Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Nindakake utawa manggon?

Angger-anggering Toret (agama / kawikanan dhewe) ngandika - apa. Gusti Yesus ngandika - Made.

Anak.

Nalika padha pracaya marang Jahshua ora bab apa, nanging kanggo manggon. urip Roh bakal mili liwat sampeyan lan sing urip ndadekake kita malah luwih saka panjaluk hukum. Ana sing banget urip. 


Av David Billström
torsdag, 30 januari 2020 12:55

Angger-anggering Toret (agama / kawikanan dhewe) ngandika - apa. Gusti Yesus ngandika - Made.

Nalika padha pracaya marang Jahshua ora bab apa, nanging kanggo manggon. urip Roh bakal mili liwat sampeyan lan sing urip ndadekake kita malah luwih saka panjaluk hukum. Ana sing banget urip.

Angger-anggering Toret, agama lan dhewe kawikanan ndadekake kita bangga (nalika kita ngatur kanggo tetep kabeh bebarengan kanggo nalika). Nanging kawilujengan liya sing menehi Yesus kabeh kamulyan ing. We are ngucapke matur nuwun lan andhap-asor. wong agama loro paling bangga (nalika sukses) lan paling nandhang sungkowo (nalika padha tiba cendhak). Banjur ana uga para wong lamis agama sing wis musna liwat kanggo bisnis téater. Nanging wong disimpen ngucapke matur nuwun lan pengin ngetutake dheweke Yesus kinasih.

Manggon kawilujengan sing apa kuwi apik karo matur suwun, amarga kowé wis tresna.

Rum 10: 2-4: "Kanggo Aku bisa nyekseni yen padha duwe ndongakake Allah, nanging kurang kaweruh Kanggo padha ora ngerti yèn Allah iku bener, tanpa netepake bener dhewe lan ora sambetaken kaliyan kanggo kabeneraning Allah Kanggo Kristus kasenengan ing.. bener kanggo saben wong sing pretyaya. "

Nalika padha pracaya marang Jahshua ora bab apa, nanging kanggo manggon. urip Roh bakal mili liwat sampeyan lan sing urip ndadekake kita malah luwih saka panjaluk hukum. Ana sing banget urip. Gusti Yesus iku ora apes, nanging kebak vigor lan gesang. Panjenenganipun nempatno tandha ing gesang kita, kanggo apik nalika kita sinau lan supaya wong njupuk liwat setir. Aku ora ilang kita pribadine lan dadi robot. Luwih, kita temokake dhéwé ing Allah lan saiki bisa lumaku maju karo Gusti Yésus. We are ora piyambak maneh.

Nalika dosa nuthuk ing banjur?

Ninggalake mbukak! Sampeyan manggon sawise kabeh saiki karo Gusti Yésus. Urip karo Gusti Yésus iku dina-bali kautaman dosa lan rereget.

2Pe 2:22: "Nanging kedaden marang wong-wong mau minangka matur ngandika supaya bener:. A asu ngasilake kautaman, lan sakabeheng kanggo wallowing ing mire ing"

Terus mate karo Gusti Yesus tinimbang lan bareng karo wong. Yesus punika apik.

Gusti Allah mberkahi kowé!


Publicerades torsdag, 30 januari 2020 12:55:04 +0100 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Tältmöten från min hemmastudio - Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 8 augusti 2020 21:07
Ber att allt blir bra för hela familjen. Gud vet!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp