Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Profetiska nyheter – September 2020

Börjar tredje världskriget i höst?

Profetiska nyheter – September 2020.

”75 år efter det andra kriget, kommer det sista och det största kriget som får det andra kriget till att verka ännu mindre”

Denna artikel är en Gästblogg vilket innebär att det är skribentens egna åsikter.

Av Mikael Walfridsson
söndag 6 september 2020 11:52
Gästblogg

Vakenhet

Guds frid kära syskon.

Här delar jag två väldigt spännande nyheter, som ganska tydligt visar hur nära vi är helt avgörande och stora profetiska händelserna i världen.

Har Herren vår uppmärksamhet och är vi vakna inför den absolut avgörande tid vi lever i? Jag vet inte när Herren väljer att rycka sin församling till sig, men jag vet att tiden är mycket kort.

Herren varnar församlingen i Sardes, att om dom inte är vakna, kommer Herren som en tjuv, och dom skulle då inte veta vilken stund Herren kom över dom (Upp 3:3). Det betyder samtidigt, att Herren önskar att vi ska känna till stunden och veta om tiden vi lever i. Han önskar vakenhet och hjärtan som bidar efter hans återkomst. Tiden är allvarlig och mycket kort.

100 % logiskt och möjligt

Arabvärlden sträcker sig från Atlanten i väster till Indiska oceanen i öster. Många av länderna igår i det så kallade ”Arabförbundet”, som bildades 1945. I detta förbund räknar man normalt med cirka 22 medlemsstater – länder som exempelvis Jemen, Irak, Egypten och Sudan. Alla länder är samtidigt medlemmar i islamiska konferensorganisationen.

Kushner, Trumps svärson, som har haft en betydande roll i fredsförhandlingarna i Mellanöstern, uttalar sig om att ”det är 100 % möjligt och logiskt för alla 22 arabstater att erkänna Israel”.

Förbund mellan Israel och arabvärlden

När världen inklusive arabförbundet börjar ge uttryck för att vi är nära ett erkännande av Israel, så betyder det samtidigt att vi också är på väg mot ett snarligt uppfyllande av Daniels bok kap 9, som talar om Israels kommande förbund ”med de många”.

Det kommer ett förbund mellan Israel och arabvärlden, och Arabförbundet kan mycket väl vara den organisation som skriver under på avtalet, som är utformat och gjort av Antikrist.

Källa:

Kushner: 100% possible, and logical, for all 22 Arab states to recognize Israel | The Times of Israel

Profetia om ett tredjevärldskrig/GOG/Magog i 2020

En av 1900 talets mest inflytelserika rabbiner, Yisrael Meir (HaKohen) kom med en profetia under hans sista dagar, om ett stort kommande krig som berör vår tid. Han talar om ett tredje krig, som skulle bli större än något annat som tidigare har varit – och det skulle komma 75 år efter slutet av det andra världskriget. Det ska noteras att Yisrael Meir föddes 1838, och upplevde första världskriget, men dog i september 1933, sex år före andra världskrigets start.

Han profeterade:

”25 år efter slutet av det sista kriget (första världskriget), kommer ett nytt krig att bryta ut som får det första till att likna en lek”.

Sanningen var dock att det gick 21 år mellan det första och det andra världskriget. Sedan fortsätter han:

”75 år efter det andra kriget, kommer det sista och det största kriget som får det andra kriget till att verka ännu mindre”

Det var den 14 augusti 1945 att man undertecknade ett vapenstillestånd, men det var först två veckor senare, den 2 september 1945, att Japan övergav sig. Det betyder att om denna profetia är korrekt, så kan vi förvänta ett tredjevärldskrig redan här i höst.

Källa:

Prophetic Rabbi who Accurately Predicted WW2: 'War of Gog-Magog this Summer' - Israel365 News | Latest News. Biblical Perspective.

Profetiska nyheterna står i kö

Dom profetiska nyheterna står i kö, och det är väl ändå inte så konstigt? På samma sätt var det när Jesus kom till jorden för 2000 år sedan. Det fanns en förväntan efter Messias, och alla tecken i himmel och jord, pekade på hans tid hade kommit.

Det samma upplever vi i dag. Det har gått 2000 år sedan att Messias, vår frälsare gick på jorden, och det löfte han gav det judiska folket, var att ”efter två dagar (två tusen år) gör han oss (judarna) levande igen, på tredje dagen, (i starten av det messianska riket) låter han oss uppstå” – Hos 6:2.

Det betyder att vi lever i den tid, där vi kan förvänta att Herren vänder åter. På samma sätt som för 2000 år sedan, vittnar och pekar tecken i himlen och på jorden om hans återkomst. Först kommer han till sin kropp, Guds levande församling, och efterföljande till Israel, det judiska folket, för att upprätta det messianska riket på jorden.

Jesus kommer mycket snart!

Mikael Walfridsson


#Tredje världskriget #Profetia #Mikael Walfridsson #Tidstecken


227 kommentarer

18 19 20 »23

x
Mikael W svarar Israelvänlig
måndag, 21 september 2020 04:17
Israelvänlig skrev:
Jag har inte alls kört fast utan tydligen är det ju du!😃 Nu plötsligt är det ett annat Bibelställe du hänvisar till och erkänner då att de tidigare ställen du hänvisade till för pretrib inte längre gäller, så därmed ifrågasätter du själv den boken som du hänvisar till genom att inte du inte längre hänvisar till de texterna som du tidigare gjorde!🤣 Finns då ingen anledning till att köpa den boken alls! 🤦‍♂️

Matteus 24 som du hänvisar till är en utmärkt hänvisning för posttrib och inte pretrib!🤣 Herren Jesus Kristus predikar för lärjungarna och samtidigt varnar judarna för förödelsens styggelse som kommer inträffa i mitten av den sista årsveckan! Det är då den stora vedermödan börjar! Du skriver att kristna rycks upp innan den sista och 70:e årsveckan, då ni inom pretrib markerar att när vedermödan börjar inleds den sista och 70:e årsveckan! Herren Jesus Kristus säger till lärjungarna att vi ska ge akt på detta och hänvisar till profeten Daniel, att förödelsens styggelse är utlösaren till Hans återkomst! Matteus 24 handlar definitivt inte om ett pretribuppryckande, då vi ju befinner oss i den sista årsveckan!

Jag är inte en jude, men har haft förkärlek till det judiska folket sedan jag blev frälst och har fört och för människor till tro och jag är en man som är gift med en underbar Kvinna tack vare Herren Jesus Kristus och har naturligtvis omsorg om min fru och familj, som Herren Jesus Kristus har omsorg om oss och jag hoppas du har det om din, om du är gift! Vedermödor har alltid funnits genom hela världshistorien och kristna har fått lida förföljelse, satta i fängelse och lidit martyrdöden! Detta är någonting alla kristna måste vara beredda på och att dö för sin tro! Herren Jesus Kristus talade om detta och kan bara inte ignoreras, som många pretribare gör och tror att vi ska föras upp varsamt på ett moln innan den sista och 70:e årsveckan börjar!

Kristna kommer inte att vara med så lång tid under den stora vedermödan, som jag tidigare skrivit om, då vedermödan blir förkortad för de utvalda d v s församlingen! Jag har tidigare hänvisat till Daniel 12:1-2 utan någon som helst kommentar om detta, vilket är väldigt märkligt! Herren Jesus Kristus kommer att hjälpa kristna som är förberedda att fly och ta oss bort från platser som är farliga den korta tid som då återstår till uppryckandet enligt Daniel 12:1-2 Vidare kommer Guds vrede att börja drabba de ogudaktiga och icke de kristna när den stora vedermödan börjar! Detta är dock inte Guds vredesskålar som börjar hällas ut först tidigast efter vi blivit uppryckta! Därför är det av yttersta vikt nödvändigt att kristna förbereder sig rent andligt och vi står rustade och vet vad det handlar om när den sista och 70:e årsveckan börjar när djävulens vrede börjar och inte avfaller som det är väldigt stor risk att kristna, som följer pretribläran kommer göra när de ser att uppryckandet inte har skett innan den sista och 70:e årsveckan börjar!

Shalom

Du missförstår mig käre Israelvänlig. Låt mig kortfattat få förtydliga:

- Bröllopet jag syftade på var mellan Jesus och församlingen. Guds skulle inte vara kärleksfull om han lät den Han älskar genomlida ”Vedermödan” där många skulle förmås acceptera märket, som ju leder till undergång, och då har ju Jesu nåd bortkopplats (precis som Stefan antyder)

- Jag dementerar inte de de första bibelställena jag gav dig (Paulus brev till Rom., samt 1:- och 2:a Tess,). Jag gav dig nu även Matt 24, och du måste förstå skillnaden.

Jesus (och lärjungarna) predikade till Judarna. Vedermödan som Jesus åsyftar i Matt.24 gäller främst Judarna, emedan Paulus och de första kyrkoledarna fram till år 323 (dvs de första Kristna) predikar till de Kristna. Hur Paulus och de första kyrkledarnas syn på ”uppryckandet” framgår i Ken Johnssons bok, men det är naturligtvis bibeln som är det främsta rättesnöret, och då kommer man långt med Matt.24, förutsatt att man förstår att Jesus predikade för Judarna.

De vedermödor (människors sjukdomar/problem och världskrig o.dyl) som tidigare ägt rum är inte samma som den ”Vedermöda/stora vedermöda” som kommer ske efter församlingsuppryckandet, utan den senare vedermödan handlar om en ”tidsperiod” i ändtiden då mänskligheten kommer att drabbas av ohyggliga plågor.

Även jag har en extra förkärlek till Judarna och Israel. Jag känner en stor tacksamhet mot dem för att dem bevarat Guds ord, så jag kan lära känna JHWE
Svara

x
Stefan Jonasson svarar Mikael W
måndag, 21 september 2020 07:50
Mikael W skrev:
Du missförstår mig käre Israelvänlig. Låt mig kortfattat få förtydliga:

- Bröllopet jag syftade på var mellan Jesus och församlingen. Guds skulle inte vara kärleksfull om han lät den Han älskar genomlida ”Vedermödan” där många skulle förmås acceptera märket, som ju leder till undergång, och då har ju Jesu nåd bortkopplats (precis som Stefan antyder)

- Jag dementerar inte de de första bibelställena jag gav dig (Paulus brev till Rom., samt 1:- och 2:a Tess,). Jag gav dig nu även Matt 24, och du måste förstå skillnaden.

Jesus (och lärjungarna) predikade till Judarna. Vedermödan som Jesus åsyftar i Matt.24 gäller främst Judarna, emedan Paulus och de första kyrkoledarna fram till år 323 (dvs de första Kristna) predikar till de Kristna. Hur Paulus och de första kyrkledarnas syn på ”uppryckandet” framgår i Ken Johnssons bok, men det är naturligtvis bibeln som är det främsta rättesnöret, och då kommer man långt med Matt.24, förutsatt att man förstår att Jesus predikade för Judarna.

De vedermödor (människors sjukdomar/problem och världskrig o.dyl) som tidigare ägt rum är inte samma som den ”Vedermöda/stora vedermöda” som kommer ske efter församlingsuppryckandet, utan den senare vedermödan handlar om en ”tidsperiod” i ändtiden då mänskligheten kommer att drabbas av ohyggliga plågor.

Även jag har en extra förkärlek till Judarna och Israel. Jag känner en stor tacksamhet mot dem för att dem bevarat Guds ord, så jag kan lära känna JHWE
När det gäller vår HERRES JESU KRISTI ankomst och hur vi ska samlas hos honom, ber vi er bröder, att inte tappa fattningen och bli skrämda, vare sig av någon ande eller någon kommentar på apg.. Som gör gällande att HERRENS DAG redan kommit, först måste avfallet komma och laglöshetens människa framträda *fördärvets son *.. Ni vet vad det är som nu håller tillbaka? Vet vi vad eller vem som håller ondskan i shack, Paulus tar för givet att vi vet det.. Det är GUD som håller djävulen tillbaka och ger djävulen tillåtelse... Satan kommer med lögnens alla tecken och under med all slags orättfärdighet... För att bedra alla dem som går förlorade eftersom de inte tog emot sanningen och älskade den så att de kunde bli frälsta,.. Satan utför laglöshetens lögn och det är GUD som sänder (tillåter) honom för att döma alla dem som inte trott på sanningen utan njutit av orättfärdigheten.. Det låter konstigt att GUD skulle sända djävulen... Jag minns ett tillfälle i gt när David räknar sina militära resurser 1 krön 21:1*satan trädde upp mot Israel och uppeggade David, sedan nämns samma händelse i 2 samuelsboken 24:1 åter upptändes HERRENS VREDE mot Israel och han uppeggade David mot dem,, frågan är vem uppeggade David... När jag såg detta första gången blev jag lite konfunderad, samarbetar GUD och djävulen där...

Svara

x
Stefan Jonasson svarar Stefan Jonasson
måndag, 21 september 2020 08:07
Stefan Jonasson skrev:
När det gäller vår HERRES JESU KRISTI ankomst och hur vi ska samlas hos honom, ber vi er bröder, att inte tappa fattningen och bli skrämda, vare sig av någon ande eller någon kommentar på apg.. Som gör gällande att HERRENS DAG redan kommit, först måste avfallet komma och laglöshetens människa framträda *fördärvets son *.. Ni vet vad det är som nu håller tillbaka? Vet vi vad eller vem som håller ondskan i shack, Paulus tar för givet att vi vet det.. Det är GUD som håller djävulen tillbaka och ger djävulen tillåtelse... Satan kommer med lögnens alla tecken och under med all slags orättfärdighet... För att bedra alla dem som går förlorade eftersom de inte tog emot sanningen och älskade den så att de kunde bli frälsta,.. Satan utför laglöshetens lögn och det är GUD som sänder (tillåter) honom för att döma alla dem som inte trott på sanningen utan njutit av orättfärdigheten.. Det låter konstigt att GUD skulle sända djävulen... Jag minns ett tillfälle i gt när David räknar sina militära resurser 1 krön 21:1*satan trädde upp mot Israel och uppeggade David, sedan nämns samma händelse i 2 samuelsboken 24:1 åter upptändes HERRENS VREDE mot Israel och han uppeggade David mot dem,, frågan är vem uppeggade David... När jag såg detta första gången blev jag lite konfunderad, samarbetar GUD och djävulen där...

Sen är det väl lite så att det är Mikael och hans änglar som kastar ner djävulen på jorden.. När det sker ska de troende som bor i himlen jubla.. Men över dem som är på jorden som valt att förkasta GUD, blir det ve och jämmer ty djävulen har kommit ner i stor vrede....

Svara

x
Mikael W svarar Stefan Jonasson
måndag, 21 september 2020 08:13
Stefan Jonasson skrev:
När det gäller vår HERRES JESU KRISTI ankomst och hur vi ska samlas hos honom, ber vi er bröder, att inte tappa fattningen och bli skrämda, vare sig av någon ande eller någon kommentar på apg.. Som gör gällande att HERRENS DAG redan kommit, först måste avfallet komma och laglöshetens människa framträda *fördärvets son *.. Ni vet vad det är som nu håller tillbaka? Vet vi vad eller vem som håller ondskan i shack, Paulus tar för givet att vi vet det.. Det är GUD som håller djävulen tillbaka och ger djävulen tillåtelse... Satan kommer med lögnens alla tecken och under med all slags orättfärdighet... För att bedra alla dem som går förlorade eftersom de inte tog emot sanningen och älskade den så att de kunde bli frälsta,.. Satan utför laglöshetens lögn och det är GUD som sänder (tillåter) honom för att döma alla dem som inte trott på sanningen utan njutit av orättfärdigheten.. Det låter konstigt att GUD skulle sända djävulen... Jag minns ett tillfälle i gt när David räknar sina militära resurser 1 krön 21:1*satan trädde upp mot Israel och uppeggade David, sedan nämns samma händelse i 2 samuelsboken 24:1 åter upptändes HERRENS VREDE mot Israel och han uppeggade David mot dem,, frågan är vem uppeggade David... När jag såg detta första gången blev jag lite konfunderad, samarbetar GUD och djävulen där...

Jag passar på din fråga, men med lärdom av Jobs bok så vet vi att Gud kan tillåta Satan att utföra sina verk. Något samarbete har jag svårt att se, Gud och Satan spelar inte i samma division

Satans makt är inte på något vis jämförbar med Guds makt. I slutskedet, när Satan ska fångas in och knuffas ned i eldsjön, så sänder Gud en ängel för att utföra detta, dvs en ända ängel räcker för att sparka den fulingen ner i grytan....


Svara

x
Stefan Jonasson svarar Mikael W
måndag, 21 september 2020 08:34
Mikael W skrev:
Jag passar på din fråga, men med lärdom av Jobs bok så vet vi att Gud kan tillåta Satan att utföra sina verk. Något samarbete har jag svårt att se, Gud och Satan spelar inte i samma division

Satans makt är inte på något vis jämförbar med Guds makt. I slutskedet, när Satan ska fångas in och knuffas ned i eldsjön, så sänder Gud en ängel för att utföra detta, dvs en ända ängel räcker för att sparka den fulingen ner i grytan....


Jag skrev nog lite provokativt.. Det är inte samarbete.. Vi vet ju vem som är DEN ALLSMÄKTIGE.. DEN HÖGSTE.. DEN ALLESTÄDES NÄRVARANDE, men när jag läste om Davids folkräkningen en gång var det lite förbryllande...

Svara

x
Israelvänlig
måndag, 21 september 2020 19:18

VARFÖR ÄR MITT SVAR TILL MICHAEL W RADERAT? ÄR DET DU CHRISTER ÅBERG SOM HAR RADERAT DET HELT UTAN SAKLIG GRUND? JAG VILL HA ETT SVAR VARFÖR DET ÄR RADERAT!

Shalom

Svara

x
Israelvänlig svarar Mikael W
måndag, 21 september 2020 19:41
Mikael W skrev:
Du missförstår mig käre Israelvänlig. Låt mig kortfattat få förtydliga:

- Bröllopet jag syftade på var mellan Jesus och församlingen. Guds skulle inte vara kärleksfull om han lät den Han älskar genomlida ”Vedermödan” där många skulle förmås acceptera märket, som ju leder till undergång, och då har ju Jesu nåd bortkopplats (precis som Stefan antyder)

- Jag dementerar inte de de första bibelställena jag gav dig (Paulus brev till Rom., samt 1:- och 2:a Tess,). Jag gav dig nu även Matt 24, och du måste förstå skillnaden.

Jesus (och lärjungarna) predikade till Judarna. Vedermödan som Jesus åsyftar i Matt.24 gäller främst Judarna, emedan Paulus och de första kyrkoledarna fram till år 323 (dvs de första Kristna) predikar till de Kristna. Hur Paulus och de första kyrkledarnas syn på ”uppryckandet” framgår i Ken Johnssons bok, men det är naturligtvis bibeln som är det främsta rättesnöret, och då kommer man långt med Matt.24, förutsatt att man förstår att Jesus predikade för Judarna.

De vedermödor (människors sjukdomar/problem och världskrig o.dyl) som tidigare ägt rum är inte samma som den ”Vedermöda/stora vedermöda” som kommer ske efter församlingsuppryckandet, utan den senare vedermödan handlar om en ”tidsperiod” i ändtiden då mänskligheten kommer att drabbas av ohyggliga plågor.

Även jag har en extra förkärlek till Judarna och Israel. Jag känner en stor tacksamhet mot dem för att dem bevarat Guds ord, så jag kan lära känna JHWE
Broder Mikael! Jag har givit dig ett svar, men har sett att det nu är raderat helt utan saklig grund! Jag vet inte om du hann läsa det innan det raderades bort? Är det någonting du känner till varför det är raderat?

Shalom

Svara

x
Peo svarar Israelvänlig
måndag, 21 september 2020 19:51
Israelvänlig skrev:
Broder Mikael! Jag har givit dig ett svar, men har sett att det nu är raderat helt utan saklig grund! Jag vet inte om du hann läsa det innan det raderades bort? Är det någonting du känner till varför det är raderat?

Shalom

Tyvärr så raderas det godtyckligt på denna sajt.
Har du inte samma åsikt, finns risk att dina inlägg censureras.

Svara

x
Israelvänlig svarar Peo
måndag, 21 september 2020 20:59
Peo skrev:
Tyvärr så raderas det godtyckligt på denna sajt.
Har du inte samma åsikt, finns risk att dina inlägg censureras.

Hej Peo! Tack för svar! Mitt svar till Mikael W var helt enligt Bibeln, men ändå raderades det bort helt utan saklig grund! Jag kommer publicera samma svar jag gav till Mikael W på Bo Asplunds Gästbok!

https://bit.ly/3mCHwFk

Tyvärr sparade jag inte mitt inlägg, men det ska man ju inte behöva göra! Svaret kommer inte ikväll då det var ett uttömmande svar och med hänvisning till Bibeln och en fråga till Mikael, där han skulle kommentera två verser från Bibeln! Jag har för övrigt haft en mycket bra konversation med Mikael där både han och jag är israelvänner! Jag kommer som sagt försöka återge hela mitt inlägg på Bo Asplunds Gästbok inom de närmaste dagarna! Så ni som är intresserade av sanningen och vad Bibeln verkligen säger om den yttersta tiden och vad som väntar profetiskt för församlingen kan gå in på den länken och gärna kommentera med stöd av Bibeln! Bertil Rosenius en broder i Kristus skrev här förr också men även hans inlägg raderades bort, som var helt enligt Bibeln! Se även mina tidigare inlägg i ämnet profetiska nyheter och även i ämnet Islams Antikrist, så länge dessa inlägg får ligga kvar!

Shalom

Svara

x
Stefan Jonasson
måndag, 21 september 2020 23:46

Jag har märkt en sak, först och främst med mig själv*, (försök till att utmåla mig ödmjuk)* vi kristna kan vara ganska lustiga när vi debatterar bibeln... Speciellt eskatologi när vi rotar och bökar i skriften, det är inget fel med det bara det sker med lite självdistans och ödmjukhet,, hittade en vers som talar lite om det 1kor 8:1-2 det handlar om kött från avgudaoffer.. Korinterna var en problemförsamling.. Det var väl en världslig avgudadyrkan de stad... Likheten med Sverige är slående vi sysslar inte med avguda kött,, i det moderna "upplysta" Sverige tar sig samma ogudaktighet andra utryck... Det påverkar även kyrkan samma grejer som korint kyrkan höll på med, sker även i kyrkan i Sverige... De följde olika lärare istället för JESUS,, världslig visdom,, sexuell omoral utöver det vanliga ,, dryckenskap.. Korinterna till och med var fulla under nattvarden, det kanske inte är så illa bland frikyrkorna i Sverige men dom gjorde det,.. Dagens kyrka de drar varandra inför domstol, missanvänder nådegåvorna.. Frälsta men köttsligt kristna,

Svara

18 19 20 »23

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu live med Christer Åberg


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 31 oktober 2020 11:22
Jesus befria en person från det mörker den befinner sig i. Inget är omöjligt för dig.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp