Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Salvation

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Menawa kowé mangerti ing peparingé Allah

Akeh wong dina urip ing total nggatekke bab Gusti Allah lan gesang bilih Panjenenganipun nawakake.

Wong wadon lan Gusti Yesus dhiskusi uga sing.

Nalika kumandel marang Gusti Yesus, sampeyan bakal dadi anak Gusti Allah. Roh ndudohke menyang atimu lan sing kapenuhan Gusti Allah. Gusti Yesus dibandhingake karo banyu urip.


Av David Billström
onsdag, 22 januari 2020 11:58

Gusti Yesus lenggah ing sumur, lan ngomong karo wong wadon.

"Gusti Yésus ngandika marang wong mau: Menawa kowé mangerti ing peparingé Allah, lan sapa sing ngandika marang kowé, Aku wènèhana ngombé, mesthi kowé kang nyuwun marang Panjenengané, banjur kowé diparingi banyu urip." Yo. 4:10

Akeh wong dina urip ing total nggatekke bab Gusti Allah lan gesang bilih Panjenenganipun nawakake. Banjur ana sing mikir padha ngerti apa iku bab kira-kira, nanging sing wis delusion diprodhuksi dhewe.

Kanggo mangerteni Allah nawarake kanggo saben wong sampeyan kudu nguripake kanggo Kitab Suci. Nalika Kitab Suci ngandika, sampeyan sayangé bakal akeh koyo kaya "boring lan uninteresting buku". Senajan iki fallacy.

Apa bab banjur?

Ing sihe Gusti Allah wis dicethakaké kanggo kita dening Putraning Allah, Gusti Yesus mundhut paukuman dosa kita ing kayu salib. Gusti Allah mundhut inisiatif lan kurban kita apuraning dosa. Kita bisa duwe karep resik. Gusti Allah kepengin kanggo konfirmasi nresnani kita nalika kita milih pracaya marang Jahshua.

Nalika kumandel marang Gusti Yesus, sampeyan bakal dadi anak Gusti Allah. Roh ndudohke menyang atimu lan sing kapenuhan Gusti Allah. Gusti Yesus dibandhingake karo banyu urip.

Wong wadon kang Yésus ngandika karo pamikiran sing temenan banyu biasa. Deweke ora malah ing peparingé Allah, lan sapa Panjenengané ana sing dhateng kanggo dheweke.

"Gusti Yésus ngandika marang wong mau: Kabèh wong sing ngombé banyu iki bakal ngelak menèh, nanging sapa sing ngombé banyu pawèwèhku, bakal ora ngelak Tanpa banyu sing sangka nggonku ndadèkké sumber.. banyu sing marakké urip slawasé. " Yo. 4: 13-14

Tembung ing Kitab Suci wis ditulis wong, nanging lagi tembung sing inspirasi dening Gusti Allah. Wong wadon ora ing kawitan, nanging mengko, sing ngomong kanggo dheweke. Nalika njupuk bagéyan ing Kitab Suci, ngerti yen sampeyan njupuk bagéyan saka pangandikaning Allah, swarga lan bumi. Lan nawarake ing kasus iki sing bisa duwe sumber ing sampeyan. A sumber sing bener lakuné lan ora nganggo garing. Sampeyan ora katon liwat kene lan liwat ana. Sampeyan banjur duwe ganjaran gesang ing sampeyan. Roh Allah kepengin kanggo manggon ing kowé. Kepengin mbantu gesang Kristen. Iku apik. A-rahmating gesang, tentrem, katresnan lan bungah. Kabeh amarga saka apa Gusti Yesus wis rampung kanggo kita liwat seda lan wungunipun. Iki, kanca, iku outclasses bejat donya iki cisterns. Sin kélangan sawijining mréntahaké yen kanggo rasa sih peparinge Gusti Allah.

Carane nampa hadiah Allah?

"Gusti Yésus ngandika marang wong mau: Menawa kowé mangerti ing peparingé Allah, lan sapa sing ngandika marang kowé, Aku wènèhana ngombé, mesthi kowé kang nyuwun marang Panjenengané, banjur kowé diparingi banyu urip." Yo. 4:10

"... banjur mesthi kowé kang nyuwun marang Panjenengané, '- B Yesus banyu urip

"... lan Aku bakal ngekèki kowé banyu sing marakké urip." - Gusti Yesus menehi urip, nalika kowé matur.

Sampeyan ora ngerti pancen kabeh, nanging sampeyan bisa kanthi aman ngerti nèk Gusti Allah mung menehi hadiah apik. Njupuk cathetan urip banyu dina. Iku ngresiki lan menehi kekuatan anyar lan urip. Bukak Kitab Suci lan maca liyane babagan urip macem karo Gusti Yésus.

Gusti Allah mberkahi kowé


Publicerades onsdag, 22 januari 2020 11:58:08 +0100 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu live med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 19 oktober 2020 13:39
Fader, jag älskar Jesus och ber varje dag, försöker göra mitt bästa, men ändå är jag så ledsen och ensam med ett sjukt barn som alla spottar på, mycket ledsen och utanför. Amen

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp