DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Bönesidan Kristen media Skrivklåda Om Info

Direkt från Apg29

Ora, Greta ora Antikristus

Aku wis email maca iki dikirim kanggo kula ngendi writer kamulyan apa aktivis lingkungan 16-taun-lawas Greta Thunberg punika Antikristus.

Ora, Greta ora Antikristus

Gambar: allas.se.

Aku maca sadurungé dina ing koran dina sing wong dibandhingake gerakan iklim karo gerakan kawentar. Nanging obahe kawentar njaluk pangarep-arep, sing ora njaluk ing gerakan iklim. 

Av: Christer Åberg
måndag 30 september 2019 21:31 📧

Aku wis email maca iki dikirim kanggo kula ngendi writer kamulyan apa aktivis lingkungan 16-taun-lawas Greta Thunberg punika Antikristus. Kanggo pitakonan sing aku bisa njawab langsung: 

"Ora, Greta Thunberg ora Antikristus." 

Greta wadon. Kitab Suci ngandika yen Antikristus wong, supaya speculation tumiba langsung. Iku ora konsisten karo Kitab Suci. 

2 iki 2: 3 . Aja nganti ana wong kang nasaraké kowé ing sembarang cara. Kanggo dina iku bakal ora, kajaba sampah wis digawe, lan wong dosa, karusakan putra [ie wong], wis dicethakaké.

Siji ora ngirim mada

Mesthi aku nerbitaké ora email maca. Kejabi isi mejlets iku unscriptural, aku uga lynched. Lan bab pungkasan aneh. Iku ketoke ora kanggo mada Greta Thunberg. 

Aku maca sing pelatih bal-balan sing ngandika iku bodho kanggo dheweke saiki njaluk  murub . Manawa, iku boten cecek basa, nanging sampeyan ngerti apa tegese. Sadurunge, Aku wis weruh clip saka televisi Amérika, aku pracaya iku, ing ngendi iku ngritik girl 16-taun-lawas sing langsung marang mati dening wong liyane karo ukara: 

"Carane wani sampeyan mada anak, sing wong tuwa?!"

Dheweke ora mung anak, nanging dheweke uga wis telung diagnosa, kang sadurunge wis maca ing Wikipedia , nanging saiki iku mung ngandika dheweke wis "depresi abot lan raos experienced saka futility," lan dheweke 2018 mutusaké "supaya tinimbang Mudhun bali menyang depresi, pindhah menyang ajeg. "

Yen sampeyan mada Greta bisa dituntut criticizing anak lara. Kanthi cara iki wis mandegake kabeh Wangun kritik marang gerakan watara Greta Thunberg.

pasukan ndasari

Mesthi ora dheweke sing wis rampung dheweke wis dadi uga dikenal, nanging pasukan bokomliggande lan kapentingan ekonomi. 

Aku ora mada Greta, dheweke iku anak - lan manungsa larang regane - sing perlu Yesus Kristus. Apa aku kena kanti awon déning kapentingan lan pasukan ndasari. Pisanan aku weruh Greta Thunberg, aku langsung upset. 

Banjur Greta ora dadi dadi gedhe lan durung aku reacted supaya. Iku aneh yen kabeh media sing konco lan cocog kanggo dheweke. Lan kanggo alesan sing kudu saben ngerti sing ana soko amiss. 

Malah kawula putri 13 taun, sing Greta ing Instagram , panginten dheweke wicara PBB iki palsu , lan dheweke marang kula cukup spontan kanggo kula sadurunge aku wektu kanggo ngomong apa-apa.

Supaya wong-wong konco Greta Thunberg pinter nalika padha dikirim dheweke metu amarga sampeyan mung ora bisa mada anak lara!

Lan dheweke ana ing ndhuwur kabeh kanggo njaluk Nobel Perdamaian ngirim, paling ngerti iku palsu. Sadurunge wakil presiden lan aktivis iklim Al Gore, pikantuk penghargaan kanggo dokumen kang digawe. Aku wis maca sing ramalan ing film kang ana kawulo lan ora kayektenan

Ing kahanan kaya iki sing ngomong sing mung duwe sepuluh taun kang kanggo nyimpen planet. Padha ngandika Greta lan anak dheweke mantan wis ngandika bab sing padha. Lan iku kanggo babagan  20 - 30 taun kepungkur !

Bumi ora bakal pindhah ing

Bumi ora bakal nyabrang sepuluh taun - ora 20 utawa 30 taun. Dadi kabeh nabi saka siksa sing nerangake karo pesen kuwi bogus. First, Yesus kudu mbalik, lan bakal bali menyang Yerusalem ing bumi iki! 

Yen lemah wis musna ing, banjur Gusti Yésus ora tanah kanggo bali menyang. Amarga iku, kita ngerti sing iki jinis lah Kangen sing palsu. 

Nanging Gusti Yesus wis jumeneng ing bumi kanggo ewu taun sawise kang bali, banjur bakal dadi swarga anyar lan bumi anyar! Nanging bakal ora ana karusakan - bakal rebirth.

Wong malah wis ditulis ing majalah Church kanggo Greta Thunberg punika nabi . Ora, aku ora nabi. Yen dheweke isih bakal nabi - banjur iku siji palsu. A nabi nabi saka pangarep-arep ing Gusti Yesus Kristus lan ora pesen kayata Greta mosok sing tanpa pangarep-arep lan kawilujengan. 

Kitab Suci ngandika:

WULANG BEBASAN 23:18: Mesthi sampeyan minangka mangsa, lan pangarep-arep panjenengan ora bakal ora dolanan.

Jeremiah 29: 1: Aku ngerti plans aku kudu bisa, mangkono pangandikane Sang Yehuwah, pikirane tentrem lan ora ala, kanggo menehi mangsa lan pangarep-arep sing.

WULANG BEBASAN 24:14: Wong iku kawruh lan kawicaksanan kanggo nyawa. Yen sampeyan nemokake wong, sampeyan duwe mangsa, lan pangarep-arep panjenengan ora bakal ora dolanan.

Yeremia 31: 1: Ana pangarep-arep kanggo mangsa, mangkono pangandikane Sang Yehuwah. anak bakal bali menyang negara sing.

Ora, Greta ora Antikristus

Aku maca sadurungé dina ing koran dina sing wong dibandhingake gerakan iklim karo gerakan kawentar . Nanging ing obahe kawentar Kristen duwe Gusti Yesus ing tengah kanggo njaluk pangarep-arep, sing ora njaluk ing gerakan iklim. 

Nanging gerakan iklim wis dadi agama. Aku nemu video ing YouTube anduweni: " Green Lang | Agama iklim anyar ". televisi telpon Lars Bern Swebb malah Greta Thunberg kang gerakan iklim kanggo kultus Kangen . Ing sects, kita ngerti sing wong sing kaiket lan downtrodden, nanging ing Gusti Yesus Kristus, wong sing luwar.

Yen kita bali menyang awal artikel iki, mesthi, ora Greta Thunberg Antikristus. Ana, maca email printer kakehan. Ing email kang ngangkat kayata nganti Greta jeneng mburi iku 666 lan sing werna kaya ijo Islam. 

Nanging ing tangan liyane bisa gerakan lingkungan dadi bagéan saka Bukak saka Antikristus. Ana pasukan kuwat konco gerakan lingkungan global sing bisa kasil tekané Antikristus ing dhampar. gerakan Air ora tanggung resik. Ing kabeh iki, wong bisa dadi dilecehke lan dadi pawns ing game cynical.

Distorsi saka makna Order

Aku uga bakal sebutno bab carane menehi tembung makna beda. Kadang aku maca sing Greta "pendidikan serangan" nalika wis ana pitakonan saka serangan sekolah. Carane dheweke bisa serangan sekolah ing negara liyane, kayata Amerika Serikat? 

Utawa ana sing ngarani "serangan" utawa "serangan iklim". Iku ora pitakonan saka sawetara serangan, nanging demontrasi lan propaganda. Sampeyan kudu nelpon iku kanggo apa iku. Nanging ing cara iki padha sow ing gagasan lan konsep pikiran wong kanggo pengaruhe mau ing arah tartamtu. 

Takon Greta Thunberg lan ndedonga kanggo kabeh wong liyane sing duwe pangarep-arep. Padha ndedongaa, supaya evangelists lan abdi-abdi liyané Gusti bakal ngutus para supaya padha krungu pangandika kamulyane Gusti Yesus Kristus supaya padha nampa Dèkné lan disimpen!

Matius 9:38 . Marga saka iku ndedongaa Gusti kanggo ngirim metu buruh menyang harvest kang.

Aku uga maca nang endi wae sing wakil Kristen, aku pracaya iku imam, bilih masalah paling penting kita kudu dina iku iklim utawa lingkungan. Ora, iku ora masalah utama. Ing Jeksa Agung bisa ngetokake utama iku wong kudu nampa Gusti Yésus lan disimpen.

Christer Åberg


Ditt stöd behövs

Stöd Apg29 genom att swisha in 29 kronor till 072 203 63 74.

Tack!


ANNONS:Världen idag

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


DAGENS

Dagens datum

Vecka 30, måndag 26 juli 2021 kl. 21:57

Dagens bibelord

“[Trons människor] Tron är en övertygelse om det man hoppas, en visshet om ting som man inte ser.” (Hebrews 11:1)

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också . Jag ber att människor ska ta emot Jesus och bli frälsta. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


Så här blir du frälst - räddad

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

Ja!



Fadern, Sonen och den Helige Ande är ett

Dessa tre är ett

Bibeln är mycket tydlig. Fadern, Sonen och den helige Ande är tre - och dessa tre är ett!


Jesus var jämlik Gud, blev människa, dog på korset och Gud upphöjde honom

Var så till sinnes som också Kristus Jesus var, vilken, då han var i Guds gestalt, inte ansåg det som en rövad skatt att vara jämlik Gud, utan utgav sig själv, och tog på sig en tjänares gestalt, och blev lik oss människor. Och sedan han hade trätt fram som en människa ödmjukade han sig själv och blev lydig intill döden, ja, intill döden på korset. Därför har också Gud upphöjt honom och gett honom ett namn som är över alla namn, för att i Jesu namn alla knän ska böja sig, deras som är i himlen och på jorden och under jorden, och för att alla tungor ska bekänna att Jesus Kristus är Herren, Gud, Fadern, till ära. (Fil 2:5-11)


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


Christer Åbergs böcker

Den längsta natten och Den oönskade

Om Christer Åberg


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 24 juli 2021 11:40
Tack, gode Gud för vad du redan har gjort för mig, men Herre, jag behöver Dig hela tiden !


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli en månadsgivare
Den bank konto : 8150-5 934 343 720-9
IBAN / BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer information om hur man stöder finns här!

Kontakt
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

Mer
apg29.se  apg29.com apg29.nu  christeraberg.se

Translate

↑ Upp