Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Pandhita Rodney Howard-Browne bisa dihukum pakunjaran kanggo Kadurjanan marang hukum Corona

Risiko kang dihukum nganti 60 dina ing pakunjaran lan dhendha $ 500.

Rodney Howard-Browne.

Gambar: Day.

Rodney Howard-Browne iku mentri pisanan ing Amerika Serikat ing resiko saka tuntutan ukum kanggo Kadurjanan marang Corona undhang.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
tisdag, 31 mars 2020 23:56

hukum nglanggar Corona

Rodney Howard-Browne misuwur minangka Pandhita sing njupuk dadi-disebut kawentar ngguyu ing Swedia ing taun 1990-an resiko kang dihukum nganti 60 dina ing kunjara lan dipundendha $ 500 kanggo gadhah rapat-rapat diatur ing pasamuan karo atusan pengunjung ing loro kaping beda, senadyan panguwasa 'ban Corona ing koleksi luwih saka sepuluh wong.

pastur pisanan sing tuntutan ukum resiko kanggo Kadurjanan marang Corona undhang

pasamuwan Rodney Howard-Browne kang disebut Kali ora mung pasamuwan ing Amerika Serikat kanggo nentang panguwasa dening noto rapat-rapat karo akeh akeh melu lan ora ing ngarep liwat online minangka Kongregasi liyane. Nanging Rodney Howard-Browne iku mentri pisanan ing Amerika Serikat sing tuntutan ukum resiko kanggo Kadurjanan marang Corona undhang .

laporan nuduhake A US sing siji ing sepuluh Amerika ngomong sing Kongregasi sing bakal terus kanggo ngrameke layanan Sunday minangka biasanipun ing pasamuwan-pasamuwan, senadyan ban panguwasa 'ing koleksi luwih saka sepuluh wong.


Publicerades tisdag, 31 mars 2020 23:56:09 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Tältmöte - Christer Åberg - live


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 12 augusti 2020 09:43
Be om frälsning för min lillebror och hans kvinna! Kom och möt dem Jesus!!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp