Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

menyang Tanah

panggonan iku negara swarga, kita ing roh kita bisa glimpsed ing kadohan. 

kayak wadon.

Nanging Ida Hyang Yesus punika pilot ing Papan, lan senadyan Testing ombak dhuwur nalika pakaryan pelabuhan swarga.


Av Sven Thomsson
torsdag, 24 oktober 2019 11:32
Läsarmejl

Pracaya asring upamané mandhul lelungan tengen segara urip, ing dalan kang anjog ing pelabuhan swarga.

Ing kapal, ana kang sadurungé minangka jaga, Pelaut sing gazed metu liwat segara. Dheweke lungguh ing basket ing ndhuwur mast ing, cekap karo pasangan teropong karo kang bisa ndeleng yen kapal nyedhaki tanah. Kedhul lan pedhut bisa asring angel weruh ing njelaske nganggo bentuk garis saka negara padha judhul kanggo.

We sing wis ditampa Gusti Yesus wis teka liwat segara urip ngendi angin gedhe asring nesu lan segara sing atos. panggonan iku negara swarga, kita ing roh kita bisa glimpsed ing kadohan. Nanging Ida Hyang Yesus punika pilot ing Papan, lan senadyan Testing ombak dhuwur nalika pakaryan pelabuhan swarga.

Kitab Suci nyariosaken dhumateng wong sing kapandeng nerusake menyang negara sing luwih apik saka kadonyan ing. Ing Ibrani. 11: 13-14, 16, kita maca babagan: Ayat 13:

"Ing iman kabeh iki mati tanpa nampa apa prajanji. Padha mung katon ing kadohan, lan pracaya ing lan disambut lan diakui padha mondhok lan wong neneka ana ing bumi. "

wong-wong iki padha jamaah sing weruh terus lan munggah - ing kadohan. Padha ndeleng tanah swarga ing kadohan, lan diakui kanggo negara kadonyan ora tanah. kapentingan sing padha ing swarga, kang loomed ing kadohan. Nanging amarga padha bisa mati, padha ora bisa gol kangen. Ayat 14:

"Kanggo sing sing ngomong iki nuduhake yen lagi seeking kelairan sing."

Tegese padha looking for negara liyane, negara sing luwih apik saka siji padha teka saka. Iku ora bisa ateges sembarang negara liyane saka negara swarga, padha looking for. Miturut wicara lan karya kang urip kang wis ditampilake sing padha wong manca ing donya iki. Ayat 16:

"Nanging saiki padha ngangen negara sing luwih apik, kaswargan. Mulané Allah ora lingsem sinebut Allahé, amarga Panjenengané wus disiapake kanggo wong-wong mau kutha. "

langit iki disiapake kanggo kabeh wong-wong mursid Allah sadurunge padha rampung karo ziarah ing bumi. Allah padha milih kanggo tresna lan ngawula Gusti Allah sing.

Abraham uga nunggu negara sing luwih apik:

"Kanggo kang nganti-anti marang kutha kang wis dasar, kang Site Edo punika Gusti Allah" (Ibrani. 11:10). 

Ing translation liyane maos:

"Amarga dheweke nunggu expectantly lan dhiri."

Abraham mlaku menyang gol langit lan langgeng. Dheweke urip kabeh kang urip ing pamukiman sauntara. Piyambakipun rila nglakoni, kaya kang nganti-anti marang kutha kang wis dasar. karep kang ana kanggo soko permanen, kados gesang nomad kang urip, kono urip ing tarube. Iya ora katon nerusake kanggo kutha kadonyan, nanging siji sing Gusti Allah wis dibangun. Dhasaring bumi iku ora stabil lan boten mesthi, nanging kutha sing Abraham iki nunggu dibangun ing dhasar ngalangi, kang bisa tau gonjing.

Kanggo kutha, kita ana ing dalan, kita duwe kewarganegaraan kita ana ing swarga. We katon karo kangen lan nunggu wektu nalika Ambassador Heavenly kita, Gusti Yésus bakal teka lan Pick kita ana.


Publicerades torsdag, 24 oktober 2019 11:32:07 +0200 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Så blir du döpt i den Helige Ande - Christer Åberg onliner


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 27 maj 2020 21:21
Gud! Jag är desperat! Antingen behöver jag få pengar till o hjälp med att renovera huset jag bor i (det förfaller!!) lr behöver jag få pengar till ett nytt hus eller en stor lägenhet till mig & barnen

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp