Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Hall kang begalan saka YouTube

Pasangan Pastor Stefan lan Maria Hallman wis begalan saka YouTube.

Maria Hallman.

Maria Hallman saka Broadcast urip sadurungé kalebu YouTube.

The pandhita misuwur Stefan lan saluran YouTube Maria Hallman kang wis mati dening YouTube amarga "bola utawa abot Pelanggaran kawicaksanan nglarang sengit wicara YouTube kang."


Christer ÅbergAv Christer Åberg
torsdag, 17 oktober 2019 23:38

"Crime marang privasi"

Pasangan Pastor Stefan lan Maria Hallman wis dikirim urip saka studio ing Myresjöfönster loro ing Facebook lan YouTube. Nanging saiki saluran YouTube wis dibusak saka perusahaan Google-diduweni ing latar sing padha wis digawe "bola utawa abot Pelanggaran kawicaksanan sing nglarang sengit wicara"

Pastors pracaya iki goroh amarga padha tresna kabeh wong, padha ngabarake Injil lan ndadekke ing kabeh program pamirso kesempatan kanggo nampa Gusti Yésus.

The email saka YouTube


Kirim yen mati minangka Youtube dikirim menyang Hall kang.

Ing email sing Stefan Hallman tak ngandika bilih piyambakipun "ora bisa mbukak, ndhuweni utawa nggawe akun YouTube liyane" . Suspension bakal mangkono ing salawas-lawase lan dunya. Nyoba kanggo pindhah menyang saluran sing ketemu dening teks iki:


Nyoba kanggo ndeleng video sing tetep ditempelake ing web, iku katon kaya iki:


Stefan Hallman ngandika ing Facebook :

"We are cingak lan susah banget sing saluran YouTube kita karo 461 pelanggan sing ditutup salawas-lawase."

privasi Ngiyataken

Saluran bakal begalan saka YouTube, kita wis maca lan krungu kaping pirang-pirang wiwit padha nyantosakake sing kawicaksanan . Ana bakal loro Kristen lan non-Kristen. Bubar aku maca sing saluran Kristen liyane wis ditutup. A saluran sing aku reacted marang lan ora setuju karo kabeh.

Aku uga wis krungu sing 200 saluran Muslim wis ditutup mudhun. Padha mbukak Isis propaganda lan liyane.

Aku uga wis krungu sing Youtube bakal dadi malah luwih kenceng supaya kita bisa nyana liyane nutup. Kene loro Kristen lan non-Kristen nandhang sangsara.

sikap sandi

Wong, Aku wis mutusaké sing aku bakal blog lan nggunakake media sosial anggere bisa kanggo nggawa pesen saka Gusti Yesus Kristus. Iki wis sikap saka awal kaya aku ing website kanggo blog ing 2007.

Aku uga mutusaké sing aku bakal kelet kanggo Gusti Yesus supaya wong njaluk kesempatan kanggo nampa Dèkné lan disimpen. Aja njaluk melu karo supaya akeh liyane iku, kang bisa loro cetha lan resiko bisa maneh nggayuh pesen saka Gusti Yesus. 


Publicerades torsdag, 17 oktober 2019 23:38:55 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.nu med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 13 juli 2020 21:17
Förbön för en ung man Be att han blir frälst Be att han börjar motionera igen

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp