Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Mangsa wiwitan ing swarga TV7: A negara lair ing pain

"Yen Israel wis Holocaust ora kedaden."

Mangsa wiwitan: A negara lair ing pain

Series saka Ajaib Century dikirim ing swarga TV7.

Deleng program pisanan "A negara lair ing pain," lan uga ing ngisor, ing ngendi Minnie uga melu.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
söndag, 22 september 2019 15:11

Kristen Langit TV7 wiwit ngirim bali Ajaib Century. Ana total wolung program anyar njlentrehke pembangunan ing Israel sawise negara declared ing 1948 kanggo taun 1960-an. 

Program star mangsan kang pisanan "A negara lair ing pain," lan uga ing ngisor, ing ngendi Minnie uga melu.

Ing April 1944, Minnie karo kulawarga, Sepur kanggo Auschwitz. Ibu, bapak lan ponakan tindak ing siji arah, Minnie lan loro sadulur wadon ing liyane. Iku ana wektu suwene Minnie weruh tuwane.

Banjur wis Holocaust ora kedaden

Minnie ngandika ing program:

"Yen Israel wis Holocaust ora kedaden."

Hostess iku Ruben Agnarsson saka Langit TV7 lan Max Federmann Dana National Yahudi.


Ajaib abad

Ipang START 23/9: Episode 9: A negara lair ing pain


Publicerades söndag, 22 september 2019 15:11:13 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Svart får blir vitt


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 10 juli 2020 15:50
Be för Marika så att hon blir fri från oro, ångest och rädsla så att hon vågar ta emot min kärlek. Jag vet att Gud har fört oss samman. Be så att hon ser kärleken. GVD, amen

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp