DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Language Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!

Larang pembunuhan

Kabeh jinis pembunuhan kudu dilarang!

Wong nganggo piso.

Rajani manungsa liya ora bisa dibalekake. Pembunuhan yaiku rajapati lan kudu dilarang kanthi lengkap!


Christer ÅbergAv Christer Åberg
tisdag, 28 juli 2020 12:30

Larang pembunuhan

Pangentasan 20:13 Aja mateni.

Aku mikir kabeh jinis pembunuhan kudu dilarang.

Iki uga kudu dilarang:

Hukuman modal

Aku maca ing endi wae yen saben Swede kanggo paukuman pati, nanging ora ana paukuman pati sing nggawe wong luwih apik.

Wong kudu ngrungokake Gusti Yesus supaya bisa nampa dheweke lan disimpen.

Pembunuhan yaiku rajapati lan kudu dibuwang kabeh. Rajani manungsa liya ora bisa dibalekake.

Euthanasia

Euthanasia nggayuh wong Swedia yen kudu dadi legal. Bubar, dokter "nulungi" pasien supaya mati.

Ora, dudu wong sing nggawa pil nanging dheweke wis entuk lan jumeneng.

Rajani manungsa liya ora bisa dibalekake. Pembunuhan yaiku rajapati lan kudu dilarang kanthi lengkap!

Aborsi

Nganti 40.000 wong urip tiwas ing ibu saben taun.

Pembunuhan yaiku rajapati lan kudu dilarang kanthi lengkap!

Rajani manungsa liya ora bisa dibalekake.


Publicerades tisdag, 28 juli 2020 12:30:47 +0200 i kategorin och i ämnena:

ANNONS:Salvation

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Du behöver Jesus


Dagens datum

V 04, tisdag 26 januari 2021 kl 07:41

Dagens namn

Bodil, Boel

Dagens bibelord

“Ödmjuka er inför Herren, så ska han upphöja er.” (James 4:10)

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också Bodil och Boel. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 25 januari 2021 23:11
Jesus ge oss kravfyllt och styrka i denna tuffa tid ,.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

Mer 
apg29.se apg29.com apg29.nu christeraberg.se

↑ Upp