Language

Apg29.Nu

BUTIK NY! | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
Ditt stöd behövs!
SWISH: 072 203 63 74

REKLAM:
Himlen TV7

ibu wis macet

buku sange Stefan Hallman kang!

Aku nyaranake "Kula ibu wis Stung" dening Stefan Hallman. Iku paseksi gedhe apa Gusti bisa apa kanggo wong.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
lördag, 21 september 2019 01:40

"Ibuku wis macet" carane Stefan tansaya munggah ing alcoholics karo akeh gelut, isi, nyerang lan nalika Yésus disimpen wong.

Iku buku banget kuat sing ora ninggalake wong indifferent.

Saka isi

Neraka ing ngarep, wiwit karo ibu mlayu adoh saka ngarep. Dheweke njupuk bis mudhun kanggo kutha kanggo ngombe. Iku Sampun: ". Mum wis macet"

Aku sengit tembung. Aku sumurup apa temenan nalika Bapak teka ... memori adegan getih, lan nangis nekat saka ibu, nalika dheweke lay ing ndhuwur nersparkad lan pecah.

Yen bapak teka lan ibu mambet alkohol paling, kang banjur berserk.

Kabeh bakal miwiti nalika aku tak saka sekolah. Aku felt tengen ing aku bab sandi ibu njupuk bir. Aku minangka sensitif iku ana knarkhund a. Yen aku wis mung dijupuk saka sawetara sips rusak aku tho.

Bapak iki padha, kang sensed soko ana amiss langsung, lan rauh wiwit neraka maneh.

Aku ora wani mulih, aku felt sing aku kanggo nglindhungi ibu lan telung sedulur enom.

Saiki wiwit malang setan. Panjenenganipun saged clap kanggo dheweke karo ajiné Ana tengen ing pasuryan kaya getih spurted saka irung, dheweke lunga menyang lantai karo kacilakan lan miwiti nendhang dheweke.

Amazing paseksi apa bisa apa Gusti Yesus

Aku nyaranake "Kula ibu wis Stung" dening Stefan Hallman. Iku paseksi gedhe apa Gusti bisa apa kanggo wong.

Iku wis antarane liyane wis serialized ing koran Kristen kanca ngarep kang.

Kitab uga cocok minangka evangelisationsbok a.


Publicerades lördag, 21 september 2019 01:40:49 +0200 i kategorin Böcker och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Testad igen för Covid-19


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 23 november 2020 18:57
Be att Gud hjälper mig, så att jag får tillbaka de utlägg jag hade i oktober månad, genom jobbet. Det var ngt jag var tvunget, så jag skickade in bussbiljetter för de utlägg jag hade.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp