Language

Apg29.Nu

BUTIK NY! | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare!
SWISH: 072 203 63 74

REKLAM:
Himlen TV7

Om Agenda 2030 och den nödvändiga krisen

David Rockefeller: Allt vi behöver är den rätta stora krisen och nationerna kommer att acceptera den nya världsordningen.

Inga andra gudar av Per-Arne Imsen.

Alla kriser i världen är inte spontana. De uppkommer inte som en slags kedja av tillfälligheter. Det är inte konspiratoriskt att framhålla att allt som sker i det politiska spelet inte är vad det sägs vara. Vi kommer kanske få se den här rätta stora krisen snart av den enkla anledningen att det finns en agenda. 

Denna artikel är en Gästblogg vilket innebär att det är skribentens egna åsikter.

Av Per-Arne Imsen
måndag, 27 april 2020 01:08
Gästblogg

Från boken "Inga andra gudar" kapitel 28:

"Agendan framhåller att jordens resurser måste fördelas om, mera rättvist. Men frågan är om denna radikala förändring av världen kan ske utan globala kriser som kanske inrymmer både konfrontationer och krig? Det måste förmodligen till någonting oerhört omvälvande för att man ska kunna genomföra denna agenda under dessa 15 år.

Och sedan måste det till en enorm kontroll för att detta nya system ska kunna upprätthållas. Alla världens medborgare kommer måsta kodas, eller märkas, med en legal certifiering. Kontanterna måste avskaffas. All handel måste detaljregleras. Allt som vi köper och säljer måste kontrolleras så att resurserna fördelas rättvist. Man förstår att för att detta utopiska paradis ska kunna upprättas måste man åstadkomma någonting som gör mänskligheten mottaglig och motiverad för de stora förändringar och inskränkningar i den personliga friheten som den här ”nya friheten” kommer att innebära.

David Rockefeller (1916-2017), som grundade den 'Trilaterala kommissionen´, har under ett antal decennier varit en mycket inflytelserik röst i den globala rörelsen. Han sa vid en middag för FN:s ambassadör för flera år sen:

”Vi står på randen till en global förändring. Allt vi behöver är den rätta stora krisen och nationerna kommer att acceptera den nya världsordningen.”

Alla kriser i världen är inte spontana. De uppkommer inte som en slags kedja av tillfälligheter. Det är inte konspiratoriskt att framhålla att allt som sker i det politiska spelet inte är vad det sägs vara. Vi kommer kanske få se den här rätta stora krisen snart av den enkla anledningen att det finns en agenda. Man kanske menar att det måste till en kännbar omskakning av världen för att man ska kunna uppnå förverkligandet av drömmen om den nya lyckliga världsordningen. Det är väl värt att offra något för att därefter få leva i en drömvärld?

Men när all makt centraliserats, varje människa räknats, vem kan då säga stopp?

I denna värld, som enligt Jesus regeras av mörkrets furste, med allt maktmissbruk, vapenskrammel och alla diktaturer, har vi redan tillräckligt med exempel på hur makten korrumperar. Vi har till och med exempel på vad som händer när korrumperade ledare besitter makten i ett totalitärt system som innefattar många länder och miljontals människor. Hitler, Stalin, Mao… för att nämna några.

Bibeln talar om ett totalitärt rike som ska uppstå i ändens tid, vars grymhet världen aldrig tidigare skådat. Ett rike med en karismatisk ledare med messianska attribut och bekännelser, men uppbyggt av demoniska makter. Det ska hämta sin makt från djävulen själv. ”Draken gav det sin makt och sin tron och stor auktoritet.” Upp 13:2

FALSKA LÖFTEN

Ledaren för detta globala projekt omnämns i Bibeln med olika namn: ”Vilddjuret, Antikrist, Laglöshetens människa, Fördärvets son, Motståndaren”. Han kommer att säga att han är Gud. (2 Tess 2:3)

Antikrist, motsatsen till Kristus, eller istället för Kristus. Det hörs av namnen att det här projektet inte sker på uppdrag från himlen. Detta är ett sista upprorsförsök mot Gud och mot Jesus från djävulen. Han kommer att gå ”all in” eftersom han vet att hans tid är kort. Men Bibeln talar också om hur han får sin dom och hur hans rike störtar samman.

Det är den slutliga uppfyllelsen av den andra Psalmen: ”Jordens kungar reser sig och furstarna rådslår med varandra mot Herren och hans Smorde. Ps 2:2

Det är en falsk Messias. Det är ett falskt evangelium. Det är ett falskt tusenårsrike. Allt är falskt därför att det inte kommer från Gud som sitter på tronen utan det är inspirerat från ett annat håll.

GUD HAR OCKSÅ EN AGENDA

Gud har en evig plan och det är den enda agenda som vi kan lita på och ha förtroende för. Jesus Kristus är den ende som har makt att driva undan ondskan i världen eftersom Han har besegrat den. Men Han är den byggnadssten som byggherrarna i det andra projektet har förkastat. De bygger inte MED honom utan i uppror MOT honom. Men allt vad Gud har lovat kommer att ske, förr eller senare. Jesus Kristus kommer att ha det sista ordet. Det är så tryggt att höra honom säga: ”Jag är A och O, den förste och den siste, begynnelsen och änden.” Upp 22:13

Allt skapades genom honom och allt kommer att sammanfattas i honom. Läs det här bibelordet uppmärksamt och låt det som står riktigt sjunka in:

Gud har låtit oss få veta ”den plan som skulle genomföras när tiden är fullbordad: att i Kristus sammanfatta allt i himlen och på jorden.” Ef 1:9-10

Det finns en himmelsk planering som går mot sin fullbordan. I den planen finns också vi med. Gud har berett något fantastiskt för sina barn. Vi ska tillsammans med Guds folk över hela världen och genom alla generationer inta det underbara Gud har förberett. Det står att ”Gud skäms inte för att kallas deras Gud, för han har förberett en stad åt dem.” Hebr 11:16

Slutstriden handlar om en enda – Jesus Kristus.

Men det är ingen jämn dragkamp mellan Gud och djävulen. När tiden är inne för djävulen att fångas in och dömas, skickar Gud iväg EN av sina miljarder änglar för att kasta honom i den eviga elden. Allt vackert tal om inkluderande utan omvändelse till Jesus Kristus, allt byggande av en ny världsordning som inte är Guds rike, allt tal om att besegra ondskan i världen utan den som har besegrat den Onde, allt fredsmäklande som inte inkluderar den sanne Fredsfursten, allt tal om rättvisa och rättfärdighet som inte utgår från Honom som är vår rättfärdighet, allt detta är ett uppror startat av en ”Istället-för-Kristus”. På bibelspråk heter han Antikrist.

Men Jesus Kristus, Herrarnas Herre och Kungarnas Kung, kommer en dag träda fram och uppenbaras i all sin härlighet och makt inför både mänskligheten och andevärlden. Då kommer alla knän i himlen, på jorden och under jorden att få böja sig inför Honom.


Beställ gärna boken "Inga andra gudar" av Per-Arne Imsen på Pilgrim media.


https://pilgrim.media/

Per-Arne Imsen


#Per-Arne Imsen #Agenda 2030 #Tidstecken #Sista tiden #David Rockefeller


92 kommentarer

4 5 6 »10

x
Tomas N svarar Tommy.
tisdag, 19 maj 2020 08:02
Tommy. skrev:
Det är märkliga saker som sker. en del menar saker redan är uppgjorda med Bilderbergruppen vad som skall ske i världen m.m., och dess slutna rum.
men det är Människors tankar som rör detta skeende, men det Andliga av rörelse borde kommit mycket mer och ännu mer. Gå ut i världen driv ut demoner och Bota Sjuka, denna lära som folk Häpnade för, för de såg vad som hände mitt på blanka dagen. folk undrade vad är nu detta för lära, för det var ju den läran Jesus predika om. gå ut i världen och predika, bota sjuka driv ut demonerna. lärjungarna kom och var gripna, t.om med demonerna kastade vi ut i ditt namn, när de kom lyriska tillbaka till Jesus. jesus sa var inte Glad över att andarna lyder eder, utan att edra Namn är Tecknade i Livets bok eller himlen.

17 De sjuttio kom glada tillbaka och berättade: "Herre, till och med de onda andarna lyder oss i ditt namn." 18 Han sade till dem: "Jag såg Satan falla ner från himlen som en blixt. 19 Se, jag har gett er makt att trampa på ormar och skorpioner och att stå emot fiendens hela välde. Ingenting skall någonsin skada er. 20 Men gläd er inte så mycket över att andarna lyder er, som över att era namn är skrivna i himlen."

Det finns och skall finnas glädje också över den auktoritet som är oss given över mörkrets makter,men Jesus vill att vi inte ser det som större och viktigare än att vi har ett hem som väntar på oss hos Fadern i himlen och att det är för Faderns rike med allt vad det innebär vi tillhör och arbetar för.

Men idag är det alltför få som driver ut demoner eller genom bön och evangelisation och betjänande av människor krigar mot mörkrets makter och praktiserar den auktoritet som är oss given.

Men lärjungakallelsen innehåller detta.
(Mark16)Och han sade till dem: "Gå ut i hela världen och predika evangelium för hela skapelsen. 16 Den som tror och blir döpt skall bli frälst, men den som inte tror skall bli fördömd. 17 Tecken skall följa dem som tror detta. I mitt namn skall de driva ut onda andar. De skall tala med nya tungor. 18 De skall ta ormar i händerna, och om de dricker något dödligt gift skall det inte skada dem. De skall lägga händerna på sjuka, och de skall bli friska."

Jag lägger in en bibeltext som har blivit kraftigt missförstådd länge
(Matt
7)
22 Många skall säga till mig på den dagen: Herre, Herre, har vi inte profeterat med hjälp av ditt namn✱ och med hjälp av ditt namn drivit ut onda andar och med hjälp av ditt namn gjort många kraftgärningar? 23 Men då skall jag säga dem sanningen: Jag har aldrig känt er. Gå bort ifrån mig, ni laglösa!

Bland judar och andra på den tiden hade religiösa och andliga människor en position som inte folk skrattade åt så som idag p g a upplysningen och vetenskapen. Många plockade därför upp möjligheten att använda Jesus namn och använda det utan att tro på Jesus och ge sitt liv till Honom och bli pånyttfödda.

Så lite felaktig förståelse och en extrem bokstavstolkning har gjort att många är skeptiska mot just att driva ut onda andar och tror att det skulle vara identiskt med att inte genuint känna Jesus. Att profetera eller göra andra kraftgärningar har nog inte blivit så hårt stämplade av den här bedömningen.

Var och en måste pröva sig själv i sin tro och vi skall inte vara alltför lagiska och därför döma bort arbete för Gud så som själviskt och utan rätt hjärta.
Det Jesus syftar på är kategorier av människor som är högst ovanliga idag.Men i Matteus 7 pratas om falska profeter och de är tyvärr vanliga.

Jag skulle hellre följa någon som driver ut demoner i Jesus namn än någon som pratar vitt och brett om miljörörelsen eller någon annan politisk agenda i Jesu namn. Men vi får lov att bedöma allt efter frukten och med Helige Andes hjälp och ståendes på vad skriften sägerSvara

x
Lillibeth
torsdag, 29 oktober 2020 22:08

https://equmeniakyrkan.se/agenda-2030/

Svara

x
Fredrik Eriksson
torsdag, 29 oktober 2020 22:18

Deras Jesus är en digital Jesus!
Deras Jesus är anti-Jesus!
Deras Jesus påminner om Jesus till 91,75%!,
det är en skickligt utförd kopia,arbetade på i decennier.

Ni hittar nyckeln i FN!

Ni hittar nyckeln i det Trapezoid-formade bönerummet i FN!

DET ÄR EN FRIMURAR-ANDE I KYRKAN!

Precis som jag sade tidigare!

Det kommer att påminna om Jesus,
kännas som Jesus, lukta som Jesus.

MEN DET ÄR DET INTE!....

Agenda 2030 är med andra ord bara ett svepskäl för:

Få församlingsmedlemmarna att ta vilddjurets vaccin,från
Astra Zeneca (Investor),Moderna och Pfizer mfl.

Ingen slump att Equmenia har stängt sin verksamhet tils vidare?...

Idag har nämligen 5G startat i Stockholm med ett stort antal Covid-19 patienter som följd.
https://www.msn.com/sv-se/nyheter/teknik-prylar/nu-sl%c3%a5r-telenor-p%c3%a5-sitt-5g-n%c3%a4t-i-stockholms-innerstad/ar-BB1av9Cz

Detta skrivs det INGENTING OM!

Varför är ni så tysta fega svenskar!
Ni är fega svenskar som backar för informationen,
trots att jag har varnat er sedan Mars månad!

Jesus blod är VÅRAT vaccin!
Jesu kors är VÅRAN medicin!
Jesus försoning är VÅRAT hopp!


Svara

x
Lillibeth
torsdag, 29 oktober 2020 22:44

Var i Sverige har 5g startat?


Svara

x
Anneli Bäcklund svarar Fredrik Eriksson
torsdag, 29 oktober 2020 23:05
Fredrik Eriksson skrev:
Deras Jesus är en digital Jesus!
Deras Jesus är anti-Jesus!
Deras Jesus påminner om Jesus till 91,75%!,
det är en skickligt utförd kopia,arbetade på i decennier.

Ni hittar nyckeln i FN!

Ni hittar nyckeln i det Trapezoid-formade bönerummet i FN!

DET ÄR EN FRIMURAR-ANDE I KYRKAN!

Precis som jag sade tidigare!

Det kommer att påminna om Jesus,
kännas som Jesus, lukta som Jesus.

MEN DET ÄR DET INTE!....

Agenda 2030 är med andra ord bara ett svepskäl för:

Få församlingsmedlemmarna att ta vilddjurets vaccin,från
Astra Zeneca (Investor),Moderna och Pfizer mfl.

Ingen slump att Equmenia har stängt sin verksamhet tils vidare?...

Idag har nämligen 5G startat i Stockholm med ett stort antal Covid-19 patienter som följd.
https://www.msn.com/sv-se/nyheter/teknik-prylar/nu-sl%c3%a5r-telenor-p%c3%a5-sitt-5g-n%c3%a4t-i-stockholms-innerstad/ar-BB1av9Cz

Detta skrivs det INGENTING OM!

Varför är ni så tysta fega svenskar!
Ni är fega svenskar som backar för informationen,
trots att jag har varnat er sedan Mars månad!

Jesus blod är VÅRAT vaccin!
Jesu kors är VÅRAN medicin!
Jesus försoning är VÅRAT hopp!


Ja - och VARFÖR ber inte kristna mot, 5G ???

/ A

Svara

x
Lillibeth svarar Mikael W
fredag, 30 oktober 2020 05:49
Mikael W skrev:
Jo, det finns en 2:a chans för Kristna, som inte har olja i sina lampor och inte blir uppryckta

Det kommer fortfarande att finnas människor kvar på jorden efter uppryckandet. Förmås dessa Kristna att acceptera märket och tillbe Odjurets bild, då är det kört, men vägrar dem detta, ja då blir dem halshuggna och deras ande får komma hem till Fadern.

Någon 3:e chans har jag däremot svårt att se.

Gud har skapat tiden, och tiden tar inte slut vid uppryckandet, utan efter tusenårs riket.

Jesus, har lovat alla sina barn, med eller utan olja i lampan, att vara med oss fram till tidens ände

Ovanstående är ingen medveten villolära, utan min tolkning av Guds ord


Visst en andra chans finns håller med. Men en ruskig utmaning att genomleva vedermödan och stå emot allt. Det blir inte samma liv som vi är vana att leva idag om inte...dvs tar emot märket som då innebär att det är kört.

Svara

x
Fredrik Eriksson svarar Lillibeth
fredag, 30 oktober 2020 08:07
Lillibeth skrev:
Var i Sverige har 5g startat?


Telenor startade det igår i Stockholm.

Visserligen är effekten ännu något låg,men detta kan alltså ändras beroende på de ägarstyrda direktiven som vill ha mer eller mindre Covid-pass som ändrar opinionen.

De kan alltså inducera konstgjort skapat Covid symtom via 5G.

Obs! Nu skrev jag Covid inte 19,för Covid är nämligen ett vanligt förkylningsvirus.

En opinion som kommer handla om våran villighet att ta vaccinet (nu säger dem att det krävs flera vaccin 3-4 stycken per år).Hälsomyndigheterna alltså.
Vi vet vad slutresultatet kommer bli.

Det är det 5G handlar om.

Att dag och natt bombardera oss med osann information om vaccinets fördelar.
Även direkt sublimt medans vi sover mellan 3-5 på morgonen.
Detta kan göras när effekten höjs!
Detta är ETT exempel på syntetisk telepati och any given hive mind,dvs den teknologin som ger vildjurets ande makt att döda.

Detta är något som kyrkan borde prata om.

Jag vet inte EN kyrka (1) som pratar om 5G och nano-vaccinets påverkan på kropp,själ och ande.

Istället pratas det om allt som det inte borde pratas om.

Och det är precis det Satan vill.

Ena handen upptagen med vaccinet och 5G.

Andra handen,fotboll,Melodikrysset,digitala gudstjänster och källsortering.

JO,DET FINNS EN PYTTELITEN KYRKA som undervisar om detta nu...👩‍💻Svara

x
Mikael W svarar Lillibeth
fredag, 30 oktober 2020 08:14
Lillibeth skrev:
Visst en andra chans finns håller med. Men en ruskig utmaning att genomleva vedermödan och stå emot allt. Det blir inte samma liv som vi är vana att leva idag om inte...dvs tar emot märket som då innebär att det är kört.

Det är inte lätt att förstå sig på Uppenbarelseboken, men om vi börjar med att hänvisa till vad Jesus sade om de 10 jungfrurna (Matt. 25), så vet vi att de fem jungfrur som var redo kommer att ryckas upp. Jag tror att ”vedermödan” kommer ske efter uppryckandet (se video från bl.a Dr Gene Kim) och pågå i 3 1/2 år, följt utav ”den stora vedermödan” som också pågår i 3 1/2 år.

Det finns ju många som känner till bibelns innehåll, men ändå inte riktigt tackat ja till att bli en Jesu efterföljare, utan ser Kristendomen mer som något av en religös fin tradition. Man känner till vem Jesus är men har inte vänt om och blivit födda på nytt (det är för mig de fem jungfrur som inte hade olja till sina lampor. De var inte redo/frälsta och blir inte uppryckta.

Men, dessa människor måste ju förstå att Jesus var ”vägen, sanningen och livet” när det plötsligen fattas väldigt många människor på jorden, vars gemensamma nämnare var att dem var Jesusföljande Kristna. Så många av dessa människor kommer att vända om under Vedermödan. Dessutom, för de som ännu inte övertygats, så kommer en ängel att flyga omkring på himlen, runtom vår planet, och predika sant evangelium (Uppenb. 14:6). Så, nog kommer många människor förstå att det där med Jesus inte var sagor utan sanning. Problemet blir, som du själv är inne på käre Lillibeth, att genomlida hela ”vedermödan” samt att vägra förmås acceptera märket och tillbe Vilddjurets bild. Många kommer nog att klara det (Uppenb. 7:9,14) men sannolikt kommer många inte stå ut med att se sina nära och kära svälta, och tackar därför ja till märket

Det är bättre att bli frälst nu, före ”uppryckandet”, än att genomlida ”vedermödan (= den stora bedrövelsen)

”Sedan fick jag se en stor skara, som ingen kunde räkna, en skara ur alla folkslag och stammar och folk och tungomål stå inför tronen och inför Lammet; och de voro klädda i vita, fotsida kläder och hade palmer i sina händer.”
(Uppenb. 7:9)

”Jag svarade honom: "Min herre, du vet själv det." Då sade han till mig: "Dessa äro de som komma ur den stora bedrövelsen, och som hava tvagit sina kläder och gjort dem vita i Lammets blod.”
(Uppenb. 7:14)

”Och jag såg en annan ängel flyga fram uppe i himlarymden; han hade ett evigt evangelium, som han skulle förkunna för dem som bo på jorden, för alla folkslag och stammar och tungomål och folk.”
(Uppenb. 14:6)

Svara

x
Israelvänlig
fredag, 30 oktober 2020 12:37

Farligt hög strålning uppmätt vid IKEA i Linköping och på Sergels Torg i Stockholm! Källa: Strålskyddsmyndigheten!

https://bit.ly/3oO4yub

Läs kommentarer där döda fåglar kommer ner på marken! JAG SÄGER IGEN KÖP INGA MOBILTELEFONER SOM ÄR ANPASSAT TILL 5G! Dela videon så att så många som möjligt får reda vad som försiggår bakom kulisserna! SÄG NEJ TILL 5G OCH SÄG NEJ TILL ID-2020

Svara

x
Israelvänlig svarar Israelvänlig
fredag, 30 oktober 2020 12:41
Israelvänlig skrev:
Farligt hög strålning uppmätt vid IKEA i Linköping och på Sergels Torg i Stockholm! Källa: Strålskyddsmyndigheten!

https://bit.ly/3oO4yub

Läs kommentarer där döda fåglar kommer ner på marken! JAG SÄGER IGEN KÖP INGA MOBILTELEFONER SOM ÄR ANPASSAT TILL 5G! Dela videon så att så många som möjligt får reda vad som försiggår bakom kulisserna! SÄG NEJ TILL 5G OCH SÄG NEJ TILL ID-2020

Rättelse! Källan är Strålskyddsstiftelsen som arbetar för medborgarnas säkerhet!

Svara

4 5 6 »10

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


NYTT! Förkorta lång länk här så att den fungerar i din kommentar!

Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


Senaste bönämnet på Bönesidan

torsdag 3 december 2020 00:15
Först vill jag TACKA för att jag får leva i ett land i fred. Och för att det finns öppna kyrkor att få till mitt i denna pandemi. Mitt böneämne: jag är fortfarande rätt dålig efter hjärnskakning.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp