DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Language Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Butik | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Frågan | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
Gästblogg

Profeterade John Paul Jackson om coronavirus och en global pandemi?

Vi ska många år tillbaka i tiden för att hitta något liknande av det vi upplever just nu. 

Mormonkyrka.

Salt Lake området i USA upplevde häromdagen en jordbävning på 5,7 på richterskalan. Det fick ängeln som sitter på taket på mormons kyrka till att tappa trumpeten ur sin hand.

Det vi upplever nu, bäddar för antikrist framträdande. Ja, man kan känna allvaret i tiden, och det känns som att vi verkligen är där nu, i den tid, då Jesus mycket snart kommer tillbaka.

Av: Mikael Walfridsson
fredag 27 mars 2020 19:50

Detta är en Gästblogg vilket innebär att det är skribentens egna åsikter.

Jordbävning

Salt Lake området i USA upplevde häromdagen en jordbävning på 5,7 på richterskalan. Det fick ängeln som sitter på taket på mormons kyrka till att tappa trumpeten ur sin hand. Det är nästan en profetisk bild på det vi upplever just nu, där vi upplever en skakning utan like. Allt som kan skakas kommer att skakas, och allt som inte är byggt på Herren kommer att falla till marken. Det politiska, religiösa och ekonomiska system vi känner till går mot sitt slut. I en kort period kommer vi att uppleva att ut ur mörker och kaos, kommer ett sataniskt och antikristligt system som Herren till sist kommer att bryta och göra till intet. Babylon kommer till sist att bli besegrat och Herrens rättfärdighet kommer att råda.

Global panik

Vi ska många år tillbaka i tiden för att hitta något liknande av det vi upplever just nu. Jämte alla tidstecken vi har haft tidigare, så har coronaviruset skakat vår värld, på ett sätt vi inte trodde var möjligt. På under tre månader, har världen förändrats, snabbt och utan förvarning. Milliarder av människor är påverkade av situationen, och man kan verkligen tala om en global pandemi och en panikartad situation som når varje kontinent. Bara i Italien dog det nästan 1000 människor under ett dygn. Det mest skrämmande är att ingen vet hur länge det kommer fortsätta, eller när världen blir någorlunda normal igen.

Antikrist framträdande

Som jag har skrivit tidigare, så ger det oss en förståelse för det globala kaos som kommer råda efter själva uppryckandet - en oväntad händelse, globala åtgärder och en stark global regering. Det vi upplever nu, bäddar för antikrist framträdande. Ja, man kan känna allvaret i tiden, och det känns som att vi verkligen är där nu, i den tid, då Jesus mycket snart kommer tillbaka.

Är coronaviruset förutsett

Det är Michael Snyder, som har hört en profetia från John Paul Jackson, en broder som nu är hemma hos Herren. John profeterade om ”en andra” pandemi som skulle komma, men det är oklart om det är just denna som är den andra. Jackson hade profeterat följande:

”Herren sa till mig att det skulle komma en pandemi, men den första kommer visa sig vara liten men ändå fruktansvärd. Men den andra som kommer blir allvarlig”

Vi har ju tidigare upplevt fruktansvärda virus som ebola och fågelinfluensa, men dom har ändå varit begränsade jämfört med den här. Coronaviruset har av någon anledning visat sig vara mycket allvarlig och sprider fruktan på ett sätt vi inte har sett tidigare.

Herrens återkomst

Jag tror att vi lever i den tid där vi kan förvänta Herrens återkomst. Jag tror att vi lever i den tid, då Jesus har vänt ögon mot sina utvalda och älskade. Jag tror att vi lever i den tid, då allvaret, nöden och förståelsen för det mörker som är på väg in över jorden, aldrig har varit mer påtaglig. Genom tidens tecken ska vi känna till och vara förtrolig med tiden för Herrens komma. Vad upplever du när du ser ut över världen, och vad säger dig dessa tecken som vi inte längre kan avfärda som något tillfälligt eller slumpmässigt? Jag hör och ser ett mycket snarligt uppryckande och hemfärd till vårt himmelska hem. Kom snart, älskade Herre!

Maranatha!


Källa:

Charisma Magazine

Angel Moroni’s Trumpet Falls in Salt Lake Earthquake | LDS Living

Mikael Walfridsson


#Mikael Walfridsson #Profetia


7 kommentarer

1

x
SA
fredag, 27 mars 2020 22:24

Tack Mikael W , att du delade detta med oss,,vi får lyfta blicken och förtröstan på Herren .

Svara

x
Erik S
lördag, 28 mars 2020 00:54

Instämmer i det du skriver MW. Det här är något mer än en vanlig influensavåg (pandemi)Det här ingår i den profetiska bilden, av vad som skall hända vid "tidens avslutning". Det är allvarligare än vad dom flesta av oss förstår.
I stort sett allt som kan skakas kommer att skakas-vilket också delvis redan har skett.

Nu gäller det att vi står stadigt på ordets grund! Vi har Herrens löften om att han aldrig skall överge oss. Att han aldrig i evighet skall tillstädja att den rättfärdige vacklar. Ps 55:23 samt Jes 26:4.
Nu är hög tid att ägna sig mer åt Bibelläsning och bön. Att vara inför Guds ansikte.
MVH Shalom

Svara

x
Björn Hellman
lördag, 28 mars 2020 19:55

Chuck Pierce är eventuellt den mest namnkunnige profetrösten i USA, även utöver världen.

I september talade Gud till Chuck om en plåga som skulle drabba världen i början av 2020 och skapa kaos i nationerna. Men det skulle börja ske en förändring från "Passover".

Det finns andra profetord vilka går ungefär i linje med detta budskap (Charlie Shamp, Hank Kunneman, Cindy Jacobs, Jeremiah Johnson m fl - den som söker han finner).

Församlingens bön och proklamation nämns av flera som orsak till en kommande förändring.

Gud har stora planer för församlingen för 2020f. Innan stormen är över kan allt detta tjäna Guds syften, i det församlingen förstår tiden och avskiljer sig.

Vi avvaktar och ser. Ett viktigt sätt att bedöma profetia är att bedöma trovärdigheten hos de levererande kärlen (track record). Därför är jag hoppfull.Svara

x
Filosofen
lördag, 28 mars 2020 21:18

Visst är det hemskt att så många människor dör i denna viruset! Absolut! MEN!
VI MÅSTE FÖRSTÅ ATT VIRUSET I SIG SJÄLV ÄR KANSKE INTE DET VÄRSTA??

Utan konsekvenserna efter och vad som är dolt! bakom gardinerna! dvs. AGENDAN!
Corona precis som med Klimatet är endast medel som används för ett mycket, mycket större mål!! Ja! det är jag absolut övertygad om! Och många andra också! Och jag menar inte något av konspirationsteorier eller dylikt. Nej!
(Obs! Jag vill inte förringa, förakta människors oro på något sätt. Nej! inte alls!). Jag håller med er MW, Erik, SA i mycket! Men det finns saker som aldrig kommer i ljuset! Och jag tror att ni också är medvetna om det? Det hoppas jag i alla fall! Tänk efter??
Paulus säger ju i Korintierbrevet: Var inte okunniga om vad satan har i sinnet? dvs var kunniga om hans planer! Inget vapen som smides mot oss, skall ha någon lycka!! Nej! För vi förtröstar på Herren!! Vi vet ju att djävulen alltid använder oro, rädsla och fruktan som vapen för att få makt och kontroll! Jesus precis tvärtom! Frid, Kärlek, Tro! genom överlåtelsen i sitt hjärta av fri vilja! KOLLA MED SENASTE VÄRLDSHÄNDELSERNA??

Klimatet och nu Corona! så kan vi tydligt se hur dessa händelser används. (AGENDAN)
Människor skall skrämmas! (andemakter) och Skapa en atmosfär av: Fruktan, Oro och Rädsla!(Lögnaren, Bedragaren) Varför? för att kunna stjäla, slakta och förgöra. Joh10:10
Viktigt att vi är vakna! och se vad som pågår nu i världen! det är ju antikrist ande som blir starkare mer och mer för att förbereda för antikrists framträdande som MW nämnde!

Märker ni att ex: när Media rapporterar så nämner man ALDRIG hur många som dör av influensa varje år! i Sverige nu ca 100 som avlidit. (tyvärr, sorgligt) men ungefär hur många dör varje år i virus, influensa mm enligt statistik?? det får vi inte veta? Varför?
Då kanske skillnaden inte är så stor så att det skapar panik, fruktan etc....
Precis som i Klimatdebatten så får inga vetenskapare, forskare eller andra som har en annan mening komma fram i Media? Nej! Det är mkt lättare att genomföra en agenda en plan om folket är oroliga, rädda och har fruktan! Precis så som fienden arbetar! (Korint)

Vad är det då som skall genomföras och som kan göra det ok! att göra det för det så kallade för ”folkets bästa”
GENOM GLOBALISERING KUNNA INFÖRA EN NY VÄRLDSORDNING!!
BÅDE INOM: POLITIK, EKONOMI - FINANS, KLIMAT OCH MILJÖ, RELIGION, mm,......
dvs: ( Låt oss inte vara okunniga vad satan har i sinnet, planer. (2Kor. 2:11)
Jag har vissa fakta och dokument som visar på vad som sker nu bakom draperiet! Men det får jag ta en annan gång. Det blir för mycket här och nu. Men återkommer i detta!

Vill bara avsluta med ett ord som jag fått och har haft i mitt hjärta en lång tid.
Jesaja 60:1-2. MÖRKER, TÖCKEN KOMMER ÖVER JORDEN, (nu) MEN! ÖVER DIG! OCH FÖRSAMLINGEN UPPGÅR MITT LJUS OCH MIN HÄRLIGHET!!
VISST ÄR DET UNDERBART! VI BEHÖVER INTE FRUKTA! HERREN ÄR MED OSS!!
DET ÄR NU VI SOM TROENDE SKALL VARA SALT OCH LJUS I DENNA VÄRLD!

MIN BÖN: ÄR ATT KUNNA HJÄLPA MINA SYSKON, DE TROENDE FÖRST SOM HAR ORO OCH FRUKTAN (inte dömande) SÅ ATT VI KAN GÅ UT OCH GÖRA DET SOM HERREN HAR KALLAT OSS ATT GÖRA! EVANGELIUM! NU! ÄR DET VÅR TID SOM HAR KOMMIT VÄNNER!

Svara

x
SA svarar Filosofen
söndag, 29 mars 2020 22:35
Filosofen skrev:
Visst är det hemskt att så många människor dör i denna viruset! Absolut! MEN!
VI MÅSTE FÖRSTÅ ATT VIRUSET I SIG SJÄLV ÄR KANSKE INTE DET VÄRSTA??

Utan konsekvenserna efter och vad som är dolt! bakom gardinerna! dvs. AGENDAN!
Corona precis som med Klimatet är endast medel som används för ett mycket, mycket större mål!! Ja! det är jag absolut övertygad om! Och många andra också! Och jag menar inte något av konspirationsteorier eller dylikt. Nej!
(Obs! Jag vill inte förringa, förakta människors oro på något sätt. Nej! inte alls!). Jag håller med er MW, Erik, SA i mycket! Men det finns saker som aldrig kommer i ljuset! Och jag tror att ni också är medvetna om det? Det hoppas jag i alla fall! Tänk efter??
Paulus säger ju i Korintierbrevet: Var inte okunniga om vad satan har i sinnet? dvs var kunniga om hans planer! Inget vapen som smides mot oss, skall ha någon lycka!! Nej! För vi förtröstar på Herren!! Vi vet ju att djävulen alltid använder oro, rädsla och fruktan som vapen för att få makt och kontroll! Jesus precis tvärtom! Frid, Kärlek, Tro! genom överlåtelsen i sitt hjärta av fri vilja! KOLLA MED SENASTE VÄRLDSHÄNDELSERNA??

Klimatet och nu Corona! så kan vi tydligt se hur dessa händelser används. (AGENDAN)
Människor skall skrämmas! (andemakter) och Skapa en atmosfär av: Fruktan, Oro och Rädsla!(Lögnaren, Bedragaren) Varför? för att kunna stjäla, slakta och förgöra. Joh10:10
Viktigt att vi är vakna! och se vad som pågår nu i världen! det är ju antikrist ande som blir starkare mer och mer för att förbereda för antikrists framträdande som MW nämnde!

Märker ni att ex: när Media rapporterar så nämner man ALDRIG hur många som dör av influensa varje år! i Sverige nu ca 100 som avlidit. (tyvärr, sorgligt) men ungefär hur många dör varje år i virus, influensa mm enligt statistik?? det får vi inte veta? Varför?
Då kanske skillnaden inte är så stor så att det skapar panik, fruktan etc....
Precis som i Klimatdebatten så får inga vetenskapare, forskare eller andra som har en annan mening komma fram i Media? Nej! Det är mkt lättare att genomföra en agenda en plan om folket är oroliga, rädda och har fruktan! Precis så som fienden arbetar! (Korint)

Vad är det då som skall genomföras och som kan göra det ok! att göra det för det så kallade för ”folkets bästa”
GENOM GLOBALISERING KUNNA INFÖRA EN NY VÄRLDSORDNING!!
BÅDE INOM: POLITIK, EKONOMI - FINANS, KLIMAT OCH MILJÖ, RELIGION, mm,......
dvs: ( Låt oss inte vara okunniga vad satan har i sinnet, planer. (2Kor. 2:11)
Jag har vissa fakta och dokument som visar på vad som sker nu bakom draperiet! Men det får jag ta en annan gång. Det blir för mycket här och nu. Men återkommer i detta!

Vill bara avsluta med ett ord som jag fått och har haft i mitt hjärta en lång tid.
Jesaja 60:1-2. MÖRKER, TÖCKEN KOMMER ÖVER JORDEN, (nu) MEN! ÖVER DIG! OCH FÖRSAMLINGEN UPPGÅR MITT LJUS OCH MIN HÄRLIGHET!!
VISST ÄR DET UNDERBART! VI BEHÖVER INTE FRUKTA! HERREN ÄR MED OSS!!
DET ÄR NU VI SOM TROENDE SKALL VARA SALT OCH LJUS I DENNA VÄRLD!

MIN BÖN: ÄR ATT KUNNA HJÄLPA MINA SYSKON, DE TROENDE FÖRST SOM HAR ORO OCH FRUKTAN (inte dömande) SÅ ATT VI KAN GÅ UT OCH GÖRA DET SOM HERREN HAR KALLAT OSS ATT GÖRA! EVANGELIUM! NU! ÄR DET VÅR TID SOM HAR KOMMIT VÄNNER!

Tack att du skrev detta , det gav mej mycket .

Svara

x
Gerdt Malm
tisdag, 31 mars 2020 01:18

Det är rätt märkligt allting. Inför våra ögon ser vi hur ett mönster bildas som till slut trasar sönder denna union som EU är med dess 27 stater. I Uppenbarelseboken har vi då 10-statsförbundet.Vi kan nu från dag till dag se hur denna koloss på lerfötter vittrar sönder. Från dessa 27 stater kommer det nu att bildas eller formas fram 10 stater som senare får fram denna Antikrist. Tänk vad nära vi är att se det uppfyllas inför våra ögon. Italien kommer aldrig att glömma hur de blev övergivna i sin svåra stund med kampen mot detta virus. Likaså Spanien och Frankrike. DEN VITTRAR SÖNDER DENNA KOLOSS PÅ LERFÖTTER. Tiden har kommit. Det som en gång var kommer nu aldrig mera åter. En ny tid är här : begynnelsen av slutet. Kristus är snart här!!

Svara

x
Ellen S
tisdag, 31 mars 2020 19:36

Om a=101, b=102 osv så blir corona 666. Om å andra sidan a=100, b=101 osv så blir Hitler 666. Hur ska man göra för att räkna ut vilddjurets tal? Är det ens något vi ska ägna oss åt?

Svara

1

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


NYTT! Förkorta lång länk här så att den fungerar i din kommentar!

Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

ANNONS:Salvation

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Du behöver Jesus


Dagens datum

V 04, torsdag 28 januari 2021 kl 02:16

Dagens namn

Karl, Karla

Dagens bibelord

“Vi kämpar inte mot kött och blod, utan mot furstarna, mot makterna, mot världshärskarna här i mörkret och mot ondskans andemakter i himlarymderna. Ta därför på er hela Guds vapenrustning, så att ni kan stå emot på den onda dagen och stå upprätt när ni fullgjort allt.” (Ephesians 6:12-13)

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också Karl och Karla. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


Christer Åbergs böcker

Den längsta natten och Den oönskade

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


Christer Åbergs böcker

Den längsta natten och Den oönskade


Senaste bönämnet på Bönesidan

torsdag 28 januari 2021 00:40
Jesus grip in och befria mej från alla smärtor i min kropp. Huvud, öga, tänder, rygg mm. Herre befria mej också från min ångest och oro. Fyll mej med Din frid.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

Mer 
apg29.se apg29.com apg29.nu christeraberg.se

↑ Upp