Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Kesaksian: Aku iki disimpen

 Sawijining dina aku temen maujud sing Gusti wis saestu wungu lan juara Calvary. 

Kesaksian: Aku iki disimpen

Gusti pirsa apa sing bakal mau kula. Supaya kula maca lan ngerti ing watesan saka ilmu. Sawijining dina aku temen maujud sing Gusti wis saestu wungu lan juara Calvary. 


Av Roger T. W.
fredag, 27 september 2019 17:37
Läsarmejl

Grandma maringi kula iman kanak-kanak, nanging ora tau tindak pasamuan. Konfirmasi iki apik tenan, nanging aku ora tengen. Aku maca sawetara teologi, nanging virrade. 

Gusti pirsa apa sing bakal mau kula. Supaya kula maca lan ngerti ing watesan saka ilmu. Sawijining dina aku temen maujud sing Gusti wis saestu wungu lan juara Calvary. 

Bebener penetrated gemblung sandi, lan aku iki dibaptis. Kristen ing kutha ana bantuan gedhe. Nalen karo cilik ana titik padhang.

Nanging ingkang menyang house dibagi, ora bisa digawe nalika mecut urat saka kiwa, nanging uga kanggo saperangan sederek padha disimpen. Sumelang lan bungah. kawentar rawuh karo sumelang lan bungah, minangka pandita Pentecostal ngandika minangka kang lay ing deathbed.

Gusti ora njupuk kita ing cara sing padha, amarga kita duwe kabutuhan beda. Chris singing songs lawas ayu lan nganggo ati. Sawetara juru nganggo Sabdanipun Allah bener. Sawetara Kabel sinau Kitab Suci sacara intènsif. Sawetara, kaya kula, kudu pas menyang akèh Dhiskusi ngelmu.

Gusti miwiti saka ngisor nalika dianggo. Kula lan bocah-wong 'ana ala karo beatings lan kasangsaran. A berkah ing nyamarake. Gusti krungu boy nangis ngendi Ismail diuncalaké ing grumbulan.

Ora kabeh anak saperangan generasi Kristen, nanging ana Kristen setya ing kulawarga ing 1800-an. Seven pandhita Baptist lunga menyang Amérika Sarékat lan salah siji mati minangka misionaris ing Kongo. 

Banjur njupuk wektu anyar liwat. Banjur campur Gusti sing kita bakal teka tengen.



Publicerades fredag, 27 september 2019 17:37:17 +0200 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu live med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 29 september 2020 17:04
Ber om bön att inte bli misstänkt för det som pågår på jobbet. Ber om kraft och vägledning.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp