Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Viktigt meddelande: Ta emot Jesus, då blir du frälst och räddad och får alla dina synder förlåtna!

Fokus Yesus

Apa sampeyan menang ing martakaké bab privasi sosial, Agenda 2030 lan ing iklim? 

Telung nglewati ing mripat.

Aja dawa kanggo Gusti Yésus Kristus bakal teka maneh? Atimu luwih fokus ing masalah ing bumi sing masalah iklim lan Agenda 2030?


Av Mr Svensson
tisdag 1 oktober 2019 13:16
Läsarmejl

We manggon dina ing jagad ngendi kita ndeleng wong sing manggon ing kuatir. Lan nalika aku maca ing Kitab Suci, ngandika: 

"Karakter kanggo nuduhake piyambak ing srengenge lan rembulan lan lintang-lintang, lan ing bumi kudu ing bangsa bakal sedi lan bingung, ing segara lan ombaké sing wong bakal semanak karo wedi ing nunggu apa bakal dialami donya, sabab kabèh pangwasaning langit bakal padha gonjang-ganjing.. sampeyan kudu ndeleng Putraning manungsa teka nang méga nganggo kamulyan lan pangwasa gedhé. Nanging yen iki wiwit kelakon, banjur straighten munggah lan angkat kepala sampeyan, kanggo deliverance Panjenengan wis nyedhak. " Lukas 21: 25-28. 

Fokus iklim?

Kita ketemu dina iki, wong sing duwe kuatir liwat apa wis kedados kanggo kita iklim, lan lagi bisa martakaké Injil ora ing Agenda 2030 utawa privasi iklim. Kita ora kudu fokus ing lingkungan, Agenda 2030, utawa kawicaksanan sosial, nanging kita fokus iku duwe mata ing Gusti Yesus Kristus lan kang teka. Apa sampeyan menang ing martakaké bab privasi sosial, Agenda 2030 lan ing iklim? 

Kita minangka Kristen ngirim ora nandhang sangsara saka kuatir minangka anak donya. Turah mbrawah saka atine ngandika asring ngandika. Aja dawa kanggo Gusti Yésus Kristus bakal teka maneh? Atimu luwih fokus ing masalah ing bumi sing masalah iklim lan Agenda 2030? Gusti Yesus ngandika: 

"Nanging sing waspada marang ngebotake atimu karo carousing, mabuk-mabukan lan kasusahaning urip sing dina sing dumadakan marang sampeyan kala, iku bakal mengaruhi kabeh sing manggon wong sajagad. Aja saya awake lan ndedongaa kanggo kekuatan kanggo uwal kabeh sing bakal kelakon lan ngadeg sadurunge Putraning Manungsa. " 

Tinimbang ngomong bab masalah sosial, masalah iklim lan ing, supaya kita martakaké bab Kratoning Swarga. Sawijining dina, Gusti Yesus Kristus bakal teka bali marang putri kang bener sampeyan siap kanggo dina? Utawa iku sing duwe liyane fokus ing sing Antikristus? 

Wedding swarga

Aku angger dadi ing marriage swarga, lan fokus iku sampeyan bakal dadi dina nalika Gusti Yesus Kristus bakal Pick putri! Tangi, sing turu rauh bakal Yesus Kristus King maneh. Punika ing mburi, sawetara Kitab Suci kanggo maca lan Ponder.

Kitab:

2 Pettrusbrevet 3: 3-4 Ndhuwur kabeh, sampeyan bakal ngelingi sing ing dina terakhir memoyok bakal, dipandu dening kepinginan dhewe lan sing dipoyoki lan nyuwun: "Apa wis janji kang teka? leluhur kita wis mati, lan kabeh iku minangka wis wiwit dumadine jagad bisa. "

1 Tesalonika 5: 2-3 kanggo ngerti banget uga sing ing dina Gusti rawuh kaya maling ing wayah bengi. Mung yen sing ngomong: "Kabeh iku tentrem lan aman," banjur bilai minangka dumadakan minangka loro pegawe nalika wong wadon bakal menehi lair, lan padha ora bakal uwal.

Matius 24: 29-30 Sanalika sawise Mangsa Kasangsaran sing dina srengéngé bakal dadi peteng, lan rembulan bakal ora nyunaraké padhangé sawijining. Lintang bakal tiba saka ing langit lan ing pangwasaning langit bakal gonjing. Banjur bakal Putraning Manungsa karakter katon ing langit, banjur bakal kabeh suku-suku ing bumi prihatin, lan bakal padha ndeleng Putraning Manungsa rawuh ing méganing langit, nganggo pangwasa lan kamulyan gedhé.

2 Timotius 3: 1-5 Sumurupa, yen ing dina pungkasan, wektu iku angel. Banjur wong bakal mikir mung saka awake dhewe lan dhuwit; padha dadi boastful, arrogant, kurang ajar, ora mbangun-turut marang wong tuwa, ora ngerti matur nuwun, duraka, tanpa katresnan, unforgiving, kebak panyenyamah, unrestrained, kasar, ora kanggo apik, cidra, sembrono lan conceited. Padha tresna napsuné luwih saka Gusti Allah. Padha nindakake bekti minangka topeng nanging nolak sawijining daya. Tetep adoh saka wong-wong mau.

Daniel 12: 4 Nanging kowé, Daniel, kudu tetep tembung lan segel buku nganti kaping pungkasan. Akeh bakal, lan kawruh bakal nambah. "

Lukas 21: 25-26 bakal dadi pratandha ing srengenge, rembulan lan lintang-lintang, lan bumi bakal bangsa-bangsa liya ing prihatin lan bingung segara lan ombak roaring. Wong bakal mati saka wedi ing nunggu apa wis teka ing donya, sabab kabèh pangwasaning langit bakal padha gonjang-ganjing.

Matius 24: 42-44 Watch Mulane, awit kowé ora ngerti apa Gustimu bakal rawuh. Ana sing bakal ngerti yen pemilik house sumurup apa ing wektu wengi maling teka, bakal tetep siyaga lan njaga marang saka bejat menyang omah. Mulane sampeyan uga siap, amarga nalika sampeyan paling nyana, manawa Putraning Manungsa rawuh.

Matius 24: 23-24 Para sedulur, kowé marang: Kowé kuwi Kristus, utawa ana; pracaya iku ora! saviors palsu lan nabi palsu bakal nindakake pratandha-pratandha gedhé lan mukjijat-mukjijat, yen bisa para kang pinilih.

1 John 2:18 Anak-anakku, iki wektu suwene. Sampeyan wis krungu yèn antikristus bakal teka, malah saiki akeh antichrists wis teka. Saka iki kita ngerti iku wektu suwene.



Publicerades tisdag 1 oktober 2019 13:16:50 +0200 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 31 mars 2020 16:48
Bed för mej!Har det dåligt ekonomiskt nu på grund av sjukdom,har satt ut lite saker till försäljning so ja inte behöver.Bed till herren att ja får sälja allt så ja får råd med mat,kläder,skor,mm

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp