Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Apa pantes?

Kasucèn iku dadi luwih kaya Gusti Yésus!

Kasucèn iku dadi luwih kaya Gusti Yésus!

Kasucèn iku Allah karya ing kita kang pracaya marang Gusti Yesus. Kepengin wangun, nurture lan ndandani kita.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
lördag, 21 september 2019 17:41

Kasucèn iku proses kang sing disimpen liwat iman ing Gusti Yésus minger nambah sutji, lan kaya wong. 

Kasucèn wis rampung dening sih-rahmaté Gusti Allah, karo ora wawasan liya saka iku cumadhang, ndedonga, asor lan bends, lan duwe pikiran mbukak. 

Kasucèn iku Allah karya ing kita kang pracaya marang Gusti Yesus. Kepengin wangun, nurture lan ndandani kita.

Daging "pantes"

Penting kanggo mbedakake antarane kasucèn iku karya Allah ing kita, lan consecration poto-milih mengkono ing daging. A consecration poto-milih mung agama sing gawe marem atine kadagingan lan ora nggunakake. Bener kasucèn njupuk Panggonan ing Roh Suci.

Ing sajroning kasucèn gabungke karo Roh Suci kanggo mandheg anggoné gawé dosa lan tinimbang apa apik. Kasucèn tegese iku ora normal kanggo Kristen lair maneh kanggo dina nglakoni dosa willful. 

Gusti Allah kepengin ndandani kita manggon luwih murni, luwih apik lan luwih lovingly. Panjenenganipun nger tiru Yesus liyane lan liyane. Ora sing kita kudu disimpen - nanging amarga kita wis disimpen liwat iman ing Gusti Yesus. 

Kawilujengan lan kasucèn

Nalika wis disimpen lan nyawang karo Gusti Yésus bakal dadi liyane lan liyane mandek mengkono ala banget lan iku sing ora apik.

Kawilujengan wiwit dening nampa Gusti Yésus. Iku wiwit ora karo kasucèn. Nanging pantes wiwit sawise sampeyan wis ditampa Gusti Yesus lan tak disimpen.

Sampeyan ora bisa awake nucèkaké kowé lan manggon resik lan ing cara iki pengen sampeyan bakal disimpen, nanging kasucèn iku karya Allah ing kita kang wis disimpen, pracaya ing Gusti Yesus.

Wong-wong sing disimpen liwat pitados ing Gusti Yesus wis disebut ing suci Kitab Suci.

2 Cor 1: 1 . Saka Paulus, rasulé Kristus Yésus awit saka karsané Allah, lan sadulur Timoteus, marang pasamuwane Gusti Allah kang ana ing Korinta, lan karo kabeh wong-wong mursid [disimpen] sing ana ing kabèh Akhaya. 

Ayat Kitab Suci bab kasucèn



sumber:


Publicerades lördag, 21 september 2019 17:41:49 +0200 i kategorin Undervisning och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.nu med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 13 juli 2020 21:17
Förbön för en ung man Be att han blir frälst Be att han börjar motionera igen

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp