Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Gusti Allah kepengin ora buron

Upama Allah wis kita bakal sangsara, banjur iku bakal mbokmenawa wis dadi tinimbang 1 Timotius 2: 2.

omah rusak.

Tujuan kita ndedonga lan menehi thanks kanggo kabeh wong lan sing ing posisi pimpinan iku kita bakal bisa kanggo "mimpin sepi lan urip ayem ing sajroning sakehing kamursidan lan kamulyan".


Christer ÅbergAv Christer Åberg
tisdag, 12 november 2019 01:21

1 Timotius 2: 1 Aku dakpituturi pisanan kabeh, kanggo nawarake shalat, panyuwun, intercessions lan pamuji sokur kanggo kabeh wong, 2 kanggo para raja lan kanggo kabeh ing panguwasa, supaya kita bisaa tentrem lan urip ayem ing sajroning sakehing kamursidan lan kamulyan , 3 iki apik lan ditrima ing ngarsane Gusti Allah kita, 4 kang kepinginan kabeh wong kanggo disimpen lan teka kawruh saka bebener .

Ana sawetara Kristen sing pengin Kristen ing Swedia bakal sangsara, kang cara banget aneh saka pikiran yen kita maca 1 Timotius 2: 2. Ana bener pengin supaya Gusti Allah bisa kanggo "mimpin sepi lan urip ayem ing sajroning sakehing kamursidan lan kamulyan". Wis karsane wis kita bakal dipun oyak-oyak, banjur iku bakal mbokmenawa wis dadi tinimbang tembang kang

tujuane

Rasul Paulus exhorts kita nyaosake "shalat, panyuwun, intercessions lan pamuji sokur kanggo kabeh wong, kanggo raja lan kanggo kabeh ing posisi anjog." Apa? Iku dadi lam, kerusuhan, panganiaya lan buron? Ora! Tujuan kita ndedonga lan menehi thanks kanggo kabeh wong lan sing ing posisi pimpinan iku kita bakal bisa kanggo "mimpin sepi lan urip ayem ing sajroning sakehing kamursidan lan kamulyan".

Iku luwih apik kanggo ndedonga pandonga kuwi sing Allah kepengin supaya kita bisa nyana kanggo bisa kanggo "mimpin sepi lan urip ayem ing sajroning sakehing kamursidan lan kamulyan" tinimbang kuya, asil ing pati dadakan.

kawilujengan

Tambahan, kita bakal ndedonga lan menehi thanks kanggo kabeh wong, amarga Gusti Allah "kepinginan kabeh wong kanggo disimpen lan teka kawruh saka bebener"! Dadi tujuan pandonga kita lan panuwun, banjur, loro iku!

Ayo dadi njaluk Bible sethitik saiki, kanca-kanca dear, lan nyana apa kepengin Gusti Allah!



Publicerades tisdag, 12 november 2019 01:21:14 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Missa inte detta!


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

torsdag 9 juli 2020 18:40
Jag har blivit lurad av min fd. Barnen avskyr mig och har inget att leva för. Jag kan förstå att alla avskyr mig. Mitt sinne är galen. Be Herren att jag får vila från ångesten. Käre Jesus hjälp

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp