Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Apa sing terjadi Musa?

Nanging apa sing terjadi Musa sadurunge dikubur? Kitab Suci ngandika apa-apa bab iku? 

Utos.

Musa panguburan ana panguburan biasa. Iku Gusti Allah piyambak sing dikubur lan ora ana kang mangerténi ngendi kasarekake.


Av Sven Thomsson
måndag 6 januari 2020 23:47

Musa ana nabi, kayata tau ana wong. Ngalami soko sing siji ora sadurunge utawa sawise wong wis ngalami Gusti Allah ngandika marang wong pasuryan kanggo pasuryan "(5 Mos. 34:10).

Nabi Musa, abdine Sang Yehuwah "mati ana ing tanah Moab minangka Gusti Allah, lan kang dikubur ing lembah near Bet Pegor saka Moab, nanging ora ana kang mangerténi panggonan disarèkaké pas (5 Num 34:. 5-6).

Yuswanipun satus rong puluh taun nalika piyambakipun séda, nanging senadyan umur, kang ana sampurna sehat lan kuwat. Kitab Suci ngandika:

"Panon iki ora bisu lan wus ora ilang kekuatan kang" (5 Mos 34:. 7).

Musa panguburan ana panguburan biasa. Iku Gusti Allah piyambak sing dikubur lan ora ana kang mangerténi ngendi kasarekake.

Ing panguburan biasa sijine wong mati ing kuburan. Nanging Musa Gusti njupuk care saka sing, lan ora ana siji iki diijini ngerti ngendi utawa carane kedaden.

Nanging apa sing terjadi Musa sadurunge dikubur? Kitab Suci ngandika apa-apa bab iku? Ing Jude ayat 9, kita maca:

"... ora malah Michael wani ngarani Iblis utawa dipoyoki nalika mengko karo wong bab layone Nabi Musa. Panjenenganipun namung ngandika, 'Gusti Allah bakal ngukum kowé.' "

Ing perang antarane Michael lan setan bab kang duwe mulya saka awak Musa. Sétan diklaim, amarga kepingin nyeleh awak ing kuburan. Nanging Michael wis pitunjuk. awak Musa bakal pindhah menyang swarga.

Ing Ibrani. 2:14 tembung sing menarik ing konteks iki:

"Wiwit anak padha oleh panduman saka daging lan getih, kang uga wong (Yesus) punika Kajaba bagean padha, kanggo kang dening pati kang bakal nggawe wong lemes sing pati wis ing daya, sing, setan".

Ing translation liyane ngandika cara iki:

"... mati aside pati pangeran."

Pati iku utamané setan ngalahaken, lan wilayah. Panjenenganipun sabab ing pati sing rawuh ing donya lan kepengin kanggo njupuk care saka badan lan nggawa wong-wong mau kanggo kuburan. Dadi awak Musa.

Ing 1 Cor. 5 Paulus ngandika saka wangun serius saka laku jina. Ana wong sing urip bebarengan karo bojoné kang rama. Rasul banget nglepataken duraka iki lan nyerat ing ayat 3-5:

"Kanggo kula, sing mesthi teka ing badan, nanging saiki ing roh, wis duwe minangka sanadyan padha saiki, kang ngukum wong sing tumindhak jadi.

Ing Gusti kita Yesus Kristus kita, sampeyan lan roh, teka bebarengan karo daya Gusti kita Yesus Kristus kang kanggo komunikasi istilah kanggo Iblis, satemah dagingé rusak, supaya sukmané bisa disimpen ing Gusti Yesus. "

Kene kita waca sing Paulus ana karo Korinta bakal ninggalake wong iki kanggo Iblis "kanggo karusakan saka daging."

Paul ana visionary supaya sunnat, kang sanadyan wong iki absen bisa ndeleng apa arep ing ing pasamuwan lan trap pangadilan wong-wong sing wis setya njobo iki lan gelo tirine ing cara sing paling elek.


Publicerades måndag 6 januari 2020 23:47:56 +0100 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Missa inte detta!


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

torsdag 9 juli 2020 18:40
Jag har blivit lurad av min fd. Barnen avskyr mig och har inget att leva för. Jag kan förstå att alla avskyr mig. Mitt sinne är galen. Be Herren att jag får vila från ångesten. Käre Jesus hjälp

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp