Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Apa ing sijine bayangan pati?

Apa aku kaukum dening pati minangka undesirable?

Woman karo anak.

Saiki aku nulis buku kapindho disebut "The bayangan". Iku bab kanak-kanak, Aku unsolicited teka donya iki.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
torsdag, 21 november 2019 11:34

Wis marang kula sing aku luwih utawa kurang rudo pekso sing. Apa kang dakpituturaké ana ing buku sabanjuré sandi, ing bayangan. Punapa aku kaya bayangan kaukum pati dening aborsi?

Yen aku lara lawas utawa, aku kudu kaukum pati minangka bayangan dening "Euthanasia"?

Kita waca sing loro anak bayi, lara lan wong tuwa sing manggen mbebayani. Padha bisa tansah bisa matèni amarga padha ora seng di pengeni utawa terkenal cukup. Mungkin padha entuk idea iki utawa wis wong liya ngandika iku.

Isin?

sawetara kanca padha nuduhake marang aborsi, banjur wong sing munggah lan ngomong: "Sing ora isin!" Kudu isin urip Cherish? Carane kleru wis ora iki wis? Wong sing bakal isin ana kang ngandika iku.

Kula putri 13 taun kadhangkala wis uneg-uneg jero. Dheweke ngandika: "Nalika aku lair, aku ana sangang sasi, nanging carane iku sing njupuk taun sadurunge aku ngrayakake ulang pisanan Iku mung bakal nenggo telung sasi?!"

9 months + 3 = 1?

Sampeyan sangang sasi sadurunge lair. Ing sangang sasi, ana manungsa ing padharan ibumu sing sampeyan. Punapa urip kuwi sing dadi aborted lan matèni?

Aku wis ora kagungan iku gampang ing urip, nanging aku bungah aku sanget lair! Lan paling apik kabeh: aku tak kesempatan kanggo umur 20 nampa Gusti Yésus Kristus! Aku lair liya wektu lan nyawaku rubah!

Luwih saka Gusti Allah

Sampeyan bisa sing aku bayangan dening wong, nanging aku iki dikarepake dening Gusti Allah!

Nalika putri lair, dijenengake Galaxy. Iku Prancis sing dipengini. Dheweke loro dikarepake dening bojoku lan aku - lan dikarepake dening Gusti Allah!


Publicerades torsdag, 21 november 2019 11:34:18 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Tältmöte med Christer Åberg - Tisdag 4 augusti 2020


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 5 augusti 2020 14:51
Herre hjälp oss o tack

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp