Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Ing memori pandita wani ing Cuba

Kuba kang pasamuwan akeh!

Olof Amkoff, ing sisih tengen adoh saka gambar lan Donald Appelfeldt kanggo kiwa. Pastor Thomas Scull katon karo Ruby bojoné lan anak-anake: Sarah, Elizabeth lan Tomasi.

Olof Amkoff, ing sisih tengen adoh saka gambar lan Donald Appelfeldt kanggo kiwa. Pastor Thomas Scull katon karo Ruby bojoné lan anak-anake: Sarah, Elizabeth lan Tomasi.

1998 begalan regime wong terus kudu "cultos", sembahyang, lan ana ing pakunjaran kaping pirang-pirang. 


Av Olof Amkoff
torsdag, 21 november 2019 18:06

On kita trip kanggo Cuba, aku wektu lan Interview Kalle Appelfeldt Pastor Fernando Leyva, sadurunge seda minggu mengko. Panjenengané madeg ing tengah karo Kitab Suci ing tangan.

Komunis lan perang padha nggawa Marxist MPLA gerilyawan

Panjenenganipun komunis lan pracaya ing revolusi Castro, banjur dikirim menyang Angola perang Marxist MPLA sisih gerilya tumrap gerilyawan Unita sadanguning perang sipil sing wiwit taun 1975.

Perang kanggo rong taun ing Angola lan pejabat aktif ing 10 taun. Saka 40,000 prajurit Kuuban ing Angola, 15,000 seda, lan nalika Fernando iki marang sing ora randha utawa sepindah liyane mbayar menyang bereaved, piyambakipun supaya wagol karo regime lan komunisme sing mampir pracaya ing loro mau.

Iki disimpen ing panguburan

Nalika putri 7-taun-lawas seduluré kang tilar donya taun 1990, panjenengané saiki ing panguburan, lan ana kang martakaké Injil Yesus bilih Panjenenganipun punika Wunguné lan urip. Banjur iki disimpen, lan bojoné sasi mengko.

Akeh prajurit lan anggota partai wis disimpen, loro perwira senior lan pejabat, nanging sawetara wani metu karo publik amarga banjur padha murub.

A aktivis partai wadon sing meksa nindakake perkara kanggo duwe wong dipenjara ing taun 1990-an, piyambakipun kepanggih mung bubar, nalika dheweke ngakoni piyambak Kristen!

15 gréja Evangelical

Fernando dilatih minangka pandita lan didegaké pasamuan Evangelical ing kutha asal saka Bejucal karo 25,000 pedunung. Banjur ana dadi gréja Katulik lan gréja Baptist regime loropaken, loro teologi mardika. Saiki ana 15 gréja Evangelical ana.

Ana ing pakunjaran

1998 begalan regime wong terus kudu "cultos", sembahyang, lan ana ing pakunjaran kaping pirang-pirang.

Nanging defied ban lan terus karo rapat-rapat sing. Dheweke wis rampung ilang wedi sing regime lan nekseni kendel ing iman ing "Kristus" nganti pati minggu kepungkur.

Katon dadi Cuba

Bubar, piyambakipun mimpin sawijining utama ing bala pracaya. Ngandika ing Interview kita karo wong sing wong iki "diajeni Pastor Thomas Scull (ing sisih tengen Fernando) sing wis katon Cuba nguripake liwat urip 70 taun saka kang babar blas didominasi dening ateisme, Marxisme, Katulik, animisme, sing saiki duwe akeh sregep Pentecostal lan Evangelical pasamuwan sak pulo, kanggo nanggepi shalat lan kaprigelan kita. Kita wis setya pati, senadyan blacklisting lan liyane iku, nanging Gusti Allah wis kawujud prajanji kanggo kita! "

taun sabanjuré, ing regime bakal Wigati sing ana 100 taun kepungkur, ing gerakan Pentecostal teka Cuba. Iku bakal televisi acara lan wis diwenehake konferensi bangunan kanggo tujuan!


Publicerades torsdag, 21 november 2019 18:06:33 +0100 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 7 april 2020 23:19
Be för mina 2 bröder. De längtar efter en kvinna i sitt liv. Jesus- skicka kvinnor i deras liv!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp