Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Ora kasebut ing Kitab Suci sing kita ngirim melu tangan lan nutup mata nalika kita ndedonga?

Utawa cara sing paling umum sing kita takon unbiblical?

raising tangan

Nalika Gusti Yesus wuwus bab pajeg wong diangkat ora mata marang langit nalika wong takon Allah sih-rahmat lan karep. Apa iya Gusti Yesus rinci? Amarga iku digunakake kanggo ndedonga mripate nguripake kanggo langit!


Christer ÅbergAv Christer Åberg
torsdag 2 januari 2020 17:57

Ayo dadi netepake tengen adoh:

Ana conto Alkitab sing padha ndedonga karo tangan lempitan, utawa ana conto sembarang sing padha ditutup mripate ing pandonga! Supaya ing ngendi wis wis sing kudu sworo seru tangan lan nutup mata nalika kowé ndedonga? Ya, iku ora saka ing Kitab Suci!

Mripate

Carane nindakake Yesus ing Kitab Suci?

John 11:41. Banjur padha njupuk adoh watu saka panggonan wong mati lay. Lan Gusti Yesus wungu marang mripat lan ngandika: Bapak, kula matur nuwun sing wis krungu kula.

Nalika Gusti Yesus, ngunjukake panuwun Rama, kang ngusulke kang ndeleng. Panjenengané banjur ndedonga karo mbukak mata!

Ana siji conto liyane saka Injil Yohanes bab Gusti Yésus bönesätt:

John 17: 1st Banjur ngandika mangkono, Yésus lan ngusulke mata marang langit lan ngandika, Rama, jam wis teka. Ngluhuraké Putra Dalem, sing Putraning uga ngluhuraken Paduka

Gusti Yesus wungu mata marang swarga, nalika Panjenengané ndedonga. Pramila kita ndeleng cetha iku Kitab Suci kanggo ndedonga karo mata sing mbukak! Supaya apa ora nyoba kanggo ndedonga ing cara Kitab Suci? Liya wektu yen sampeyan ndedonga, angkat mata kanggo langit! Ndedonga ing cara Gusti Yésus!

Gusti Yesus tansah ngusulke mata marang langit, mengkono uga roti:

Matius 14:19. Banjur dhawuh marang wong, supaya padha lungguh ing pasuketan. Lan nuli mundhut roti lima lan iwak loro mau, lan tumenga ing langit , lan mberkahi lan nyuwil roti, lan marang wong-wong mau marang para sakabat, lan para sakabat menyang wong.

Ayo kang ndeleng conto liyane.

Lukas 18:13. Nanging wong belasting ngadeg adoh lan ora bakal malah mundhakaken mata swarga, nanging ngalahake dhadha, matur, Gusti Allah welas asih, kanggo kula dosa.

Nalika Gusti Yesus wuwus bab pajeg wong diangkat ora mata marang langit nalika wong takon Allah sih-rahmat lan karep. Apa iya Gusti Yesus rinci? Amarga iku digunakake kanggo ndedonga mripate nguripake kanggo langit!

Kanthi tangan wungu

1 Tim 2: kawolu Mulane aku arep wong nang endi wae kudu ndedonga lan angkat tangan suci, tanpa bebendu lan mangu.

Paul pengin wong ndedonga karo tangan diangkat. Panjenenganipun ngandika apa-apa bab katekuk. Alesan kanggo iki sing vanligate cara kanggo ndedonga karo wungu tangan. Nanging ing ngendi tradisi sing siji kudu sworo seru tangan? Ora, iku saka Kitab Suci ing saben cilik.

Nalika sampeyan angkat tangan kanggo Gusti Allah mbukak munggah kanggo wong ing cara sing beda yen wong bakal duwe tangan sing lempitan, lempitan utawa karo tangan ing kanthong kang.

Coba dhewe lan sampeyan bakal nemokake dhewe apa iku ngrasa kaya.

Kabar sing padha bakal mundhakaken tangan nalika padha ndedonga. "... ndedonga lan angkat tangan suci ..." Kajaba iku, yèn bakal padha nglakoni dadi nang endi wae . Dadi bönesätt umum.

Bible Ayat

Karo tangan wungu ora panemonan kang anyar saka Paulus. Ngandika bab iku ing Prajanjian Lawas.

1 Kings 8:54: ". Nalika Suléman rampung tembung iki, ndedonga lan nyebut Gusti, kang wungu saka ing misbyah Sang Yehuwah, kono wis ing dhengkul karo tangané diangkat kanggo langit"

Jabur 63: 4: "Aku bakal mberkahi kowé anggere aku manggon, ing jeneng aku bakal angkat tangan."

Jabur 141: 2: "Pandonga kawula bener sadurunge kaya dupa, ngangkat tangan kawula minangka kurban sore."

Keluh kesah 3:41: "! Ayo kita angkat ati kita lan tangan kita marang Gusti Allah ing swarga"

Last Kutipan Kitab Suci, kita waca sing mesthi bakal manah kita ana nalika kita angkat tangan kita marang Gusti Allah.

Kitab Suci mucal kita, banjur kita bisa angkat tangan lan mata kita marang Gusti Allah nalika kita ndedonga kanggo wong. Iku cara Alkitab.


Publicerades torsdag 2 januari 2020 17:57:49 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Coronapandemin profetiskt förutsagt


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 7 juli 2020 01:47
Jag behöver förbön för min sömn!! Har mkt svårt att somna! Sover sedan för länge på morgonen och vänder på dygnet!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp