Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Salvation

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

100 000 lan 240 000 an ing Amerika Serikat?

Nanging China wis kurang korban?

Aku ora ngerti.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
onsdag 1 april 2020 01:10

Aftonbladet nyerat:

pedoman AS kanggo ngadohi sosial nganti 30 April.
Dr. Deborah Birx ngandika ing konferensi penet House putih carane akeh wong bisa mati ing wabah coronavirus ing Amerika Serikat.
Imbangan digambar munggah nuduhake yen ora Watesan bakal antarane 1.5 lan 2.2 yuta wong mati.
Kanthi Watesan ngomong bab 100 000 lan 240 000 an.

Jujur, aku ora ngerti. China wis luwih saka Amerika Serikat, durung kurang korban?


Publicerades onsdag 1 april 2020 01:10:40 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Bibeln säger att Jesus är Gud


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 28 september 2020 11:47
Bed för min chef som är så stressad att hon drabbats av håravfall

Senaste kommentarer

Tommy.: Den eviga elden

Ann: Skrivklåda

Tomas N: Den eviga elden

Mikael W: Skrivklåda

Tommy.: Skrivklåda

Mikael W: Skrivklåda

Tommy.: Skrivklåda

Ann: Skrivklåda

Tommy.: Skrivklåda

Israelvänlig : Islams Antikrist

Tommy.: Islams Antikrist

Israelvänlig : Islams Antikrist

Tommy.: Islams Antikrist

Israelvänlig : Islams Antikrist

Tommy.: Skrivklåda

Ann: Skrivklåda

Mikael W: Skrivklåda

Ann: Skrivklåda

Mikael W: Skrivklåda

Tommy.: Skrivklåda


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp