Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg Ny! | Kommentarer | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Бид цаг хугацаа тэмдэгт Израилийг ойлгож

Израиль үндэстэн гэж сэргээгдсэн бөгөөд l

Isarelflaggor.

Одоо бид ямар ч урт орондоо буцаж ирэх болно иудейчүүдийн хүлээх хэрэгтэй, энэ нь 70 жилийн өмнө бодит байдал болсон.


Av Holger Nilsson
tisdag, 15 oktober 2019 11:52
Gästblogg

бид энэ юу гэсэн үг болохыг ойлгож байна уу?

бид энэ ойлгохгүй байгаа бол, энэ нь бид эш үзүүллэгийн үг ойлголт татгалзаж болно гэсэн үг юм. Энэ нь эрс сонсогдож болно, гэхдээ энэ нь үнэн хэрэгтээ энэ аргаар илэрхийлж болно.

Тиймээс бид энд хэлж байна. Энэ одоо сүүлийн 70 жил маш тодорхой урьдчилан Библийн зөгнөл уншсан хүмүүст ийм зүйл болно гэдгийг ойлгосон байна гэж зөгнөсөн байдаг болсон байна.

Энд бид зөвхөн бошиглолын үгийг харсан хугацаанд Христийн шашны номлогчид зарим жишээг өгөх болно.

1600 онд Жон Оуэнс, англи сүмийн удирдагч, теологич байсан амьдарч байсан. Тэр үед Еврейчүүд орондоо буцаж болно гэж найдварын сүүмэлзэх төдий биш, байсан юм. Гэсэн хэдий ч таамаглаж Жон Оуэнс дараах:

"Еврейчүүд тэд тархсан бөгөөд эх нутагтаа буцаан авчирсан дэлхийн бүх хэсгээс цуглуулсан байх ёстой."

Протестант зохиолч Пол Glegenhauver 1655 онд энэ бичсэн нь: "тэдний нутагт нь иудейчүүдийн байнгын буцах Forever Абрахам, Исаак, Иаковд хязгааргүй амлалт дамжуулан Бурханд тэдэнд оноосон байна."

Бид зуу орчим жилийн хугацаанд зарим жишээг авч болно. Наймдугаар сарын Hedstrom түүний ном хэвлэгдсэн 1912 онд өгсөн эш судалгаа.

Хэрэв тэрээр бичжээ: "Эцэст нь хэлэхэд, UTI Туркийн эзэнт гүрэн тэр үед бие даасан чөлөөт байдал, тухайлбал Еврейн улсыг, эсвэл юу гэж нэрлэдэг болно байх болно гэж анзаарсан."

Данийн сайд C. Skovgaard-Петерсен ном бичсэн , тэмдэг, удаа энэ 1919th нийтэлсэн

Энэ номонд зохиогч, Есүс өгөөж өмнө илэрхийлэл өгдөг иудейчүүд буцаж өөрийн улсад байж болох юм. Тэрээр энэ бичсэн нь:

"Гэхдээ ямар ч тохиолдолд энэ нь Библийн үнэн хэмээн Их Эзэн ирэхээс өмнө Израилийн сүнслэг vårbrytning тэдний улсад цуглуулж, байгаа гэдгийг авч үзэх ёстой. тэмдэгтүүд нь иудейчүүд хараахан Палестины эзэмшилд орж ирж байгаа юм биш, биелүүлээгүй байна. "

"Тиймээс бид еврейчүүд Есүс Христийн буцаахаас өмнө байж, түүний оронд буцаах ёстой гэж бодож байна." Түүнчлэн Skovgaard-Петерсен бичсэн

Одоо бид ямар ч урт орондоо буцаж ирэх болно иудейчүүдийн хүлээх хэрэгтэй, энэ нь 70 жилийн өмнө бодит байдал болсон.

Гэж юу вэ одоо хэдий ч ойрхон ирж байна, учир нь энэ нь үндсэн бошиглолын нөхцөл биелэгдэж байгаа ямар ч үед Есүс буцаж ирж чадахгүй байгаа юм. бид энэ ойлгож, түүний үр дагаврыг авч байна уу?


Publicerades tisdag, 15 oktober 2019 11:52:34 +0200 i kategorin och i ämnena:


9 kommentarer


x
Lena Henricson
tisdag, 15 oktober 2019 14:02

Det var värdefull läsning! 🇮🇱

JESUS,välkommen!!! 🙏💕

Svara

x
Erik S
tisdag, 15 oktober 2019 15:10

Om vi har förstått tidstecknet Israel? En del har gjort det, men långtifrån alla.

Hur skall människor förstå detta, när det i många kyrkor/församlingar, inte ens predikas eller undervisas om det? Många "pastorer" är livrädda för detta ämne, eftersom dom inte behärskar det. Man har inte själv studerat det. Och då svalnar ju intresset, givetvis, både från den enskilde och från församlingen.

Det finns dock en del vanliga medlemmar som kan en hel del i ämnet, men dom blir givetvis aldrig tillfrågade att få tala om det. (pastorerna är väl rädda att tappa i prestige och "anseende" så därför blir det aldrig aktuellt. Hemska tanke, om någon annan skulle framstå som kunnig i detta!)

I min närmaste församling, har man t.o.m blivit osams om den 7-armade eller 6-armade beroende på hur man ser det- ljusstaken "Menohran" skall stå framme på estraden eller inte! Och skall ljusen vara tända eller inte? Kära nån! Men detta är så långt som man möjligen kan sträcka sig. Till att en ljusstake som påminner om Israel, står synlig!! Man blir beklämd! (jag tror heller inte att alla har koll på att "Menohran" hänger ihop med Israel och det profetiska)

Så nog behövs det predikningar och undervisning om tidstecknen!
MVH och Shalom

Svara

x
AnnMarie svarar Erik S
tisdag, 15 oktober 2019 15:53

Så tragiskt att bli osams om en ljusstake fast jag är inte förvånad

Svara

x
Erik S svarar AnnMarie
tisdag, 15 oktober 2019 16:37

Ja, nog är det beklämmande alltid.
När vi egentligen skall ägna oss åt verkligt viktiga saker.
MVH

Svara

x
Martin
tisdag, 15 oktober 2019 19:34

Holger förde fram detta i Flamman för över sexton år sedan. Han nämnde Paul Glegenhauver (han hette Felgenhauer, men det är inte så viktigt) och Skovgaard-Petersen. Sexton år. Jag tänker på var jag var någonstans i mars för sexton år sen. En månad tidigare hade jag hemma stannat upp och sagt till Jesus: Nu är det dags. Nu vill jag bli kristen. Det var en torsdag eller fredag och på måndag blev jag uppsagd från mitt jobb. Men jag landade mjukt, jag befann mig redan tryggt i Faderns famn. Efter två månader fick jag nytt jobb på en landsort och efter hela åtta månader tog jag mod till mig att ta kontakt med ortens pingstförsamling. De tog emot mig som en av sina egna och jag gick med i en hemgrupp (jag var helt okunnig om detta underbara fenomen). Jag älskar dom alla och flera av dem är fortfarande kära vänner.

Jag tänker... vad vet jag nu som jag inte visste då? Har jag nu några råd att ge den unge förväntansfulle nykristne killen? Jag vet inte. Det blev jobbigare än jag hade trott. Men samtidigt var Jesus alltid med. Om jag hade träffat den här killen så hade jag tänkt att den här stackars grabben inte har en aning om vilken ondska han skulle stöta på bland de ormliknande människor som kallar sig kristna men som inte är det. Jag hade sagt till honom att inte förlita sig på människor, eller "kyrkan", utan bara på Jesus Kristus. Jag hade sagt till honom att du måste göra upp med världen, du måste frigöra dig från den materiella världens lockelser. Jag hade sagt att din gut-feeling stämmer. Känns det inte bra, skaka dammet av dina kläder och gå därifrån. Kanske du skulle besöka bröderna och systrarna i Maranata. Dina kärlekshandlingar är lika viktiga för din själs liv som hjärtats slag är för ditt fysiska liv. Sluta visa kärlek och du kommer dö. De döda "kristna" lever bara för sig själva, det är svaret på frågan som gnager i dig dag som natt. Lita på Herrens löften. När du du läser om TRO i Bibeln, förstå att det betyder TILLIT. Gå ner på knä varje kväll och be till Herren. Tacka Herren ty Han är god.

Svara

x
Andreas
onsdag, 16 oktober 2019 19:26

Yes! Och judarna ska återuppbygga tredje templet. Salomons tempel. Det är imponerande och där kröna den nya Messias 😄

Svara

x
SA svarar
onsdag, 16 oktober 2019 21:55

Va är du skriver ?

Svara

x
Erik S svarar
onsdag, 16 oktober 2019 22:48

Det var något av den värsta smörja jag läst på länge!
Antingen vill du bara provocera eller så mår du inte riktigt bra.
Vilken av sakerna det är, så är det tråkigt och synd om dig.
Vi skall ta med dig i våra böner. Jag kommer inte vidare att besvara
något från dig-här blir det ingen "trollmatning". Det vara enda inlägget.
Gud välsigne dig!
MVH

Svara

x
Leif svarar
torsdag, 17 oktober 2019 03:51

"Ingen direkt rolig läsning" säger du Matt!

Nej du har rätt, det är mycket som inte är så rolig läsning i Bibeln även om den också är full av härlighet och kärlek, och det är ju för att den säger exakt vad som kommer att ske med den upproriska mänsklighet som du representerar.

Du vill utplåna Gud och Hans verk, det Han har förberett, Det står skrivet om dig med din andliga blindhet. Ni är många som så småningom gemensamt kommer att försöka utplåna Israel. De galna profetiorna som du talar om säger också att det nästan kommer att lyckas, men! Just då kommer den förblindade galenskap som du representerar genom bl.a den avgudadyrkande krigsindustrins hjälp, dvs med atomvapnens hjälp att i stort sett utplåna er själva och nästan hela mänskligheten m.fl.

Detta är förutsagt och det du andas ut är endast ännu ett stort bevis och bekräftwlse på att Guds Ord är fullkomlig Sanning och inget annat. Det Gud har sagt, så kommer det att bli.
Lycka till med din upproriska inställning, men! Det bästa vore om du tillåter lite ödmjukhet att komma in i dig, då kan också du bli räddad till evigheten.. 😘

Svara

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste bönämnet på Bönesidan

söndag 19 januari 2020 10:03
Hed om befrielse ifrån allt ont. Amen

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarStöd Apg29:

Mer info hur du kan stödja finner du här!

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

↑ Upp