Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Profetia från en judisk pastor

En syn från en messiansk judisk pastor vid namn Pierre Gilbert.

Jag uppmanar nu allt Mitt folk att träda fram. Jag skakar om land och hav. Syndare och ogudaktiga dör av rädsla, och dör även genom fruktan över kommande världshändelser. Förstå, mina barn, att de ekonomiska kriserna endast var början på vad som väntar.

Detta är ett läsarmejl vilket innebär att det är skribentens egna åsikter.

Av Leif Boman
tisdag, 31 mars 2020 00:49
Läsarmejl

En syn från en messiansk judisk pastor vid namn Pierre Gilbert.

När jag på morgonen var i bön så gav Gud mig en syn.

Han visade mig en enorm global rörelse.

Jag såg mig själv gå på stranden. Plötsligt hörde jag höga smällar, ett ljud som ökade i intensitet. Det var inte ljudet från havet eller vinden, det var tyst överallt, havet var helt lugnt. Det lät nästan som om berg rasade ner. Ett våldsamt ljud som jag aldrig tidigare hade hört framträdde ifrån någonstans bakom havet, väldigt långt bortifrån.

Ljudet blev bara högre och högre, så att till och med jorden började skaka. Det lät som ett slags lågt basigt trumpetljud. Jag har aldrig hört så dovt och basigt ljud på sådant avstånd. Luften liksom flimrade. Jag grävde en grop i sanden och väntade med ansiktet vänt ner mot marken för att se vad denna syn handlade om.

När skakningarna inte upphörde utan tvärtemot bara blev starkare så såg jag mig själv börja be och tala med Gud.

Jag hörde en röst som sa:

"Var inte rädd, mitt barn! Det här är en uppmaning och kallelse från Mig för att ni nu på riktigt allvar skall kliva in i tjänst åt Mig, en signal från en annan värld. Jag uppmanar nu allt Mitt folk att träda fram. Jag skakar om land och hav. Syndare och ogudaktiga dör av rädsla, och dör även genom fruktan över kommande världshändelser. Förstå, mina barn, att de ekonomiska kriserna endast var början på vad som väntar. Det var bara början på det fördärv som väntar. De grunder som dagens samhälle är uppbyggt på kommer att skaka så att människor förlorar allt de har uppnått och sparat ihop hittills. Hela samhällets infrastruktur och skyddsnät kommer att kollapsa och mängder av människors liv blir mycket svåra. Allmän säkerhet försvinner och brottsligheten ökar så mycket att livet på planeten hotas. Men för dig, du som fruktar mitt namn, kommer Jag att rädda från fördärv. Jag håller Min skyddande hand runt omkring dig:"

Även om det inte hördes ett minsta lilla sus från vinden eller att jag såg den minsta lilla våg i havet så var dånet så starkt att mitt hjärta nästan slutade slå, och då tänkte jag att nu dör också jag. Men, Herren sa till mig:

”Mitt barn, frukta inte! Du kommer att leva och fortsätta att förkunna mitt verk. Stå upp, gå hem och tala med dina nära och kära. Berätta för dem att Min Son snart kommer, att Han redan står vid dörren. Jag sätter allt i rörelse för att förbereda Mitt folk för hemkomst, Jag lösgör nu dem från sådant som hållit dem tillbaka, och sådant som hindrat dem:"

När jag rest mig upp för att lyda Guds röst, och gjort mig redo för hemfärd såg jag många människor ligga i sanddynorna. De hade lämnat sina hus springande mot havet för att också se och uppleva detta speciella scenario. De låg på magen, som om de var förlamade, precis som jag gjort endast några minuter innan. När jag sedan passerade dem på väg hemåt, alltså trots att det ständigt fortsatte att dåna från avlägset håll så sa dessa människor till mig:

"Du är galen, du kan inte gå hemåt i den här situationen, det är alldeles för farligt:"

Sedan begravde de sina huvuden ännu djupare i sanden eftersom de var så oerhört rädda för vad som därefter skulle ske. De ville nu inte längre höra eller veta något mer.

Då sade Gud till mig:

”För er Mina barn, som fruktar Mitt namn, så är detta dagen för mobilisering. Frälsningens Sol kommer att stiga upp för er, för att församla och förena Mina sanna barn. Gå Min son och berätta det här för så många som du bara hinner med:"

Jag frågade Herren:

"Vad ska jag säga dem?"

Han sa:

”Berätta för Mina barn att de inte längre behöver oroa sig för det som ändå skall försvinna, utan tvärtom, så bör de vara upptagna med det odödliga och det som handlar om evigheten. De borde söka Mig alltmer, och sätta igång och studera Mitt Ord. De skall förlåta varandra medan det fortfarande finns tid, och de skall sluta fred med varandra. De ska sluta med att avundas varandra och sluta med att peka finger åt varandra. De skall heller inte klandra eller misstänka varandra mer. Alla bör nu göra vad de har för uppgift göra, och göra det så gott de kan. Råd dem att göra sig av med allt av meningslöshet och att sluta med att inbördes kämpa för egna rättigheter. Jag garanterar dina rättigheter och ger dig rättvisa. Det kommer att bli stora förändringar i världen på alla livsområden. Anpassa dig därför och var beredd! Ingenting mer kommer att vara som det varit:”

Ju längre jag gick från stranden desto mindre hörde jag dånet, men jag fick för mig att volymen ändå bara ökade. Jag kände mig nu mycket trygg, ungefär som om jag satt säkert skyddad och omsluten inuti ett slags kortfodral.

Jag hörde Herrens röst säga:

”Jag kommer att skydda mina barn på Mitt eget sätt. Du kommer att få se allt Jag nu kommer att genomföra i världen. Världen kommer att få uppleva av plågorna i Egypten förrän Jag tar hem er Mina barn, och innan det att Farao låter er gå för evigt. Mitt folk! Håll er till varandra! Stå sida vid sida, och uppmuntra varandra, och, ja, snart har ni gjort det! ”

Det här får bli det sista jag delar med mig av denna syn.

När jag tänker på allt jag såg och vad jag ska göra, så sa ju faktiskt Herren till mig:

"Sprid denna uppenbarelse som jag gav dig på morgonen om mobilisering till allt Mitt folk, och uppmuntra dem att göra samma sak eftersom jag redan står vid dörren, (kommer snart)! Och berätta för dem, särskilt för Mitt folk, att de nu på riktigt allvar bör vända sig mot Gud innan det blir för sent ... ”

Leif Boman

Denna artikel är ett läsarmejl vilket innebär att det är skribentens egna åsikter. Vill du skriva ett eget läsarmejl?


#Leif Boman #Profetia #Tidstecken #Sista tiden


74 kommentarer

5 6 7 »8

x
Susse svarar Bertil Rosenius
onsdag 1 april 2020 14:40
Bertil Rosenius skrev:
Ja, det är förståligt om man blir orolig. Själv är jag lugn. Kanske kan följande ge någon lite tröst:

https://smulor.nu/herren-ar-storre/

Vi har inget att frukta som kan ta ifrån oss den slutliga segern tillsammans med Jesus. Vad någon kan göra oss här och nu, är ett intet mot det god Gud har i beredskap för oss. Och vad än någon gör mot oss här, är det inte bestående!

Tack så mkt! Du har mkt att ge!

Svara

x
Susse svarar Mikael W
onsdag 1 april 2020 14:42
Mikael W skrev:
Jag har ju slutat att kommentera här, men kände mig manad att svara dig kära Susse i dessa pre-apokalyptiska tider.

Vänta tills Hong-Kong influensan kommer, då blir det full fart i bajamajorna och du kommer att tycka att dagens smittohastighet går i slow motion

Ja Orkar inte.. Va e de nu för nåt??

Svara

x
Leif svarar Bertil Rosenius
onsdag 1 april 2020 14:43
Bertil Rosenius skrev:
Tack för att du förklarat deig!

Jag märker att vi står långt ifrån varandra i detta med förståelsen av tidsskeden och kronologi. Jag väljer därför att sluta här.

Ha det bra! / Bertil

Ja, jag har redan tidigare förstått att vi har något olika funderingar kring de tider vi lever i.. Jag skrev dock kanske, att det kan vara annorlunda än många ser på det, det var ett möjligt exempel, inte att jag bestämt ser det så!

Jag håller ändå med om att det inte är så stor idé att utbyta tankegångar här inne. Redan nu kan man se att missförstånd och oförstånd med hånfullhet från en del som ser sig själv som duktiga som vanligt åter börjar florera.

Ha det ändå gott och Jesu frid...
Svara

x
Bertil Rosenius svarar Mikael W
onsdag 1 april 2020 15:07
Mikael W skrev:
Jadu Stefan, det har verkligen gått inflation i alla dessa profetior. Numera måste vi vänta i 12 år innan Gud når våra hjärtan.

Profetian ska ju först översättas från Hebreiska till Engelska, och därefter till Finska, och slutligen till Svenska.

Inte nog med detta översättningstrassel, man ska även gissa var översättningarna brister jämfört med originalet, och profetian ska dessutom hittas på en blogg.

Ack ack ack, det var bättre förr, då kom profetian som en pil rakt in i hjärteroten.....

Känner som du ang "pilen rakt in i hjärtat".

För talade Gud till församlingen på respektive plats. I dag är det tyst i församlingen, med nätet överflödar av profetior. Det finns tom sidor som tycks ha som måla att samla så många som möjligt på ett nästan ovärdigt sätt. Och folk som surfar runt, runt, runt, för att läsa det senaste och häftigaste.

Risken är att det går inflation i detta.

Jag ber att vi skall få höra Guds röst konkret till vårt land och folk!

Svara

x
Leif svarar Bertil Rosenius
onsdag 1 april 2020 15:30
Bertil Rosenius skrev:
Känner som du ang "pilen rakt in i hjärtat".

För talade Gud till församlingen på respektive plats. I dag är det tyst i församlingen, med nätet överflödar av profetior. Det finns tom sidor som tycks ha som måla att samla så många som möjligt på ett nästan ovärdigt sätt. Och folk som surfar runt, runt, runt, för att läsa det senaste och häftigaste.

Risken är att det går inflation i detta.

Jag ber att vi skall få höra Guds röst konkret till vårt land och folk!

Var skall du höra det konkret från Gud? Räcker det inte snart med budskap. Gud har talat mer än någonsin senaste åren om skärpning bland Guds folk, men flertalet struntar i det och ser allt som påhitt?

Det som har profeterats på nätet har ofta först gått ut i någon församling. Sen att Guds folk som blivit direkt berörda delar det borde inte vara fel. Men som sagt, problemet är inte att det profeterats utan alla dem som vägrar lyssna!

Svara

x
Andy Svensson svarar Bertil Rosenius
onsdag 1 april 2020 16:14
Bertil Rosenius skrev:
Känner som du ang "pilen rakt in i hjärtat".

För talade Gud till församlingen på respektive plats. I dag är det tyst i församlingen, med nätet överflödar av profetior. Det finns tom sidor som tycks ha som måla att samla så många som möjligt på ett nästan ovärdigt sätt. Och folk som surfar runt, runt, runt, för att läsa det senaste och häftigaste.

Risken är att det går inflation i detta.

Jag ber att vi skall få höra Guds röst konkret till vårt land och folk!

Du ville ha något konkret eller hur?

David Wilkerson - Gud har en kontrovers med den evangeliska kyrkan i Sverige!

https://www.youtube.com/watch?v=acWg7oFN3WU

Svara

x
Andy Svensson
onsdag 1 april 2020 16:17

År 2004 kom David Wilkerson till Sverige för att predika. Ett par timmar innan mötet upplever han att Gud säger att han ska profetera över Sverige. Wilkerson, som redan hade valt sitt budskap, ville först inte framföra detta profetiska budskap som Herren gav honom. Men i Gudsfruktan fick han ge med sig och tala det Herren ville att han skulle tala.

Gud har en kontrovers med den evangeliska kyrkan i Sverige, nämligen att den har blivit apatisk. Det var det profetiska budskapet. Vi som är i den svenska evangeliska kyrkan har inte längre någon nöd för de ofrälsta och bryr oss inte om Guds ord på det sätt som vi en gång gjorde. Vi har blivit apatiska. Vår egen vilja och bekvämlighet har blivit viktigare än Guds vilja. Och så pekar, i vart fall många av oss, finger mot varandra och vägrar se våra egna brister.

Sedan Wilkerson framförde detta profetiska budskap till Sverige, har det inte blivit någon förbättring. Snarare har kyrkorna fortsatt att vända sig bort från Gud och Hans ord. Men jag tror att Gud just nu reser upp människor som vill ta sin tro på allvar och leva ett helgat liv för Honom. Det är vad Sverige behöver allra mest nu:
Svara

x
Leif svarar Bertil Rosenius
onsdag 1 april 2020 16:25
Bertil Rosenius skrev:
Känner som du ang "pilen rakt in i hjärtat".

För talade Gud till församlingen på respektive plats. I dag är det tyst i församlingen, med nätet överflödar av profetior. Det finns tom sidor som tycks ha som måla att samla så många som möjligt på ett nästan ovärdigt sätt. Och folk som surfar runt, runt, runt, för att läsa det senaste och häftigaste.

Risken är att det går inflation i detta.

Jag ber att vi skall få höra Guds röst konkret till vårt land och folk!

De som på allvar vill lyssna till Guds röst gör det inombords. Gud talar alltid personligen till var och en som har ett ödmjukt hjärta.

Gud har länge, under flera år sagt att Sverige kommer att hamna i oerhörda prövningar, vilket redan har börjat på allvar.

Gud har också länge sagt att Guds barn borde börja älska varandra istället för tex det hån och bespottelser vi ofta märker här inne. Man vägrar helt enkelt att älska sina egna syskon utan man väljer själv vilka man vill tycka om. Den inställningen kommer Gud att plocka bort i dessa dagar. Antingen omvänder man sig och kan bli använd av Gud medan tid är eller så bryter Guds eld ner och man blir oanvändbar som ett Guds redskap.

Gud kommer alltmer att använda de ödmjuka kristna som valt att försöka älska sina syskon så gott man klarar av på ett allt starkare sätt, medan de hårdhjärtade, ironiska, lomhörda och egoistiska kommer att få det allt svårare på många sätt.
De som ofta valt att delta i den äkta bönekampen, "inte den för syns skull", kommer att blomma ut och bli fyllda på ett mäktigt sätt.

Jag vet inte vad det är för samlingar du Bertil går på, som tydligen aldrig får höra det profetiska, själv hör jag det väldigt ofta, mest genom predikan och på bönesamlingar. Jag har dock ofta märkt att flertalet missar det profetiska just pga att man ofta inte är förstående över att Gud alltid är närvarande när två eller tre är församlade i Hans namn...

Gud talar ofta profetiskt!

Den som har öra, han hör! 🙏👌

Svara

x
Bertil Rosenius svarar Leif
onsdag 1 april 2020 16:30
Leif skrev:
Var skall du höra det konkret från Gud? Räcker det inte snart med budskap. Gud har talat mer än någonsin senaste åren om skärpning bland Guds folk, men flertalet struntar i det och ser allt som påhitt?

Det som har profeterats på nätet har ofta först gått ut i någon församling. Sen att Guds folk som blivit direkt berörda delar det borde inte vara fel. Men som sagt, problemet är inte att det profeterats utan alla dem som vägrar lyssna!

Jo, jag menar att det kan finns problem!

Guds Ands tilltal är självklart o stundtals globalt och allmänt. Men Andens tilltal är också specifikt och unikt, för enskilda, församlingar, områden och länder.

Denna typ av tilltal tror jag finns, men de har tystats ner. Ingen bär fram dem. När hörde du själv senast ett tilltal under ett vanligt möte, i en vanlig svensk församling.

Tidigare tillhörde detta det naturliga - Anden talade till sin församling. Det fanns profeter nästan i varje församling. Jag kom till tro 1969 och då var detta en självklarhet. I dag, om någon säger något, börjar folk pinsamt skruva på sig i bänkraderna.

Behövs inte tilltal till SVERIGES församlingar och folk idag? Jo, mer än någonsin!!!

Men jag är rädda att ett osunt skannande efter senaste, häftigaste, profetian, förblindar oss.

Vill Gud tala... Får Han tala...

Ja då behöver vi inte jaga jorden runt efter något häftigt tilltal som vi inte vet varifrån det kommer, vem som sagt det eller om det är rätt översatt.

Med en uppsjö av tveksamma profetior, följer både en allmän likgiltighet inför dem och en stor risk att falska profetior följer med i strömmen.

Svara

x
Andy Svensson svarar Bertil Rosenius
onsdag 1 april 2020 16:44
Bertil Rosenius skrev:
Jo, jag menar att det kan finns problem!

Guds Ands tilltal är självklart o stundtals globalt och allmänt. Men Andens tilltal är också specifikt och unikt, för enskilda, församlingar, områden och länder.

Denna typ av tilltal tror jag finns, men de har tystats ner. Ingen bär fram dem. När hörde du själv senast ett tilltal under ett vanligt möte, i en vanlig svensk församling.

Tidigare tillhörde detta det naturliga - Anden talade till sin församling. Det fanns profeter nästan i varje församling. Jag kom till tro 1969 och då var detta en självklarhet. I dag, om någon säger något, börjar folk pinsamt skruva på sig i bänkraderna.

Behövs inte tilltal till SVERIGES församlingar och folk idag? Jo, mer än någonsin!!!

Men jag är rädda att ett osunt skannande efter senaste, häftigaste, profetian, förblindar oss.

Vill Gud tala... Får Han tala...

Ja då behöver vi inte jaga jorden runt efter något häftigt tilltal som vi inte vet varifrån det kommer, vem som sagt det eller om det är rätt översatt.

Med en uppsjö av tveksamma profetior, följer både en allmän likgiltighet inför dem och en stor risk att falska profetior följer med i strömmen.

Kära Broder

När jag kom till tro 1986 var det vanligt med profetiska budskap i församlingarna och jag minns man kände en Gudsfruktan och vördnad för Guds helighet. Jag var medlem i Pingstförsamling. Sedan började det komma massa osundhet omkring det profetiska och man startade profetskolor, men de äkta sanna profeterna höll sig borta från dessa orena sammanhang.. Många församlingar har dessutom behandlar profetrösterna väldigt illa och borde be om förlåtelse för hur de behandlat profetrösterna.

Jag talar utifrån egen sorg och smärta av det jag varit med om under min 34 åriga resa inom Svensk Kristenhet.

Svara

5 6 7 »8

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Gospel Sam, Pop up tält, Målle, Emilia, Christer Åberg online


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

Senaste bönämnet på Bönesidan

söndag 24 maj 2020 00:18
Jesus hjälp!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp