Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Ing sabab saka Corona-wedi Dicethakaké

Pamaréntah kepengin kanggo bayaran Motong!

lowers Government bayaran coronavirus trek.

Picture: Aftonbladet.

Efforts kanggo ngurangi apa jam lan ngurangi bayaran banjur wiwit dawa sadurunge wong kang krungu soko coronavirus anyar saka Wuhan ing China. Carane ing donya padha bisa ngerti apa-apa bab wabah virus Corona anyar lan nyebarake dawa sadurunge ana? !!


Christer ÅbergAv Christer Åberg
onsdag 4 mars 2020 16:03

Ana iku! Agenda nyata konco ajrih virus Corona! Tèks iki ngumumke sampeyan bisa maca ing dina Aftonbladet :

jam luwih cendhek lan suda bayaran kanggo wektu winates amarga virus Corona panyebaran . Ing cendhak, ing Government presented aturan anyar ing karya short-wektu supaya lam padha financial krisis saka 2008. Ing goal punika kanggo nyedhiyani pitulungan kanggo kumpulan perdagangan lan juragan ing industri magepokan - kanggo nyegah layoffs massa.

Kula kandel. Siji bakal mikir sing plans kanthi cepet påkomna ing tumindak gupuh drastic sapunika karo virus Corona panyebaran. Nanging iku ora. Pemerintah Finance Magdalena Andersson (S, MP) jinis karo pihak loro sama (C, L) ing artikel debat ing Aftonbladet lan mbukak piyambak lan agenda nyata:

"Sing perlu kanggo aturan iki cetha lan karya wis arep ing kanggo dangu kanggo ngluwihi sistem karya short-wektu. Ing wabah coronavirus anyar cetha nuduhake sing produksi lan proyek ing Swedia sing kena pengaruh dening disruptions ing donya."

Kula kandel. Efforts kanggo ngurangi apa jam lan ngurangi bayaran banjur wiwit dawa sadurunge wong kang krungu soko coronavirus anyar saka Wuhan ing China. Carane ing donya padha bisa ngerti apa-apa bab wabah virus Corona anyar lan nyebarake adoh ahead sadurunge ana? !!

Apa luwih cetha?

Aku duwe saka awal nalika pisanan maca bab coronavirus reacted kanggo lapuran lan Suspect soko liya uga tanggung jawab. Saiki nyatur kawula bener. Apa luwih cetha?

Lan kaya aku panginten bab iku sing pengin nindakake liyane ngawasi lan ndjogo warga.

ekonomi

Utawa Yahoo kanggo wong pincang ekonomi? Nanging ekonomi bakal nandhang sangsara ndjogo lan kontrol masyarakat mundhak. Carane bisa Yahoo dadi loro?

Nanging saiki pamaréntah Swedia unwittingly sing dicethakaké ana ing tujuan wedi saka coronavirus ing ekonomi. Ing kasus, kanggo Swedia lan kanggo wiwitan. Iku bisa mesthi bakal ditambahi mengko karo sawetara bab liyane.


Cina polisi duwe helm pinter kanggo ndeteksi Corona. Photo: dailymail.co.uk.

Super Helmets

Nanging mbok menawa iku kene karo masyarakat ndjogo lan kontrol uga ora supaya adoh. Saiki, ana laporan yen Cina polisi nampa anyar "super gegaman" kanggo ndeteksi Corona .

Police in Chengdu lan Shenzen wis dilengkapi karo helm pinter sing bisa ndeteksi wong mriyang, kang siji saka gejala Corona, ing limang meter. Punika bilih helem wis dikembangaké khusus kanggo pertempuran coronavirus ing.

Carane wis padha wis bisa kanggo berkembang kuwi helem kabéh ing wektu kuwi cendhak?

Sing liyane aku sijine dhewe menyang efek virus Corona ing luwih ngati-ati aku dadi kanggo njupuk kula kanggo ajrih propaganda. Ora kabeh iki uga mung omens pengamatan adil?

Ing wektu Lying

We sing manggen ing kaping pungkasan supaya apa bisa kelakon saiki. wektu iki uga banget angel amarga nyebar goroh lan propaganda kanggo ngontrol wong cara sing gol agenda nyata.

Penting sing duwe kabeh siap karo Gusti Yésus lan sing disimpen. Yen sampeyan durung ditampa Gusti Yesus lan disimpen banjur iku dhuwur wektu kanggo njupuk wong saiki.


Publicerades onsdag 4 mars 2020 16:03:10 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.nu med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 13 juli 2020 21:17
Förbön för en ung man Be att han blir frälst Be att han börjar motionera igen

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp