DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Bönesidan Butik Media Info

Plötsligt kommer det positiva nyheter om tillfrisknade personer i coronakrisen

Av: Christer Åberg
torsdag 30 april 2020 04:32

Nyheter

Plötsligt kommer det positiva nyheter om tillfrisknade personer i coronakrisen

Bild: Expressen.

Över en miljon har tillfrisknat

Vi har matats dagligen att massor dör till exempel i USA och Spanien, men nu plötsligt skriver Expressen en artikel som de kallar för "positiva nyheter" att många har tillfrisknat från Coronaviruset i dessa länder.

De berättar att i världen har nu över en miljon människor återhämtat sig efter att ha smittats av coronaviruset. De skriver att USA, Spanien och Tyskland är de länder där flest har återhämtat sig med över 100 000 tillfrisknade personer per land.

Nyhetsrapporteringen

Expressen skriver:

Över tre miljoner människor har smittats av coronaviruset och över 220 000 har dött, men det är samtidigt viktigt att komma ihåg att över fyra gånger så många tillfrisknar i nuläget jämfört med hur många som dör i viruset.
Under natten passerade den globala siffran över tillfrisknade alltså en miljon personer. I Sverige har över tusen personer tillfrisknat.

Hur är det nu, är det massor som dör, eller är det massor som tillfrisknar? Missförstå mig inte. Jag är jätteglad att människor tillfrisknar, men jag förstår mig inte på nyhetsrapporteringen.

Plötsligt "vänder" det

I månader har vi matats med negativ nyhetsrapportering om coronaviruset och nu plötsligt "vänder" det. Mina "dolda agenda-vibbar" dyker direkt upp i mitt inre.

Tidningen skriver:

Nedstängningen av länder till följd av coronapandemin har lett till en rejäl minskning av luftföroreningar vilket i sin tur har inneburit att fler än 11 000 förtida dödsfall undvikits under april i Europa enligt en ny studie.

De skriver också att Kina anser sig börja få smittspridningen under kontroll ochItaliensk region tillåter barer och restauranger att öppna igen.

Sug efter möten

Men även jag har positiva nyheter att komma med - och det rejäla sådana. Under coronakrisen har fler människor än tidigare fått höra evangeliet om Jesus eftersom församlingar, kyrkor och enskilda har direktsänt på nätet. Förmodligen har också många på det här sättet kommit till tro på Herren Jesus.

Jag tror när coronakrisen är över och samhället öppnas igen kommer det vara ett sådant sug efter kristna möten att lokalerna kommer bli välfyllda och många människor blir frälsta.

Christer Åberg

Stöd Apg29 genom att SWISHA:
072 203 63 74

← Förra
10 judiska tecken som pekar på Messias snara framträdande

→ Nästa
Var i bibeln står det att jorden är rund?


0 kommentarer


Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340Senaste på Youtube


Direkt med Christer Åberg

Prenumera på Youtubekanalen


Senaste kommentarerna

Mats 12/8-22 15:21
Tack Jesus för ditt offer på korset….En kärleksfullare gärning för oss syndare har aldrig och kommer aldrig ske… Tack käre Jesus för att jag får nåd , en nåd och kärlek som jag är helt oförtjänt av. Vi är många som ser de yttersta dagarna närmar sig sitt slut. Herre var med mig och min broder Stefan när vi döps i havet i morgon…..
Skrevs i 67 bibelord om Jesu kors

Sven Thomsson 25/7-22 09:41
Bra budskap Holger. Det år sådant här som människor behöver få veta och inte minst många kristna som inte inser faran med yoga och annat ockult. Vi som tror på Jesus måste bli så fyllda av den helige Ande och kraft så att vi kan stå emot detta och beklädda med kraft så att vi kan driva bort Satan och "driva främmande härar" på flykten.
Skrevs i Hon är ett av den onda andevärldens redskap

Bjarne Andersson 24/7-22 21:10
Den här visar mer vad som kommer framöver! Extern länk
Skrevs i Hon är ett av den onda andevärldens redskap


Senaste bönämnet

måndag 15 augusti 2022 22:09
Be med mig om ett under, att min käre makes hosta upphör, har inte så bra lungor, pga 35-40 år med astma. Han säger ofta " jag orkar inte mer". Gud välsigne Dig!
måndag 15 augusti 2022 18:42
Beskydd från demonisering så attakerad hjälp o bryta isolering få kraft o börja gå på möten o träffa andra människor
måndag 15 augusti 2022 18:38
Be för mig orkar inte mer är så attakerad av fienden o fel människor har tyvärr öppnat mig för fel människa som sprider lögner o ont förtal hjälp mig o förlåta o kraft o gå vidate i tron

DAGENS

Vecka 33, tisdag 16 augusti 2022 kl. 00:00

Online: 111

2 sidvisningar hittills i dag
(30318 sidvisningar totalt i går)

Namnsdag: Brynolf

“Lever vi, så lever vi för Herren. Dör vi, så dör vi för Herren. Vare sig vi lever eller dör tillhör vi alltså Herren.” - Romans 14:8

Bön: Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Jag ber att människor ska ta emot Jesus och bli frälsta. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.Aktuella artiklar


Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Erbjudande: Min CD + BOK = 250 krTranslate

Laddningstid av sidan: 0.64 sekunder

↑ Upp