DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Language Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Butik  | Christer Åberg | TV | Kaca pandonga | Pitakonane  | Kothak tulis | Ngobrol | Email Maca | Tulis | Media | Info | telusuran

Medhar wangsit John Paul Jackson saka coronavirus lan pandemi global?

Kita lagi akeh taun menyang sasi golek soko padha apa kita ngalami sapunika. 

Gréja Mormon.

area Salt Lake ing Amerika Serikat ngalami dina liyane, lindhu 5,7 skala Richter. Iku nampa angel lungguh ing gendheng saka Gréja Mormon ilang slompret saka tangané.

Apa kita ngalami saiki, paves cara kanggo Antikristus penting. Ya, sampeyan bisa aran Garwane wektu, lan ngrasa kaya kita saestu ana saiki, ing wektu nalika Gusti Yesus bakal banget rauh bakal bali.


Av Mikael Walfridsson
fredag, 27 mars 2020 19:50

lindhu

area Salt Lake ing Amerika Serikat ngalami dina liyane, lindhu 5,7 skala Richter. Iku nampa angel lungguh ing gendheng saka Gréja Mormon ilang slompret saka tangané. Iku meh gambar sunnat apa kita ngalami sapunika, ngendi kita nemu shake tanpa witjaksono. Kabeh sing bisa obah-obah bakal gonjang-ganjing, lan kabeh sing ora dibangun marang Gusti bakal tiba ing lemah. Sistem politik, agama lan ekonomi kita ngerti babagan mburi. Ing wektu cendhak kita bakal nemokake sing metu saka pepeteng lan lam, a Satanic lan sistem anti-Kristen sing Gusti pungkasanipun bakal break lan nggawa menyang mati. Babil bakal wekasanipun kalah lan kaadilan Gusti bakal dianggep bener.

gupuh Global

Kita lagi akeh taun menyang sasi golek soko padha apa kita ngalami sapunika. Kejabi kabeh karakter wektu kita wis padha sadurunge, supaya duwe coronavirus diguncang donya kita ing cara kita tau panginten bisa. Ing kurang saka telung sasi, donya wis diganti, cepet lan tanpa warning. Milyar wong sing kena pengaruh dening kahanan, lan sampeyan bisa nemen pirembagan bab pandemi global, lan kahanan panicky sing tekan saben bawana. Ing Italia piyambak matèni saklawasé 1,000 wong sadina. Wangsulan: Bab ingkang paling medeni iku ora ana kang mangerténi suwene iku bakal terus, utawa nalika donya dadi Luwih normal maneh.

Antikristus penting

Som jag har skrivit tidigare, så ger det oss en förståelse för det globala kaos som kommer råda efter själva uppryckandet - en oväntad händelse, globala åtgärder och en stark global regering. Det vi upplever nu, bäddar för antikrist framträdande. Ja, man kan känna allvaret i tiden, och det känns som att vi verkligen är där nu, i den tid, då Jesus mycket snart kommer tillbaka.

Är coronaviruset förutsett

Det är Michael Snyder, som har hört en profetia från John Paul Jackson, en broder som nu är hemma hos Herren. John profeterade om ”en andra” pandemi som skulle komma, men det är oklart om det är just denna som är den andra. Jackson hade profeterat följande:

”Herren sa till mig att det skulle komma en pandemi, men den första kommer visa sig vara liten men ändå fruktansvärd. Men den andra som kommer blir allvarlig”

Kita sadurunge wis ngalami virus elek Ebola lan flu, nanging padha pancet wis diwatesi dibandhingake iki. virus Corona wis sakperangan alesan nguripake metu dadi banget serius lan nyebar wedi ing cara kita wis ora katon sadurunge.

bali Gusti

Aku manggon ing wektu ngendi kita bisa nyana bali Gusti. Aku manggon ing wektu nalika Gusti Yesus wis nguripake mripat marang milih lan tresna. Aku manggon ing wektu nalika gravitasi, perlu lan pangerten saka pepeteng sing teka metu saka bumi, wis tau luwih katon. Tandha saka kaping, kita bakal ngerti lan kenalan karo wektu dadi Gusti teka. Apa sing aran nalika katon ing donya, apa ngomong sampeyan karakter iki sing bisa maneh ngilangi minangka soko sengaja utawa acak? Aku krungu lan ndeleng pengangkatan ditulis banget padha, lan ngarep bali kanggo ngarep swarga kita. Rauh, kinasih Gusti!

Maranatha


sumber:

Magazine karisma

Angel Moronia € ™ s Trumpet Falls Salt Lake Earthquake | LDS Living


Publicerades fredag, 27 mars 2020 19:50:34 +0100 i kategorin Gästblogg och i ämnena:

ANNONS:
Himlen TV7

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Varför skedde terrordådet i Vetlanda?


DAGENS

Dagens datum

Vecka 9, söndag 7 mars 2021 kl. 19:38

Dagens bibelord

“Rannsaka mig, Gud, och känn mitt hjärta, pröva mig och känn mina tankar. Se om jag är på en olycksväg, och led mig på den eviga vägen.” (Psalm 139:23-24)

Dagens namn

Camilla

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också Camilla. Har de inte tagit emot Jesus och blivit frälsta så ber jag dig att de ska göra det. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 5 mars 2021 18:21
Bed för min son på 10 år som inte vill äta riktig mat,säger att han inte tycker om fast han ej smakat.Mycket svårt o laga mat när han ej äter mycket av den mat vi lagar.Bed att han börjar äta bättre.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
BYTARE: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli en månadsgivare
Den bank konto : 8150-5 934 343 720-9
IBAN / BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer information om hur man stöder finns här!

Kontakt
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

Mer
apg29.se  apg29.com apg29.nu  christeraberg.se

↑ Upp