Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Viktigt meddelande: Ta emot Jesus, då blir du frälst och räddad och får alla dina synder förlåtna!

Para outraged - Santa Claus ora ana!

"Kita padha cingak!"

Gupuh ing toko kosong.

Gupuh ing toko kosong. Gambar: Youtube / SVT.

"Kanggo bagean pisanan ngomong sing Santa ora ana lan sing ana wong diwasa sing ageman munggah ana kakehan kanggo kita."


Christer ÅbergAv Christer Åberg
tisdag 3 december 2019 19:50

Ngapusi lan ngapusi anak

Saben taun ing wektu Natal learning akeh wong diwasa anak sing pracaya ing latar - malah sawetara Kristen. Iki trick lan ngapusi kita anak sing. Sampeyan kudu ora mulang wong-wong mau pracaya ing latar, nanging sampeyan kudu menehi wong Yesus!

Ing bagean pisanan saka Advent tanggalan "Panic ing toko kosong" wis outraged sawetara tuwane, ya, malah media. Yaiku sing diprakirakaké bilih Santa ora ana!

cingak

"Kita padha cingak!" Nyerat tiyang sepah ing kaca Facebook SVT kang sawise mirsani program. "Bocah pracaya ing Santa Claus lan saiki kita njagong kene lan kuwatir bab pitakonan bakal bab iki."

Inggih, apa bisa ngomong kirim?

Kaya sing padha ora cukup. Punika liyane:

"Kanggo bagean pisanan ngomong sing Santa ora ana lan sing ana wong diwasa sing ageman munggah ana kakehan kanggo kita."

"Kita padha cingak! Ora ngerti yen anak bakal terus kanggo ndeleng kasunyatan iki. "

Donald trumps Bebener

Ana koyone banget sensitif kanggo orane Pitakonan Santa kang. Paling taun malah Presidhèn Donald Trump boot kang ditakokake orane Situs.

7-taun-lawas Collman Lloyd teka nganti Donald Trump kang telpon-in ing plot. Dheweke kepingin yen Mungkin dheweke banget lawas pracaya ing Santa, nanging operasi kulawarga wis digawe dheweke saiki ora kanggo pitakonan orane Santa kang.

Apa yen wong diwasa ora nanging indoctrinate anak sing karo iki ana! Apa sing padha wedi? Bebener tenan iku Santa Claus ora ana?

"Lied kanggo wong-wong mau kanggo sawetara taun"

Laporan "A ngapusi apik" nulis ahli Boyle lan McKay sing tuwane sing marang kita sing Santa Claus iku bisa ngrusak hubungan karo anak-anake. Iku bisa nguripake ing anak ora mikir tuwane ing kahanan liyane.

"Kabeh bocah pungkasanipun bakal mangerteni sing padha wis lying kanggo wong-wong mau kanggo taun, lan iki nyebabake wonder apa liyane iku padha sinau kang uga padha goroh", ngandika Profesor Boyle.

"Yen Santa Claus ora ana, ana fairies? Piandel ing? Apa Gusti Allah? Yen tuwane sing bisa kanggo ngapusi bab soko khusus lan gaib, bisa wong pancene dipercaya minangka mencep kawicaksanan lan bebener? Ing moral kanggo njaluk dicekel bocah kanggo pracaya ing jenis mitos kudu ditakokake, "wrote ahli ing laporan.

Iki kok iku luwih apik kanggo mulangi wong-wong ing bebener bab Gusti Yésus lan ora ngapusi saka tanah. Banjur, padha tansah bisa gumantung ing, apa sing ngomong iku bener, lan kapercayan ing piyambak bakal tetep.

Aku Suspect sing Elf-yakin luwih penting kanggo wong diwasa tinimbang bocah-bocah. Ana ing diwasa bingung occasional sing pracaya ing Santa Claus, nanging sing paling aja. Apa kita kudu lurk ing anak karo iki?

banshee

A dina sadurunge Natal Eve 2007, aku wrote bab kuwi wong bingung - wong Asatru sing pracaya ing Santa Claus. Panjenenganipun pracaya sing Santa punika kang roh sing wis ing ngarep. Wong describes édan!

Iki gambaran apik sing Santa Claus saestu punika kanggo boten. Santa Claus iku roh ala sing kepengin kanggo wong nasarake pracaya marang Panjenengane tinimbang Yesus!

St Nicholas

St Nicholas ana uskup Myra ing kulon Lill-Asia ing 300 kang. Panjenenganipun declared santo amarga piyambakipun loma.

Punika bilih piyambakipun disimpen wanita saka prostitusi dening menehi wong dhuwit recehan emas. Banjur dadi schoolchildren kang santa patron.

St Nicholas digawe saperangan tumindak miturut legenda. Sawise iku disimpen kulawarga saka mlarat kanthi mbuwang dhuwit ing mau ing wengi. Mangkono diparingi ganjaran minangka dina Santa Claus!

Nanging Nicholas uga karo daya Allah tangi mati. Panjenenganipun malah ngluwari nelayan padha babagan kanggo sirna ing angin gedhe.

Nalika Nicholas wis beatifikasi, piyambakipun pisanane paling diakoni dening nelayan.

dina kang firads Desember 6 karo muter Natal ing sekolah Katulik. Anak sing wis wis apik tak presents.

Wong-wong sing wis ora apik utawa mischievous downright tak rasa gajih dening tokoh setan disandangi minangka Saint Nicholas mimpin.

Ing Inggris negara dikenal minangka Santa Claus Santa Claus sawise St Nicholas ngandika.

Sajrone reformasi nalika ibadah saint ical ora bisa ngilangi St Nicholas, amarga popularitas kang.

Banjur padha digawe wong dadi Santa Claus! Panjenenganipun banjur tanpa kupluk uskup.

Kronologis, iki cekap uga amarga Nicholas wis tilar donya ing Desember. Saiki dheweke iki magepokan karo Natal lan hadiah-menehi minangka Santa Claus.

wong-wong mursid mati

wulangan sesat Dina Santa Claus asalé mangkono saka wulangan sesat liyane lan kang dina iku apa luwih saka saint mati.

Miturut 2017, koran wrote sajarah donya sing wis ketemu balung bangkekan saka Nicolaus.


Santa Claus .

Liyane saka Sisa saka Santa Claus wis ngandika marang ing Basilika di San Nicola ing Italia kidul. Ing kono ana wong cilik, ceking watara 150 cm.

Dadi yen Santa Claus ing kabeh wis, kang wis dijamin pati dina! Ing donya Katulik ngrayakake pati ing 6 Desember karo perayaan gedhe.

dongeng Figure

Kanggo akèh Santa Claus iku mung salah siji karakter fiksi yen anak sing mulang pracaya lan masang piyambak mulane ora dadi luwih emphasis ing wong.

Padha ngomong iku tegese apa-apa, nanging apa iku siji sing fuss amba bab Gusti? Apa padha mulang nalika dicekel bocah pracaya marang wong iku?

idol

Santa Claus dipungambaraken karo kesaktian, iku "kabeh-ngerti" ing pangertèn sing padha mangerténi yen bocah wis apik, iku uga "ono ing ngendi panggonan".

Panjenenganipun diterangake minangka jenis lan ing saindhenging "apik" lan mung overwhelms karo akèh saka peparingé lan presents.

Ing tembung liyane, allah! Iki cetha katon nalika sinau gambar saka wong. Dheweke katon kaya dewa - brahala!

Dina Santa Claus iku kebingungan saka telu beda kahanan. saint A Katulik, ing vresige yard plot saka masyarakat petani lan wedhus Natal!

Apa ora tembung "brownie"? tembung punika wangun shortened saka plot bisse. Iku kothong wangun lan bise dialectal. Iku tegese sirah, ndhuwur asu, utawa malah Stroberi.

Sing mbok sembah, ing Christmases?

Sawetara taun kepungkur aku krungu papat taun boy ngomong, "Aku pracaya marang Jahshua nanging ora Santa Claus." Iku anak wicaksana.

Nanging sawetara wong diwasa ora koyone dadi wicaksana lagi taun sawisé taun, ing nggodho saka bocah cilik ing latar ana. Aku ora ngerti apa iku penting kanggo njaluk dicekel bocah kanggo pracaya ing Santa. Anak ora tomtetro nganti diwasa lurking ing wong-wong mau ana. Nanging kabeh anak kudu yakin ing Gusti Allah ing atiné sadurunge padha krungu bab Gusti Allah lan Gusti Yésus panaliten. Panaliten iki nandheske ing Kitab Suci uga ing Kohelet 3:11.

Sing kita martakaké bab Christmases, lan engkang kawulo sembah? Nanging wektu kanggo pirembagan bab Gusti Yésus. Bener, iku kasunyatan sejarah sing ana ing Natal, Gusti Yesus miyos. Nanging iku kasunyatan merata sajarah sing lair!

Lan ing Christmases kita biasane nandheske bilih Gusti Yesus miyos kanggo bumi. Apa iki kang lair? Dhèwèké lair kanggo nyimpen - nyimpen lan kula. Iya iki dening sirnanipun lan munculipun.

Sing tenan wis teka karo peparingé?

Iku wektu sing kita marang kita anak sing kita saestu sing arep ngrameke ing Christmases. Lan iku uga wektu kanggo ngomong kita anak sing iku pancene wis teka karo peparingé.

James 1:17. Saben becik sarta saben ganjaran kang sampurna iku asalé saka ing ngaluhur, medun saka Ramané sakèhing pepadhang, karo kang ora owah-owahan ana lan ora ngoper antarane cahya lan peteng.

Lan peparingé sing diwenehi undeserved nanging kita jenis, becik lan bakat!

Hadiah paling iku Gusti Yesus Kristus, Gusti Allah ngutus menyang donya. Nalika kita nampa Gusti Yesus iku Gusti, kita dadi disimpen lan njaluk kabeh dosa-dosa kita kaapunten.


Publicerades tisdag 3 december 2019 19:50:06 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

söndag 5 april 2020 23:06
Ber om beskydd under resan måndag - tisdag. Ber om hjälp.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp