Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Salvation

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Waca film pisanan ing donya bab Gusti Yésus

Iku mung film sing rampung direkam ing situs Kitab Suci!

Saka manger kanggo salib, punika film pisanan bab Gusti Yésus lan mung siji kanthi direkam ing situs Alkitab.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
söndag, 17 november 2019 23:35

Kadang sampeyan bisa nemokake manggihaken emas nyata ing Youtube. film bisu iki saka 1912 punika film pisanan bab Gusti Yésus! Iku disebut "Saka Manger menyang Cross" ( "Saka manger kanggo salib").

Iku film Amérika saka 1912 lan dipunsutradarai ing lokasi ing Mesir lan ing Palestina kontemporer.

Ing film pisanan bab Gusti Yésus

Saka manger kanggo salib, punika film pisanan bab Gusti Yésus lan mung siji kanthi direkam ing situs Alkitab. Iku ing wektu kang sukses komersial, sing direkam 30 kaping biaya produksi.

Film iki nyritakaké gesang Gusti Yesus. Direktur Sidney Olcott uga mbintangi film. Actress lan penulis Gene Gauntier wrote script lan nggambarake Maria.


Poster kanggo film Amérika Saka Manger menyang Cross (1912).

patangen

Sawetara acara Alkitab dibeberke ing film. Contone, Yohanes Pembaptis pointing metu Yesus minangka Kristus, nanging kita ora weruh baptis. Wiwit judhul film cukup harfiah nalika nerangake mburi. Cross klebu, nanging ora ana tangine. 

Iki banget ala amarga ora ana tangine, banjur ana uga ora kawilujengan. Nanging Gusti Yésus Kristus saestu wungu saka ing antarane wong mati lan urip dina iki lan nalika sampeyan nampa Dèkné bakal disimpen.

Gusti Yesus ing kayu salib.

Gusti Yesus ing kayu salib.

Dijarwakake menyang 26 basa

Sidney Olcott iki pisanan nemen ngerti pasukan film lan damel produksi serius bab gesang Gusti Yesus ing Panggonan ing Palestina kontemporer. Film iki sukses banget lan entuk apik banget. Iku dijarwakake menyang 26 basa lan banjur lali ing asas dibusak.

ngupados rampokan

Sajrone pakaryan damel film ing dadi film crew korban saka nyoba rampokan. Direktur Sidney Olcott wis ora bagean saka MediaWiki, kang ana 30 kaping biaya produksi. 

malih 1919

Sawise Vitagraph Studios tuku Kalem Studios supaya kagungan film re-release ing 1919. Film iki bakal dirilis karo music ditambahake lan narasi. 


Pemandangan ing pundi Gusti Yesus lumampah ing banyu iki digawe karo cahya pindho.


sumber

Wikipedia

Pisanan passion - film pisanan ing donya bab Gusti Yésus

Saka manager kanggo salib

Saka Manger menyang Cross (1912) A Silent Movie Review


Publicerades söndag, 17 november 2019 23:35:24 +0100 i kategorin TV och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu live med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 24 oktober 2020 10:54
Snälla hjälp mig be. Jag håller på att gå under av sorg. Varit med om svåra lögner och övergrepp och bett så länge om helande börjar förlora fotfästet helt...

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp