Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Gusti ngumumake manawa mburi lan kacilakan bakal teka

Ing Ezekiel bab 7, Gusti medhar wangsit marang Ezekiel lan uwal saka wektu sing peteng lan bencana. Laka sing ana unik banget, lan ora ana sing pas.

Ramalan Injil.


Av Mikael Walfridsson
tisdag, 21 april 2020 12:28

Gusti ngumumake manawa mburi lan kacilakan bakal teka

Ezekiel 7: 5 - Mangkene pangandikane Pangeran Yehuwah: Lah, ana kacilakan, ana kacilakan saka jinisé. Mburi wis teka, ya, wekasan wis teka! Iku tangi lan teka saka sampeyan. Delengen, iki teka!

Ing Ezekiel bab 7, Gusti medhar wangsit marang Ezekiel lan uwal saka wektu sing peteng lan bencana. Laka sing ana unik banget, lan ora ana sing pas. Dheweke nyatakake yen wates wektu kanggo manungsa wis kadaluwarsa, yen dinane wis ana lan pungkasane ana ing papat pojokan negara. Pangéran nyebutake wewelak kaya pedhang, pageblug lan paceklik. Dheweke ujar babagan negara sing ana kekuwatan lan kuatir, mula tangane wong klelep lan lutut dadi kaya banyu. Ukara kasebut ora mung ditrapake ing jamane Ezekiel, nanging minangka tembung-tembung kanggo jaman saiki kita urip lan pindhah menyang.

FEMA wis entuk kekuwatan

FEMA dadi Badan Manajemen Darurat Federal lan sawijining lembaga pamrentah ing Amerika Serikat sing disebarke ing bencana lan / utawa peperangan. Ing kaping pisanan ing sejarah AS, kabeh 50 negara wis mlebu deklarasi bencana presiden manawa dheweke ana ing kahanan bencana. Iki tegese ing FEMA prinsip wis njupuk sawetara utawa luwih bagean nalika njupuk keputusan kanggo nglawan virus korona. Antarane liyane, usulan wis digawe kanggo FEMA kanggo ngawasi lan ngontrol apa lan barang apa sing ditinggal saka negara kasebut. Iki tegese ing acara khusus, panguwasa bencana FEMA njupuk, lan negara kasebut banjur dadi negara polisi.

FEMA Camp

Aku sadurunge nulis ulang cara Amerika Serikat sing lagi nyiyapake bencana utama ing negara kasebut kanthi netepake "Camp Fema" iki, sing ana ing sekitar Amerika Serikat, sing umume kabeh konsentrasi utawa kem pakunjaran. Dina iki kosong, nanging siyap nampa 100.000 puluhan wong sing ana ing kahanan darurat utawa nuntut. Pitakonane apa kemah kasebut bakal digunakake kanggo ngukum utawa ngukum wong sajrone kasusahan, sing ora milih njupuk tandha kewan kasebut.

Yen kita ndeleng carane pamrentah lan pimpinan negara dadi reaksi, mula mung latihan umum kanggo mbesuk. Nalika kemajuan kasebut, kita bakal ngalami carane negara-negara ganti dadi negara polisi, ing ngendi undang-undang paksaan bakal kedadeyan, ing endi sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo ngukum wong sing ora sujud karo undang-undang lan langkah anti-Kristen iki. Kekuatan sing padha ana ing wong saiki bakal luwih dhuwur sajrone kasusahan lan sampeyan bakal gelem nindakake apa wae kanggo nggawa katentreman. Siji-sijine wong sing ora bakal sujud yaiku wong-wong iki sing menang kanggo Kristus ing wektu sing kerusuhan iki - sampeyan bakal menehi urip kadonyan, kanggo menang swarga.

Yesus rauh!


sumber:


Publicerades tisdag, 21 april 2020 12:28:20 +0200 i kategorin Gästblogg och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.nu med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 13 juli 2020 21:17
Förbön för en ung man Be att han blir frälst Be att han börjar motionera igen

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp