Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Apa aku ngerti wektu karakter Israel?

Israel wis dibalèkaké minangka bangsa lan wong-wong Yahudi padha bali menyang tanah.

Isarelflaggor.

Saiki kita ora maneh kudu ngenteni wong-wong Yahudi bakal bali menyang negarané, iku dadi kasunyatan 70 taun kepungkur.


Av Holger Nilsson
tisdag, 15 oktober 2019 11:52
Gästblogg

Aja kita ngerti apa iki tegese?

Yen aku ora ngerti iki, iku ateges sing kita bakal ditolak ing pangerten saka tembung-tembung. Iku bisa uga muni serem, nanging bisa bener ditulis ing cara iki.

Wong kene kita tegese. Iku saiki wis kedaden ing 70 taun pungkasan wis dadi cetha medhar wangsit sing sing maca ing Kitab Suci ing advance wis temen maujud sing iki bakal kelakon.

Kene kita mung bakal menehi sawetara conto juru Kristen ing mangsa wektu sing weruh tembung-tembung.

Ing 1600s, urip John Owens, sing, iku sawijining pamimpin pasamuan Inggris lan ahli teologi. Ana ing wektu sing ora glimmer saka pangarep-arep sing wong Yahudi bisa bali menyang negara sing. Senadyan iki mbadek John Owens nderek:

"Wong-wong Yahudi kudu padha saka kabeh bagean saka bumi ngendi padha pating, lan digawa bali menyang tanah air."

Panyerat Protestan Paul Glegenhauver wrote iki ing 1655: "A bali permanen saka wong Yahudi kanggo tanah sing wis Forever diutus kanggo wong-wong mau Gusti Allah liwat janji Unlimited marang Abraham, Iskak lan Yakub."

Kita bakal njupuk sawetara conto saka sak satus taun. Agustus Hedström marang ing 1912 diterbitake buku kang Pasinaon ing Kitab.

Ing wong wrote: "Akhire, sok dong mirsani sing Nggunakake Turki Kakaisaran bakal ing wektu sing dadi negara mardika free, yaiku Negara Yahudi, utawa apa bakal disebut."

Ing Denmark mentri C. Skovgaard-Petersen wrote buku Tandha lan kaping, iki diterbitake 1919th

Ing buku iki penulis menehi expression kanggo Sadurungé Gusti Yesus ngasilake, supaya wong-wong Yahudi bakal bali ing negarane. Panjenenganipun nyerat iki:

"Nanging ing kasus iku kudu dianggep minangka Biblical bebener, sing Israel wis padha ing negara lan ing vårbrytning kasukman sadurunge Gusti rawuh. Karakter sing ora kawujud, wong-wong Yahudi wis durung lumebet milik saka Palestina. "

Salajengipun wrote Skovgaard-Petersen: "Mulane kita bisa nyana wong Yahudi kudu sadurunge bali saka Gusti Yesus Kristus lan bali maneh menyang negarane."

Saiki kita ora maneh kudu ngenteni wong-wong Yahudi bakal bali menyang negarané, iku dadi kasunyatan 70 taun kepungkur.

Apa saiki Nanging teka nyedhaki iku Gusti Yesus ing sembarang wektu bisa teka bali, amarga kahanan sunnat dhasar iki wis klakon. Apa aku kelingan iki lan njupuk jalaran saka iku?


Publicerades tisdag, 15 oktober 2019 11:52:34 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29 med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 4 juli 2020 18:13
Bed att Jesus helar våran vovve så hon får leva i flera år till det står i Bibeln att både människor och djur hjälper Herren så det får vi tro på. Psalm 36:7. Tack alla som ber.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp