Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Larang pembunuhan

Kabeh jinis pembunuhan kudu dilarang!

Wong nganggo piso.

Rajani manungsa liya ora bisa dibalekake. Pembunuhan yaiku rajapati lan kudu dilarang kanthi lengkap!


Christer ÅbergAv Christer Åberg
tisdag, 28 juli 2020 12:30

Larang pembunuhan

Pangentasan 20:13 Aja mateni.

Aku mikir kabeh jinis pembunuhan kudu dilarang.

Iki uga kudu dilarang:

Hukuman modal

Aku maca ing endi wae yen saben Swede kanggo paukuman pati, nanging ora ana paukuman pati sing nggawe wong luwih apik.

Wong kudu ngrungokake Gusti Yesus supaya bisa nampa dheweke lan disimpen.

Pembunuhan yaiku rajapati lan kudu dibuwang kabeh. Rajani manungsa liya ora bisa dibalekake.

Euthanasia

Euthanasia nggayuh wong Swedia yen kudu dadi legal. Bubar, dokter "nulungi" pasien supaya mati.

Ora, dudu wong sing nggawa pil nanging dheweke wis entuk lan jumeneng.

Rajani manungsa liya ora bisa dibalekake. Pembunuhan yaiku rajapati lan kudu dilarang kanthi lengkap!

Aborsi

Nganti 40.000 wong urip tiwas ing ibu saben taun.

Pembunuhan yaiku rajapati lan kudu dilarang kanthi lengkap!

Rajani manungsa liya ora bisa dibalekake.


Publicerades tisdag, 28 juli 2020 12:30:47 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Tältmöte med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 3 augusti 2020 23:06
Bed för Bibi 19 år att Jesus möter med henne till frälsning och ger henne en jättebra pojkvän som hon kan lita på i vått och torrt och att hon finner sig ett jättebra arbete till sig som hon trivs med

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp