Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Kitab Suci ngandika bilih Gusti Yesus wis rambute cendhak?

Kerep Yesus karo rambute dawa, nanging sing tenan bab Kitab Suci?

Yesus rambute dawa utawa cendhak?

Clipboard carane sawetara seniman mikir bab Gusti Yésus katon kaya.

Aku duwe maca kathah online apa Gusti Yesus wis rambute dawa utawa cendhak. Iku misale jek sing Jeksa Agung bisa ngetokake iki wis dipunginaaken banget akeh amarga ana akèh ditulis bab iki.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
måndag, 18 november 2019 23:57

duwe beards

"Aku marang bali marang wong kang ngalahake kula lan pipi kanggo wong-wong sing ditarik metu jenggot sandi. Kawula lajeng ndhelik ora pasuryan saka kawirangan lan muntaber "- Yesaya 50:. 6.

Ing film lan ing gambar digambarke Yesus karo rambute dawa lan beards. Sing nduwe jenggot karo Kitab Suci amarga ngandika sing padha "ditarik metu jenggot sandi." Tembung saka Kitab Suci punika digunakake nabi saka Gusti Yesus kasangsaran lan Gusti. Nanging wis wiwit kang bakal duwe rambut dawa?

Duwe rambute cendhak

Saiki iku ora ono ing Kitab Suci bab Gusti Yésus dawa rambute nanging ana Kitab Suci sing bilih Gusti Yesus wis rambute cendhak. Paul nyerat sing ora pantes kanggo wong sing duwe rambut dawa. 

Utawa ora sinau banget alam sing ora pantes kanggo wong sing yen wis gondrong? - 1 Cor. 11:14.

Nazarites

Nanging ana sing padha Nazarites sing wis rambute dawa. Nazarites padha, contone, Simpson lan Yohanes Pembaptis.

"Nanging Sang Malaekate Pangeran Yehuwah ngatingal marang wong wadon lan ngandika marang dheweke:". Lah, sing gabug lan wis ora diwenehi lair kanggo apa anak, nanging sampeyan bakal ngandhut lan metokake putra [Simpson] Saiki priksa manawa sampeyan ora ngombe anggur utawa minuman keras lan aja mangan apa-apa najis. lah, sampeyan bakal ngandhut lan metokake putra, lan marang para kepala ora silet bakal teka, kanggo bocah bakal dadi Nazarite marang Gusti Allah saka guwa-garba. Panjenengane bakal miwiti ngluwari Israel saka ing tangane wong Filisti. " - Hakim 13: 3-5 

Kanggo wong [Yohanes Pembaptis] bakal dadi gedhe ana ing ngarsane Pangeran. Anggur lan kuwat ngombe bakal ora ngombe, lan wiwit lair mula, kang bakal kapenuhan ing Roh Suci. - Lukas. 1:15.

Loro saka rambute dawa kang wis Simpson pitu braids. 

Dom 16:13: "ngandika Delilah Simson," Nganti saiki panjenengan ngapusi kula lan ngapusi kula. Saiki ngomong cara kanggo dasi sampeyan munggah "banjur ngandika marang dheweke:". Wah, yen nenun pitu kunci saka sirah karo saklapan kanggo kain Panjenengan "".

A Nazarite wis kalebu ora ngombé anggur. Nanging Gusti Yésus ora Nazarite amarga ngunjuk anggur lan kanthi mangkono kita ngerti sing wong durung duwe rambut dawa.

"Putraning Manungsa [Yesus] teka, lan kang mangan lan ngombé, lan sampeyan ngomong: Lah, sing tukang lan seneng ngombe, kanca-pajeg lan wong dosa?" - Lukas 7:34

Orthodox Yahudi

Aku duwe maca kathah online apa Gusti Yesus wis rambute dawa utawa cendhak. Iku misale jek sing Jeksa Agung bisa ngetokake iki wis dipunginaaken banget akeh amarga ana akèh ditulis bab iki.

I mitt sökande på nätet har jag då hittat en sida som menar att Jesus var klippt som ortodoxa judiska män är idag.

"Klipp inte håret på sidorna av huvudet eller klipp av kanterna på ditt skägg." (3 Mos 19:27)

I 3 Mosebok befallde Gud präster och enskilda män i samhället hur de skulle vårda sitt skägg och hår. Därför menar man att Jesus också följde detta. Men här tror jag att man läser in för mycket.

Blev lik oss människor

Nej, han såg ut som vilken judisk man som helst på den tiden. Han hade inget utstickande utseende. Det står ju faktiskt i bibeln att han "blev lik oss människor" (Fil 2:7).

...vilken, då han var i Guds gestalt, inte ansåg det som en rövad skatt att vara jämlik Gud, utan utgav sig själv, och tog på sig en tjänares gestalt, och blev lik oss människor. - Fil 2:6-7.

Panjenenganipun kagungan katon normal, kang kita ngerti minangka Yudas pengkhianat kaulungaké marang karo Kiss minangka tandha yen prajurit bakal ngerti nèk Gusti Yésus ana sing padha bakal Resor kanggo.

Mat 26:48: Dereng wis diwenehi wong tandha, matur, "Sapa sing tak ambung, iku ana, gripping wong."

Senajan Gusti Yésus nyawang kaya wong biasa, bisa kawentar ketuhanan liwat kang iya ing siji wektu.

"Lan Gusti Yesus santun rupa sadurunge wong-wong mau: shone pasuryan kaya srengenge, lan pangagemané dadi putih kaya pepadang." - Matius 17: 2

Gusti Yesus diterangake

Ana siji panggonan ing Kitab Suci bener nggambaraké Yesus, nanging ora dawané. Iki nalika Gusti Yesus wungu wis dicethakaké kanggo Yohanes Rasul ing Patmos.

Lan sirah lan rambute padha putih kaya wulu wedus, putih kaya salju, lan mripate padha minangka semangat geni. - Up 1:14.

Carane kowe ngakoni Gusti Yesus

Nanging iku ora marga saka Gusti Yesus dawa rambute sing nggawe yen kita kenal Gusti Yesus utawa ora. Iku tangan sårmärkta kang. 

Tomas ora ngomong "aku bakal ndeleng Gusti Yesus, rambute dawa, aku," nanging "Yen aku ora njaluk kanggo ndeleng prints kuku ing tangané lan kelet driji menyang cithakan kuku lan kelet tangan menyang sisih kang, aku iku ora "(Yohanes 20:25).

Sapa iku wis gagah dadi Gusti Yesus, long-rambut utawa cendhak-rambut, sampeyan bisa nemtokake yen pancene Gusti Yésus kanggo ndeleng yen wis bolongan paku ana ing astane. 


Publicerades måndag, 18 november 2019 23:57:00 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu live med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 24 oktober 2020 10:54
Snälla hjälp mig be. Jag håller på att gå under av sorg. Varit med om svåra lögner och övergrepp och bett så länge om helande börjar förlora fotfästet helt...

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp