Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Islam kepengin kanggo njupuk liwat ing Swedia

Ana perang kasukman kanggo negara kita antarane Kristen lan Islam.

Islam kepengin kanggo njupuk liwat ing Swedia

Ana akeh Muslim ing taun anyar ing negara kita wis milih path Kristen, adoh saka gething lan panganiaya. Sing sisih positif saka iku, nalika ancaman Islam mundhak.


Av Holger Nilsson
onsdag, 25 september 2019 19:20
Gästblogg

Integrasi - Jeksa Agung bisa ngetokake tombol

Anjog politikus sing saiki ngomong bab integrasi sing Jeksa Agung bisa ngetokake wigati. Cetha iku ora bisa ngandika.

Temenan, iku ora supaya pinter kanggo njupuk entheng masalah wigati. Apa kita bisa nindakake bab prakara iki serius? Jawaban sumelang iku "ora banget" utawa "meh boten wonten".

Alesan kanggo pessimism iki apa ilmuwan, Profesor Ruud Koopman rampung. Dheweke wis liwat 20 taun nggoleki integrasi lan assimilation antarane Muslim ing Eropah.

Ing koran Norwegian Document bisa maca apa kang teka munggah karo. kesimpulan iku: Islam ngidini ora rukuna karo demokrasi lan masyarakat Kulon. Iku temtu harder kanggo nggabungake Muslim saka kelompok liyane pengungsi ing masyarakat Kulon.

Wis ing 2013 Koopman nerbitaké sawijining laporan karo gawan survey nuduhake yen loro-thirds saka sing Muslim nliti pracaya aturan agama sing luwih penting saka hukum negara padha manggon ing.

Ora masyarakat Western wis kasil nggabungaken Muslim. Mangkono, iku khayalan sing Swedia bakal entuk apa ora negara liyane wis diganti.

Iki amarga iku bab budaya beda, agama, lan pikiran sing konflik karo masyarakat Swedia.

A solusi, Nanging, lan sing nalika Muslim bakal dikonversi ke iman Kristen. Ana akeh conto sing wis dijupuk langkah iki, paling wis ngatur kanggo nggabungake menyang masyarakat.

Senadyan iki, pilih Papan Migration isih kanggo ngusir akeh iki ngowahi Kristen, nalika nomer akeh - sing ora pengin nggabungake - tetep. Iki bisa mbuktekaken dadi salah anduwèni dhampak gedhé!

Islam kepengin kanggo njupuk liwat ing Swedia

Yen nanggepi judhul supaya maca artikel iki lan mirsani apa wis kedados ing negara kita.

Soheila Fors wis fl utet serem, dheweke lair ing Iran lan teka mengko kanggo Swedia. Dina dheweke iku Kristen tabah lan wis pengalaman saka loro Islam saka iman Kristen. Ing artikel ing Donya Dina iki dheweke ngandhani kita bab acara:

"Iku kedaden ing kothak nalika aku caucus lan dheweke teka kanggo ngadepi kula. kudung lungguh becik, kaya smile disdainful. Dadi wiwit ing obrolan iku ora obrolan tanpa pangrungon. Nalika dheweke ora njupuk ngendi wae, iku wektu kanggo ngancem: Kita wis teka kene kanggo njupuk liwat. ora ana siji kudu sinau Swedia, wong-wong kudu nganggo basa Arab. Nalika kita duwe daya, uga bakal dipeksa nganggo kudung.

telpon marang rasa ala ing tutuk amarga aku wis ketemu dadi akeh kaya dheweke dadi kakehan. Iku sapi Hidayat Nur Wahid agama sing tansah muni padha, loro ing taun 1980-an Iran ing 2020 kang Swedia. "

Kita bakal menehi gambar sing beda saka Swedia, yaiku saka Hjällbo, sing pinggir kutho saka Gothenburg. World Dina menehi gambar apa kedaden nalika telung Kristen evangelized ing Square.

Banjur ana wong saka gang lan ngandika: ". Sampeyan kudu telung menit kanggo njupuk saka kene, utawa aku bakal njupuk sampeyan"

Ing kedadean njupuk Panggonan sak Ramadan lan gang, ugi sing "Kabeh cepet kene. We are Muslim. Aku ora arep kene. "

Ing Komentar ing ngisor iki padha ngucap tembung saka Muslim: ". Aku ora arep kene" "Kita wis teka kene kanggo njupuk liwat" lan

Iki nuduhake yen ana perang kasukman kanggo negara kita antarane Kristen lan Islam. Iku saiki wektu dhuwur kanggo Kristen lan politikus kanggo tangi lan njupuk acara iki akeh. 

Islamists sing nambah ing Swedia

Ora ana siji kudu mikir sing Swedia sudhut sing dilindhungi saka donya pengaruh Islamists. A laporan sapo nuduhake Tambah cetha saka Islamists ing Swedia.

On TV, teletext lan saperangan media liyane bisa dadi Juni 11 kanggo njupuk bagéyan saka tokoh nguwatirake FBI ing nomer Islamists ing Swedia.

Fredrik Hallström Wakil kepala counterterrorism ngandika: "We kuwatir wutah." Iku uga ngandika ing laporan: "panguwasa iki saiki arep ing nyerang wis disambung menyang nomer Islamists radikal ing Swedia tambah banget ing taun anyar, saka atusan kanggo ewu. Ing Mei, wis nem Islamists penting wis nahan. "

Ana saiki ewu (!) Islamists ing Swedia. Salah siji saka bisa ngandika akehe ancaman potensial kanggo keamanan negara kita. Sampeyan mbokmenawa mung prakara wektu sadurunge kita bisa miwiti kanggo ndeleng Islamists radikal tumindak ing sembarang cara.

Ana wis nambah cetha ing nomer saka Muslim ing Swedia ing taun anyar.

Ing tangi iki uga nderek Tambah cetha ing Islam. Islamists cumadhang kanggo nindakake apa-apa ing jeneng saka kapercayan agama, kalebu ndamu ing udhara kanggo matèni wong.

Ing wulan Juni, Service Keamanan kanggo ngusir loro imams (!), Sing wis aktif ing masjid. anggota liyané saka lingkungan Islam radikal uga wis nahan dening Service Keamanan.

Muslim biasa kudu kita padha tresna lan nyoba kanggo menang kanggo Yesus. katresnan Gusti Yesus ndadekake Muslim menyang pandherekipun maha Yesus tinimbang dadi Islamists.

Ana akeh Muslim ing taun anyar ing negara kita wis milih path Kristen, adoh saka gething lan panganiaya. Sing sisih positif saka iku, nalika ancaman Islam mundhak.

Yen maca iki sing Muslim sampeyan kudu ngerti sing sampeyan tresna dening Gusti Allah. Mulane apa padha supaya akeh liyane lan mbukak nganti pesen cinta.



Publicerades onsdag, 25 september 2019 19:20:39 +0200 i kategorin Gästblogg och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Rapport från min coronasjukdom - Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 5 juni 2020 14:24
Be för en trasig relation till en nära familjemedlem. Be att Gud griper in fort. Be om kraft att orka. Be att jag ska få glädje igen.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp