Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Viktigt meddelande: Ta emot Jesus, då blir du frälst och räddad och får alla dina synder förlåtna!

Apa sampeyan mikir babagan apg29?

Wong kene ing dina pungkasan, aku kaya ngerti apa sampeyan mikir Apg29.nu?

Akeh ngunjungi apg29 saben dina - uga bola-bali. Ngomong apa apg29 tegese kanggo sampeyan!


Christer ÅbergAv Christer Åberg
tisdag, 31 december 2019 01:56

Mangga marang kita carane akeh apg29 wis temenan utawa liya kanggo sampeyan.

Wis sampeyan wis disimpen nalika dibukak apg29? Wis sampeyan wis diwanti-wanti ing pracayamu? Malih, sa? Wis shalat mangsuli? Dibaptis? Wis kabaptis ing Roh?

- Ngomong!


Publicerades tisdag, 31 december 2019 01:56:20 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 1 april 2020 23:01
Be att det blev rätt när jag gav medicin på jobbet i kväll.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp