Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Ora, Greta ora Antikristus

Aku wis email maca iki dikirim kanggo kula ngendi writer kamulyan apa aktivis lingkungan 16-taun-lawas Greta Thunberg punika Antikristus.

Greta Thunberg ing PBB.

Gambar: allas.se.

Aku maca sadurungé dina ing koran dina sing wong dibandhingake gerakan iklim karo gerakan kawentar. Nanging obahe kawentar njaluk pangarep-arep, sing ora njaluk ing gerakan iklim. 


Christer ÅbergAv Christer Åberg
måndag, 30 september 2019 21:31

Aku wis email maca iki dikirim kanggo kula ngendi writer kamulyan apa aktivis lingkungan 16-taun-lawas Greta Thunberg punika Antikristus. Kanggo pitakonan sing aku bisa njawab langsung: 

"Ora, Greta Thunberg ora Antikristus." 

Greta wadon. Kitab Suci ngandika yen Antikristus wong, supaya speculation tumiba langsung. Iku ora konsisten karo Kitab Suci. 

2 iki 2: 3 . Aja nganti ana wong kang nasaraké kowé ing sembarang cara. Kanggo dina iku bakal ora, kajaba sampah wis digawe, lan wong dosa, karusakan putra [ie wong], wis dicethakaké.

Siji ora ngirim mada

Mesthi aku nerbitaké ora email maca. Kejabi isi mejlets iku unscriptural, aku uga lynched. Lan bab pungkasan aneh. Iku ketoke ora kanggo mada Greta Thunberg. 

Aku maca sing pelatih bal-balan sing ngandika iku bodho kanggo dheweke saiki njaluk  murub . Manawa, iku boten cecek basa, nanging sampeyan ngerti apa tegese. Sadurunge, Aku wis weruh clip saka televisi Amérika, aku pracaya iku, ing ngendi iku ngritik girl 16-taun-lawas sing langsung marang mati dening wong liyane karo ukara: 

"Carane wani sampeyan mada anak, sing wong tuwa?!"

Dheweke ora mung anak, nanging dheweke uga wis telung diagnosa, kang sadurunge wis maca ing Wikipedia , nanging saiki iku mung ngandika dheweke wis "depresi abot lan raos experienced saka futility," lan dheweke 2018 mutusaké "supaya tinimbang Mudhun bali menyang depresi, pindhah menyang ajeg. "

Yen sampeyan mada Greta bisa dituntut criticizing anak lara. Kanthi cara iki wis mandegake kabeh Wangun kritik marang gerakan watara Greta Thunberg.

pasukan ndasari

Mesthi ora dheweke sing wis rampung dheweke wis dadi uga dikenal, nanging pasukan bokomliggande lan kapentingan ekonomi. 

Aku ora mada Greta, dheweke iku anak - lan manungsa larang regane - sing perlu Yesus Kristus. Apa aku kena kanti awon déning kapentingan lan pasukan ndasari. Pisanan aku weruh Greta Thunberg, aku langsung upset. 

Banjur Greta ora dadi dadi gedhe lan durung aku reacted supaya. Iku aneh yen kabeh media sing konco lan cocog kanggo dheweke. Lan kanggo alesan sing kudu saben ngerti sing ana soko amiss. 

Malah kawula putri 13 taun, sing Greta ing Instagram , panginten dheweke wicara PBB iki palsu , lan dheweke marang kula cukup spontan kanggo kula sadurunge aku wektu kanggo ngomong apa-apa.

Supaya wong-wong konco Greta Thunberg pinter nalika padha dikirim dheweke metu amarga sampeyan mung ora bisa mada anak lara!

Lan dheweke ana ing ndhuwur kabeh kanggo njaluk Nobel Perdamaian ngirim, paling ngerti iku palsu. Sadurunge wakil presiden lan aktivis iklim Al Gore, pikantuk penghargaan kanggo dokumen kang digawe. Aku wis maca sing ramalan ing film kang ana kawulo lan ora kayektenan

Ing kahanan kaya iki sing ngomong sing mung duwe sepuluh taun kang kanggo nyimpen planet. Padha ngandika Greta lan anak dheweke mantan wis ngandika bab sing padha. Lan iku kanggo babagan  20 - 30 taun kepungkur !

Bumi ora bakal pindhah ing

Bumi ora bakal nyabrang sepuluh taun - ora 20 utawa 30 taun. Dadi kabeh nabi saka siksa sing nerangake karo pesen kuwi bogus. First, Yesus kudu mbalik, lan bakal bali menyang Yerusalem ing bumi iki! 

Yen lemah wis musna ing, banjur Gusti Yésus ora tanah kanggo bali menyang. Amarga iku, kita ngerti sing iki jinis lah Kangen sing palsu. 

Nanging Gusti Yesus wis jumeneng ing bumi kanggo ewu taun sawise kang bali, banjur bakal dadi swarga anyar lan bumi anyar! Nanging bakal ora ana karusakan - bakal rebirth.

Wong malah wis ditulis ing majalah Church kanggo Greta Thunberg punika nabi . Ora, aku ora nabi. Yen dheweke isih bakal nabi - banjur iku siji palsu. A nabi nabi saka pangarep-arep ing Gusti Yesus Kristus lan ora pesen kayata Greta mosok sing tanpa pangarep-arep lan kawilujengan. 

Kitab Suci ngandika:

WULANG BEBASAN 23:18: Mesthi sampeyan minangka mangsa, lan pangarep-arep panjenengan ora bakal ora dolanan.

Jeremiah 29: 1: Aku ngerti plans aku kudu bisa, mangkono pangandikane Sang Yehuwah, pikirane tentrem lan ora ala, kanggo menehi mangsa lan pangarep-arep sing.

WULANG BEBASAN 24:14: Wong iku kawruh lan kawicaksanan kanggo nyawa. Yen sampeyan nemokake wong, sampeyan duwe mangsa, lan pangarep-arep panjenengan ora bakal ora dolanan.

Yeremia 31: 1: Ana pangarep-arep kanggo mangsa, mangkono pangandikane Sang Yehuwah. anak bakal bali menyang negara sing.

Ora, Greta ora Antikristus

Aku maca sadurungé dina ing koran dina sing wong dibandhingake gerakan iklim karo gerakan kawentar . Nanging ing obahe kawentar Kristen duwe Gusti Yesus ing tengah kanggo njaluk pangarep-arep, sing ora njaluk ing gerakan iklim. 

Nanging gerakan iklim wis dadi agama. Aku nemu video ing YouTube anduweni: " Green Lang | Agama iklim anyar ". televisi telpon Lars Bern Swebb malah Greta Thunberg kang gerakan iklim kanggo kultus Kangen . Ing sects, kita ngerti sing wong sing kaiket lan downtrodden, nanging ing Gusti Yesus Kristus, wong sing luwar.

Yen kita bali menyang awal artikel iki, mesthi, ora Greta Thunberg Antikristus. Ana, maca email printer kakehan. Ing email kang ngangkat kayata nganti Greta jeneng mburi iku 666 lan sing werna kaya ijo Islam. 

Nanging ing tangan liyane bisa gerakan lingkungan dadi bagéan saka Bukak saka Antikristus. Ana pasukan kuwat konco gerakan lingkungan global sing bisa kasil tekané Antikristus ing dhampar. gerakan Air ora tanggung resik. Ing kabeh iki, wong bisa dadi dilecehke lan dadi pawns ing game cynical.

Distorsi saka makna Order

Aku uga bakal sebutno bab carane menehi tembung makna beda. Kadang aku maca sing Greta "pendidikan serangan" nalika wis ana pitakonan saka serangan sekolah. Carane dheweke bisa serangan sekolah ing negara liyane, kayata Amerika Serikat? 

Utawa ana sing ngarani "serangan" utawa "serangan iklim". Iku ora pitakonan saka sawetara serangan, nanging demontrasi lan propaganda. Sampeyan kudu nelpon iku kanggo apa iku. Nanging ing cara iki padha sow ing gagasan lan konsep pikiran wong kanggo pengaruhe mau ing arah tartamtu. 

Takon Greta Thunberg lan ndedonga kanggo kabeh wong liyane sing duwe pangarep-arep. Padha ndedongaa, supaya evangelists lan abdi-abdi liyané Gusti bakal ngutus para supaya padha krungu pangandika kamulyane Gusti Yesus Kristus supaya padha nampa Dèkné lan disimpen!

Matius 9:38 . Marga saka iku ndedongaa Gusti kanggo ngirim metu buruh menyang harvest kang.

Aku uga maca nang endi wae sing wakil Kristen, aku pracaya iku imam, bilih masalah paling penting kita kudu dina iku iklim utawa lingkungan. Ora, iku ora masalah utama. Ing Jeksa Agung bisa ngetokake utama iku wong kudu nampa Gusti Yésus lan disimpen.


Publicerades måndag, 30 september 2019 21:31:16 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Coronapandemin profetiskt förutsagt


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 7 juli 2020 01:47
Jag behöver förbön för min sömn!! Har mkt svårt att somna! Sover sedan för länge på morgonen och vänder på dygnet!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp