Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Kanggo kulawarga kinasih lan kanca-kanca

Aja pracaya alien teka lan njupuk kita. Iku ora bener.

Tresna layang.

Iku sirkulasi "kiwa konco aksara" USA. Layang kanggo ngirim kanggo sing gedhe-gedhe tresna sing ora Kristen kanggo ngaktifake menyang kawruh ing dina teka nalika pengangkatan bisa kelakon. Aku nampa layang iki saka maca sing wis diterjemahaké Swedia lan aku bakal mbabarake kene.


Av R M
onsdag, 23 oktober 2019 11:41
Läsarmejl

Kanggo kulawarga kinasih lan kanca-kanca.

Informasi aku ngirim bab pengangkatan wong pasamuan aku pracaya karo gumolonging manah punika caket.

1 Th 4: 13-18

13. Nanging aku ora bakal, para Sadulur, supaya kowé padha dadi bodho bab wong-wong sing wis mati, supaya kowé ora kudu susah minangka wong kang ora duwe pangarep-arep.

14. Sabab yèn kita pracaya marang Gusti Yesus seda lan wungu maneh, supaya uga Gusti Allah bakal nggawa wong kang wus padha mati ing Gusti Yesus karo Panjenengané.

15. Iki kita kandha marang kowé tembung saka Gusti, kita kang isih urip lan tetep teka saka Gusti, boten kudu teka sadurunge sing wis padha mati.

16. Kanggo Gusti piyambak bakal tumedhak saka ing swarga karo bengok panglimané, karo swara saka Archangel lan karo telpon slompret Allah, lan pisanan mati ing Kristus bakal munggah.

17. Banjur kita kang urip lan tetep bakal kejiret munggah bebarengan karo wong-wong mau ing mega kanggo pinanggih Gusti ing udhara. Lan supaya kita bakal tansah dadi karo Gusti.

18. Mulane kasurung siji liyane nganggo tembung iki.

Ing wayahe, ing 1/40 saka liya, sing wis nyerah urip lan nampa Gusti Yésus Kristus minangka Gusti lan Pamarta bakal ilang saka donya iki, lan iki bakal kelakon ing sembarang wektu. Carane bisa ngerti manawa sing disimpen?

Rum 10: 9-10

9. yen ngaku karo tutuk sing Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu.

10. Awit iman manah kabenerake, lan kalawan pengakuan tutuk bakal disimpen.

Arep pasamuan, ngawula lan apa apik ora nylametaké. Sampeyan ora disimpen dening karya apik, sing disimpen kanggo karya apik. Dadi "wong apik" ora nyimpen. Sampeyan wong kudu nampa Gusti Yesus minangka Juruwilujeng panjenengan. Kathah Kitab Suci iki. Akeh sing wis krungu bab pengangkatan "Pengangkatan" lan sawetara malah wis panginten utawa ngandika, "yen mengkono Aku bakal mratobat lan nguripake kanggo Kristus minangka". 

Ayo kula nerangake apa kira kelakon ing mangsa cedhak. Nalika Kitab Suci nyariosaken bilih kita ora ngerti ing dina utawa jam, iku cetha sing kita kenal mangsa lan kita ing wektu pungkasan ing dina iki. Rauh, pracaya bener bakal kejiret munggah "Diangkat". 

Mbayangno, yen bakal, sing yuta utawa malah milyar wong ilang saka bumi ing. Airplane tubrukan, mobil tubrukan, kabeh wanita ngandhut maneh ngandhut amarga anak bayi sing karebut dadi luwih lam.

Yen mengkono, sampeyan ngerti sing "pengangkatan" sampun wonten lan sampeyan wis ngiwa konco.  Aja pracaya alien teka lan njupuk kita. Iku ora bener.

Nanging ana isih pangarep-arep. First ... Aja njupuk kabar sembarang samubarang jinis ing bathuk utawa ing tangan ana prakara apa. Yen sampeyan apa, sampeyan ora bisa disimpen lan ilang selawase. 

Saiki iku bakal lunga. Antikristus bakal teka ing tataran lan ndalang dadi apik kanggo ngewangi nggawe kabeh tengen maneh. Panjenengane bakal konfirmasi prajanjèn perdamaian karo Israel, lan bakal ana tentrem donya kanggo wektu cendhak. Iku bakal dadi ngapusi amba telung lan setengah taun sadurungé sangsara gedhé saka telu setengah taun. Kabeh pitung taun Mangsa Kasangsaran ... sing bakal nggegirisi.

Nyerah urip kanggo Gusti Yesus Kristus saiki. Nampa Gusti minangka Gusti lan Pamarta.  Iki mung pangarep-arepmu. Sayange, sampeyan bakal mbokmenawa bakal nigas yen padha nyekel kowe, nanging kowe kudu gelem njupuk tandha saka kéwan, utawa apa wae sing bakal nglampahi kalanggengan ing neraka. Iki banget serius. 

Antikristus bakal ngleksanakake supaya donya lan tandha saka kéwan. Sampeyan ora bakal bisa kanggo tuku utawa ngedol tanpa tandha iki. Aku percaya sing account uga bakal RFID Kripik ing bathuk utawa tangan tengen, utawa tato ing samubarang sing ora bisa dibusak. Aku uga pracaya sing bakal ngganti DNA Panjenengan. Kaya Nephilim, hibrida malaekat tiba lan wanita saka Genesis bab enem diganti DNA sing. Mark saka Beast bakal nindakake padha.

Vatikan wis Lucifer project / teleskop ing Gunung Graham ing Arizona ngendi padha kacarita kontak karo Intelligence asing. Padha ora alien. Ora ana alien. Lagi tiba malaekat. 

Lan aku ana skenario kuwat nerangake apa pracaya bakal ical lan alien mestine bakal nuduhake munggah lan nerangake piyambak dadi Intelligence unggul utawa dadi leluhur kita lan nitahake lan sing padha kanggo mbusak sing wis ilang, kang sing bener Kristen. 

Paus saiki, Paus Francis, yen ora nabi palsu, punika saestu cikal ing. Dadi ... rauh pengangkatan bakal kelakon. 

Aja ngenteni. Nampa Gusti Yésus saiki. Yen sampeyan ora nindakake lan kita ilang elinga apa aku bareng. Aku tresna sampeyan, lan liyane Jahwéh,

Gusti Yesus tresna sampeyan lan seda kanggo sampeyan supaya sampeyan bisa duwe urip langgeng. Yen sampeyan nemokake sing bakal ngiwa konco, pirembagan langsung kanggo Yesus. Sampeyan ora bakal uwal ditempuh sing bakal teka ing tanah, utawa pati, nanging sampeyan bakal oleh warisan urip langgeng. 

Yen sampeyan ora nampa Gusti Yésus lan mati, sampeyan bakal nglampahi kalanggengan ing neraka. Lan yen sampeyan njupuk tandha saka kéwan, sing pinasthi salawase tanpa pangarep-arep. Sampeyan bakal nglampahi kalanggengan ing neraka.

Rum 10: 9-10

Kanggo yen ngaku karo tutuk sing Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu.

Kanggo karo iman manah kabenerake, lan kalawan pengakuan tutuk bakal disimpen.

Pracaya marang Jahshua. Nampa hadiah free Kang karahayon. Takon lan nampa Gusti Yésus saiki.

Takon kaya:

"Yesus, aku kelingan aku tiyang dosa. Aku pracaya seda kanggo dosa kawula. Aku nampa sampeyan punika Juruwilujeng kawula. Ing jeneng Gusti Yesus, Amin."

Aku takon pangestune kang ing kowe, lan kowe kabeh teka ing kawruh daya Yesus.

Pangarep-arep kanggo ketemu sampeyan ing swarga.

Love in Kristus❣️



Publicerades onsdag, 23 oktober 2019 11:41:01 +0200 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu live med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 19 oktober 2020 13:39
Fader, jag älskar Jesus och ber varje dag, försöker göra mitt bästa, men ändå är jag så ledsen och ensam med ett sjukt barn som alla spottar på, mycket ledsen och utanför. Amen

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp