Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Join bönekedjan ing

Minggu iki dibutuhake nyembah! 

Sverigebön. 

Ing minggu pungkasan saben sasi Kristen sing bakal njupuk tanggung jawab, lan sing penting sing minggu iki dijamin supaya ora bönekedjan bejat.


Av Holger Nilsson
måndag, 28 oktober 2019 15:42
Gästblogg

chain pandonga

Nggawe saiki lan nggawe kontribusi penting!

Wiwit September 1, supaya duwe chain pandonga diwiwiti karo donga watara jam 1 tahun. Ana macem-macem gréja, lan organisasi Kristen tanggung jawab kanggo paling retret pandonga iki.

Kristen individu

Nanging minggu pungkasan ing saben sasi Kristen sing bakal njupuk tanggung jawab, lan sing penting sing minggu iki dijamin supaya ora bönekedjan bejat. 

Saiki kanggo minggu iki perlu amarga nyembah sing langganan dhaftar iki.

Mlebu ing dhaftar

Punika link ngendi sampeyan bisa nindakake iki: 

"Minggu 44 Minggu Pandonga ing Oktober ngarahke ing kulawarga. Register bönetimmar kene."

Sampeyan bisa uga ora wis ngalami iki - mlebu ing dhaftar lan nemu berkah saka njupuk tanggung jawab ing pandonga kanggo negara kita - iki bisa nyimpen Swedia.


Publicerades måndag, 28 oktober 2019 15:42:39 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu live med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 19 oktober 2020 13:39
Fader, jag älskar Jesus och ber varje dag, försöker göra mitt bästa, men ändå är jag så ledsen och ensam med ett sjukt barn som alla spottar på, mycket ledsen och utanför. Amen

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp