Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Meksa saka pasukan demonic kasunyatan

Saiki aku pengin nekseni kanggo paling awon aku wis ngalami ing syarat-syarat meksa pasukan demonic.

Meksa saka pasukan demonic kasunyatan.

Meksa saka pasukan demonic kasunyatan sing Emanates saka roh ala donya. Kristen Live, minangka Gusti wis hadiah Assessment roh kang asring aran meksa iki. Aku banget sensitif ing roh lan bisa nyekseni Aku nemu iki kedadean.


Av Sven Thomsson
måndag 9 december 2019 11:02

Meksa saka pasukan demonic kasunyatan sing Emanates saka roh ala donya. Kristen Live, minangka Gusti wis hadiah Assessment roh kang asring aran meksa iki. Aku banget sensitif ing roh lan bisa nyekseni Aku nemu iki kedadean.

Yen aku metu ing kutha, Aku ketemu wong sing wis kadhemen lan galak roh ing dheweke. Aku aran kaya iku "puffs" najis kula saka wong sing.

ngelawan - yen aku ketemu wong karo softening a puffs stream legi saka wong.

pasukan demonic gendul omben-omben

Aku wis kadhangkala ical ngluwihi Systembolaget lan dikenal demonic pasukan breather saka gendul omben-omben. Aku uga ngerti saka daya demonic saka rokok.

Nalika ana unsur program becik ing pasukan kotor TV puffs marang kula. Mulane aku tau ala lan cilaka program.

Ing jadwal program laporan sadurunge biasane dadi unsur sing bisa reged nyawaku sing Yesus sakabeheng karo getih larang regane. Mulane, cedhak mata lan terus kuping supaya ningali lan pangrungu mau.

Aku aran music heavy metal demonic, utamané nalika ana unsur setan. Aku tau ngrungokake "music" kuwi, amarga Aku rase iku supaya becik. Aku ora nindakake kaya music rock ing umum. Nanging wis overheard kuwi nanging kanggo pengin iku.

Maling Bicycle

Sawetara wektu kepungkur, aku urip ing panggonan ngendi maling pit padha pindhah-pindhah. Aku iki ngrampok mancal, kang wis nyiyapake njaba bangunan ngendi aku urip. Yen aku ngelingi bener, Bicycle iki dikunci, nanging isih dicolong.

Wong marang kula ing Petunjuk menyang Rakyat Park, sing wong digunakake kanggo ninggalake pit dicolong.

Aku manut Council lan tindak menyang taman kanggo nelusuri bike. Aku mlaku-mlaku looking nang endi wae. Hiburan Ing acara wis rampung lan wong kang kiwa taman, nanging aku felt kiyat sing pasukan roh ala lingered. Aku ngalami atmosfer eerie kuwi.

Aku bakal tau bisa kanggo ngunjungi acara wayang, tari, olah rogo acara ing panggonan hiburan liyané. Aku nemu sing reged kuwi lan atmosfer becik aku wis ora tahan dadi ana.

Paling awon aku wis ngalami

Saiki aku pengin nekseni kanggo paling awon aku wis ngalami ing syarat-syarat meksa pasukan demonic. Aku ngalami njaba lan ing Vasaloppet Mora house.

Omah Vasaloppet kang padha bytardagar jarum Vasaloppet. Wong digunakake kanggo njagong ana lan ijol-ijolan, tuku lan ngedol mau. Bojoku wis sawetara sing aku iki arep kanggo ngedol, supaya aku lunga karo dheweke kanggo house Vasaloppet kang. Malah kita jumeneng njaba ngleboke kanggo kamar, aku felt lan pamikiran, 'Apa swasana ati becik sing kemenangan kene. "

Banjur kita tindak menyang vestibule, ing ngendi iku felt najis, atmosfer becik malah kuwat.

Ing ruang paling ngisor ana kamar kono wong-wong sing diganti jarum sing padha lungguh ing tabel. We tindak ana lan saw sing ana akeh wong ana sing wanted kanggo sijine jarum sing.

pasukan demonic kesusu menyang kula

Nalika kita salah kamar plunged pasukan demonic marang karo kekuatan gedhe tenan. Iku felt kaya wong wong kang rosa di-push kula mundur. Aku meh ilang imbangan lan saklawasé ambruk liwat.

Nanging banjur langkah Roh Suci ing kwasaning ing kula, minangka counterweight marang pasukan demonic. Aku felt ngusulke lan digawa dening Roh Suci.

roh ala donya

We sing disimpen duwe donya roh kanggo nglawan. sawijining kakuwasan boten muter. Aku wis pancene wis bisa nemu. Sampeyan kudu kapenuhan ing Roh Suci lan urip getih Yesus saka pangayoman kanggo wadi.

Gusti Yesus wis ngalahaké daya saka ala. Sampun jaya lan disarmed panguwasa kekaisaran ala. Sampun ulig sirah ula lan digawe daya setan kang kanggo apa-apa. Ana tembung Allah, kang strengthens kita wani lan ndadekke comfort:

"Dear anak, sing saka Gusti Allah lan wis menang liwat wong-wong mau, kanggo kang ana ing kowé iku ngungkuli roh kang dumunung ana ing donya" (1 Gusti 4:. 4).

Publicerades måndag 9 december 2019 11:02:04 +0100 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Kraften i den Helige Ande - Del 2


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 3 juni 2020 20:28
Bed för Milka att hon kommit rätt Gud vet.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp