Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg Ny! | Kommentarer | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

ibu wis macet

buku sange Stefan Hallman kang!

Aku nyaranake "Kula ibu wis Stung" dening Stefan Hallman. Iku paseksi gedhe apa Gusti bisa apa kanggo wong.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
lördag, 21 september 2019 01:40

"Ibuku wis macet" carane Stefan tansaya munggah ing alcoholics karo akeh gelut, isi, nyerang lan nalika Yésus disimpen wong.

Iku buku banget kuat sing ora ninggalake wong indifferent.

Saka isi

Neraka ing ngarep, wiwit karo ibu mlayu adoh saka ngarep. Dheweke njupuk bis mudhun kanggo kutha kanggo ngombe. Iku Sampun: ". Mum wis macet"

Aku sengit tembung. Aku sumurup apa temenan nalika Bapak teka ... memori adegan getih, lan nangis nekat saka ibu, nalika dheweke lay ing ndhuwur nersparkad lan pecah.

Yen bapak teka lan ibu mambet alkohol paling, kang banjur berserk.

Kabeh bakal miwiti nalika aku tak saka sekolah. Aku felt tengen ing aku bab sandi ibu njupuk bir. Aku minangka sensitif iku ana knarkhund a. Yen aku wis mung dijupuk saka sawetara sips rusak aku tho.

Bapak iki padha, kang sensed soko ana amiss langsung, lan rauh wiwit neraka maneh.

Aku ora wani mulih, aku felt sing aku kanggo nglindhungi ibu lan telung sedulur enom.

Saiki wiwit malang setan. Panjenenganipun saged clap kanggo dheweke karo ajiné Ana tengen ing pasuryan kaya getih spurted saka irung, dheweke lunga menyang lantai karo kacilakan lan miwiti nendhang dheweke.

Amazing paseksi apa bisa apa Gusti Yesus

Aku nyaranake "Kula ibu wis Stung" dening Stefan Hallman. Iku paseksi gedhe apa Gusti bisa apa kanggo wong.

Iku wis antarane liyane wis serialized ing koran Kristen kanca ngarep kang.

Kitab uga cocok minangka evangelisationsbok a.


Publicerades lördag, 21 september 2019 01:40:49 +0200 i kategorin Böcker och i ämnena:


0 kommentarer


Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 21 januari 2020 21:33
Jesus,tack för din omsorg i vardagen! Litar nu på att du bevarar och helar en man som lider av sjukdom och oro.Jag lämnar nu i bön fram mina nära och kära.Du Jesus vet vad vi alla behöver.Välsigna oss

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Mer info hur du kan stödja finner du här!

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

↑ Upp