer vara tydligt.
Svart eller vitt
Tror inte gud skulle skrivit att man är för evigt förlorad om det hade varit nåt som är lite oklart
Typ, acceptera detta märke för att kunna köpa mat men då måste du säga nej till jesus eller dylikt.

Sen kan det vara så att uppryckandet sker en kort stund efter att alla fått erbjudandet om märket och den stora vedermödan bryter ut

Svara

x
Lillibeth svarar Tom
torsdag 1 oktober 2020 14:18
Tom skrev:
Antikrists märke kommer vara tydligt.
Svart eller vitt
Tror inte gud skulle skrivit att man är för evigt förlorad om det hade varit nåt som är lite oklart
Typ, acceptera detta märke för att kunna köpa mat men då måste du säga nej till jesus eller dylikt.

Sen kan det vara så att uppryckandet sker en kort stund efter att alla fått erbjudandet om märket och den stora vedermödan bryter ut

Vet inte om du har rätt där. Viktigt att inte leda in någon på en felaktig väg.
Många känner oro, men sök Herren i bön och i ordet istället. Bättre än att spekulera .

Svara

x
Israelvänlig
torsdag 1 oktober 2020 14:22

HOTANDE REGERINGSKRIS! OM REGERINGEN FÄLLS OCH DET BLIR NYVAL SÅ MÅSTE KRISTNA SLUTA RÖSTA PÅ PARTIER SOM SKJUTER DE SJÄLVA I FOTEN! JAG TÄNKER NÄRMAST PÅ SOCIALDEMOKRATERNA, VÄNSTERPARTIET, MILJÖPARTIET, CENTERPARTIET, LIBERALERNA! ALLA DESSA PARTIER FÖR EN ANTIKRISTLIG POLITIK OCH ÄR ICKE VÄNLIGT INSTÄLLDA TILL ISRAEL!

PARTIER SOM KRISTNA KAN RÖSTA PÅ ENLIGT MIN ÅSIKT ÄR SD, KD OCH ALTERNATIV FÖR SVERIGE! HADE TÄNKT TA MED MODERATERNA MEN DE SÄGER NEJ TILL MISSTROENDEVOTUM VILKET ÄR MÄRKLIGT! MEN DET BEHÖVS OCKSÅ I HÖGSTA GRAD FLER KRISTNA POLITIKER I RIKSDAGEN! DET FINNS EN SAK SOM DEN NYA REGERINGEN KAN TA TAG I DIREKT OCH DET ÄR ATT FÖRBJUDA RIKSDAGSLEDAMÖTER ATT VARA ANSLUTNA TILL SATANISTISKA ORGANISATIONER SOM TRILATERALA KOMMISSIONEN SAMTIDIGT SOM MAN ÄR RIKSDAGSLEDAMOT!

ENLIGT VAD MAN LÄST SÅ ÄR ALTERNATIV FÖR SVERIGE DET ENDA PARTIET SOM VILL TA SVERIGE UT UR EU OCH TAR KAMPEN MOT ISLAM, MEN SD ÄR OCKSÅ MOTSTÅNDARE TILL ISLAM OCH I VISS MÅN KD! DET PÅGÅR NU ETT KRIG I NAGORNO-KARABACH MELLAN AZERBAJDZJAN OCH ARMENIEN! MUSLIMERNA HAR FÖRKLARAT KRIG MOT DE KRISTNA! DET OTTOMANSKA IMPERIET ÄR ÅTERUPPLIVAT. OM DET SPRIDER SIG VÄSTERUT LIGGER SVERIGE MYCKET ILLA TILL DÅ FÖRSVARET I DET NÄRMASTE ÄR URHOLKAT, RÄTTSVÄSENDET KORRUMPERAT OCH POLISEN ICKE SKYDDAR DE OSKYLDIGA OCH OFFREN! DET FINNS POLISER SOM HELLRE KNÄBÖJER FÖR BLACK LIVES MATTER VILKET ÄR AVSKYVÄRT OCH DESSA BORDE OMGÅENDE BLI AV MED SIN TJÄNST OCH POLISLEDNINGEN SKULLE TALA I KLARTEXT VAD SOM GÄLLER. VID EN NY REGERING MÅSTE SVERIGE BILDA EN NORDISK FÖRSVARSALLIANS OCH FÖRKLARA OSS HELT NEUTRALA MOT F.D. WARSZAWAPAKTEN OCH NATO! ÄVEN OM REGERINGSKRISEN UNDVIKS OCH DET BLIR INGET NYVAL SÅ HAR SVENSKA FOLKET POLITISKT FÖRHOPPNINGSVIS EN CHANS KVAR VID VALET 2022, OM SVERIGE DÅ ÄR KVAR SOM LAND OCH INTE ISLAM TAGIT ÖVER FULLSTÄNDIGT!

SHALOM

Svara

x
Karl M
torsdag 1 oktober 2020 15:53


Håller fullständigt med! Såg ett program av en duktig Bibel förkunnare som talade om att när Israel vann 6 dagars kriget -67 berättade Tage Erlander att han hade en glädjande nyhet för riksdagen, att Israel gick segrande och de hade applåderat.

Det här är en svunnen tid men Palme var den som bytte riktning och drev en anti politik mot Israel och man hade hoppats att Bildt regeringen ibörjan av -91 skulle ändra sig men har fortskridit sedan dess.

EU gör givetvis allt för att länders national känsla och identitet ska upphöra, och detta implementeras tidigt i skolan idag, man påverkar den yngre generationen så de inte ska ha någon vetskap om kristendomen.

Islam har som mål att tränga undan den kristna läran och detta tenderar i att länder bryts ned faller samman. Svenska regeringar har över en lång tid förtryckt det egna folket, homo propaganda, massinvandring , utlokalisering av företag är en målmedveten strategi i detta! Vi kan tydligt se detta idag hur vidrigt regeringen sköter de nya uppgifter som journalister tagit fram i Estonia frågan, ingen vill träda fram, man har inte ens en åsikt längre. Sverige fungerar idag som en vidöppen dörr!

Svara

x
Israelvänlig svarar Karl M
torsdag 1 oktober 2020 21:02
Karl M skrev:

Håller fullständigt med! Såg ett program av en duktig Bibel förkunnare som talade om att när Israel vann 6 dagars kriget -67 berättade Tage Erlander att han hade en glädjande nyhet för riksdagen, att Israel gick segrande och de hade applåderat.

Det här är en svunnen tid men Palme var den som bytte riktning och drev en anti politik mot Israel och man hade hoppats att Bildt regeringen ibörjan av -91 skulle ändra sig men har fortskridit sedan dess.

EU gör givetvis allt för att länders national känsla och identitet ska upphöra, och detta implementeras tidigt i skolan idag, man påverkar den yngre generationen så de inte ska ha någon vetskap om kristendomen.

Islam har som mål att tränga undan den kristna läran och detta tenderar i att länder bryts ned faller samman. Svenska regeringar har över en lång tid förtryckt det egna folket, homo propaganda, massinvandring , utlokalisering av företag är en målmedveten strategi i detta! Vi kan tydligt se detta idag hur vidrigt regeringen sköter de nya uppgifter som journalister tagit fram i Estonia frågan, ingen vill träda fram, man har inte ens en åsikt längre. Sverige fungerar idag som en vidöppen dörr!

Det verkar som den socialdemokratiska regeringen med Löfven i spetsen inte vill ha någon ny utredning om Estonia! Sverige är det enda landet i världen som inte är måna om sitt eget folk och gå till grunden med vad som egentligen orsakade att Estonia sjönk så snabbt! Den letterska ministern vid den förra utredningen sa att den svenska regeringen ljög de rakt upp i ansiktet!

Den nuvarande letterska regeringen kommer göra en egen utredning! Varför vill inte den socialdemokratiska regeringen medverka till en ny utredning när det framkommit nya händelser som omedelbart skulle tas upp? Vad är det de vill dölja? En sådan regering Sverige har borde omedelbart avgå!

Den letterska regeringen säger att när det är klart med deras utredning kommer det visa sig att det är den största skandal någonsin i svensk politik som kommer skaka om hela det politiska etablissemanget och den fega lögnaktiga journalistkåren!

Shalom

Svara

x
Fredrik Eriksson svarar Israelvänlig
torsdag 1 oktober 2020 21:33
Israelvänlig skrev:
Det verkar som den socialdemokratiska regeringen med Löfven i spetsen inte vill ha någon ny utredning om Estonia! Sverige är det enda landet i världen som inte är måna om sitt eget folk och gå till grunden med vad som egentligen orsakade att Estonia sjönk så snabbt! Den letterska ministern vid den förra utredningen sa att den svenska regeringen ljög de rakt upp i ansiktet!

Den nuvarande letterska regeringen kommer göra en egen utredning! Varför vill inte den socialdemokratiska regeringen medverka till en ny utredning när det framkommit nya händelser som omedelbart skulle tas upp? Vad är det de vill dölja? En sådan regering Sverige har borde omedelbart avgå!

Den letterska regeringen säger att när det är klart med deras utredning kommer det visa sig att det är den största skandal någonsin i svensk politik som kommer skaka om hela det politiska etablissemanget och den fega lögnaktiga journalistkåren!

Shalom

Har en liten mera djuplodande analys (ursäkta ordvitsen)
med de politiska,ekonomiska och de säkerhetsmässiga incitamenten
som fanns på plats under regeringss-perioden 1990-2000,dvs 1880-och framåt.
https://www.apg29.nu/estonia-morklaggningen-avslojad/2/#com

Ola Dammegård säger precis samma sak, men från en annan vinkel,
dvs från andra sidan, (den esoteriska, icke andliga plåten).
Nämligen från den Israeliska underrättelsetjänsten Mossad
och five-eyes.

Explosivt med Ola Dammegård.
-"Dvs inget nytt, det är alltid Säpo,Noa,MSB och Försvarsmakten och FRA.
Det är vårat "5 eyes". (egen notering).

Man kan spola fram till 1:38 om man bara vill höra Olas analys av det
50 meter djupa sataniska människooffret kallat Estonia.
Det var ett djävla hamrande säger Ola i intervjun.
Spännande nya detaljer som bör komma fram,både om bogvisiret
och detaljerna kring övningarna (som alltid börjar cirka 2 veckor innan).
Precis som på Drottninggatan alltså (om nu någon kommer ihåg det).

Vi som kristna, ska avslöja den korrupta eliten, lyfta fram
allt som är dolt,förlöjligat eller förhalat av den djupt sataniska,
beklagliga och ömkansvärda Socialdemokratiska regeringen.
Dvs det ockulta ögats etablissemang måste krossas till varje pris!

Om inte i detta liv, så i nästa!

LÅT ER INTE LURAS AV LÖFVENS SVADA OCH FADDA TONFALL!
HAN ÄR BETALD AV INVESTOR FÖR ATT SÄLJA LÖGNEN SÅ ATT VI KAN SVÄLJA DEN!

https://bakomkulisserna.biz/2020/10/01/explosivt-angaende-estonia-med-ole-dammegard/

Svara

x
Karl M svarar Israelvänlig
fredag 2 oktober 2020 09:06
Israelvänlig skrev:
Det verkar som den socialdemokratiska regeringen med Löfven i spetsen inte vill ha någon ny utredning om Estonia! Sverige är det enda landet i världen som inte är måna om sitt eget folk och gå till grunden med vad som egentligen orsakade att Estonia sjönk så snabbt! Den letterska ministern vid den förra utredningen sa att den svenska regeringen ljög de rakt upp i ansiktet!

Den nuvarande letterska regeringen kommer göra en egen utredning! Varför vill inte den socialdemokratiska regeringen medverka till en ny utredning när det framkommit nya händelser som omedelbart skulle tas upp? Vad är det de vill dölja? En sådan regering Sverige har borde omedelbart avgå!

Den letterska regeringen säger att när det är klart med deras utredning kommer det visa sig att det är den största skandal någonsin i svensk politik som kommer skaka om hela det politiska etablissemanget och den fega lögnaktiga journalistkåren!

ShalomJa, man använder sig av en strategi som går ut på att avvakta samtidigt som många är i chock. Själva katastrofen drabbade en så pass stor del av befolkningen så man tycker att det inte ska gå att förhala utredningsprocessen kring olyckan.

Ungefär tio år senare drabbas vi av tsunamin då också många medborgare förolyckas. Mönstret upprepas då det är svårt att komma till handling, man är oförberedd beredskaps resurserna finns plötsligt inte, man klarar inte av att organisera sig och man skyller ifrån sig. Det är samma typ av regering vid dessa tillfällen, vissa personer är kvar andra utbytta men praktiskt taget samma inkompetens och sjabbel. Kan också vara så att vi är invaggade i någon sorts större tilltro att lita på myndigheterna ifall något händer, men att de använder sig av vår rädsla för att genomdriva sin agenda.

Jag vill rekommendera ett program av Dr Judy Wood på kanalen vimeo. Breakthrough Energy Technology och handlar om 9/11. Programmet är på ca 2h 25m så du måste ha tid.


Svara

x
Israelvänlig
onsdag, 14 oktober 2020 11:16

Bedömare varnar för att striderna mellan Armenien och Azerbajdzjan hotar olje och gasleveranser till Europa!

https://bit.ly/2H4xFaS

Det gäller nu att alla kristna vaknar upp! Vid ett storkrig kommer ingen olja eller gas till Sverige och inom några månader är det vinter! Alla kristna inom Norden samlas till bön och alla kristna måste hjälpa varandra! Läs Bibeln varje dag!

Turkiets ledare är Gog! Det ottomanska imperiet är återupplivat! Jag säger saker som du aldrig får höra från din pastor eller präst! Var vaksamma bröder och systrar!

Shalom

Svara

21 22

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu live med Christer Åberg


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 23 oktober 2020 02:58
Allt jag gör blir fel. Allt jag tar i bryts ner. Känner mej övergiven. Hittar inte gud. Varför skulle gud ens ge mej ett liv?

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp