Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Ebba Busch Thor beda-beda

Bisa Kristen dadi beda? 

Divorce.

Ana divorce alam lan ana sing divorce wajar. Loro banget angel, nanging bab angel aku wajar.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
fredag 6 december 2019 02:05

Kristen Demokrat 'pimpinan partai kanggo divorce

On Instagram ngandika pimpinan Partai Demokratik Kristen Ebba Busch Thor dheweke lan bojone Niklas Busch Thor (pemain bal-balan ing tim Uppsala Sirius ) bakal pindhah cara sing kapisah. Anak loro bebarengan.

Divorce, aku soko banget hard lan sisih paling ora bungah. Iku biasane ora mung pasangan bojo teka loro nanging kabèh kulawarga.

Ana divorce alam lan ana sing divorce wajar. Loro banget angel, nanging bab angel aku wajar.

The wajar divorce

Divorce wajar nalika loro pasangan pindhah cara sing kapisah. a divorce kuwi, aku bisa angel banget. Iku bisa ayunan antarane pangarep-arep lan nglokro. "Mungkin bakal dadi apik ... ora Mungkin ora ..." Sing bisa dadi banget angel.

Divorce alam

Banjur ana sing divorce alam. pasangan mati. Iku uga pain, nanging mesthi iku. Iku oscillates ora antarane pangarep-arep lan nglokro. Ana titik lan sampeyan kudu nerusake.

Menapa malih, ana pangarep-arep swarga gedhe wong sing tilar donya iki disimpen lan kagungane Gusti Yesus. Banjur wong ana ing swarga saiki, lan wong kiwa disimpen, utawa utawa yen dheweke wis disimpen, supaya ana pangarep-arep sing padha bisa bebarengan maneh katon siji dina.

Gusti Yesus kepengin kanggo bantuan lan comfort

Wis sampeyan ical liwat divorce alam? Gusti Yesus kepengin kanggo bantuan lan comfort. Apa kowe nglakokake divorce wajar? Gusti Yesus uga kepengin kanggo mbantu. Kabeh sing perlu dilakoni iku kanggo nguripake kanggo Gusti Yésus.

Bisa Kristen dadi beda?

Saiki kanggo pitakonan: Bisa Kristen dadi beda? Kene aku sijine rencana a: Sing disimpen lan Kristen kita aja urip ing hukum nanging ing sih-rahmat, mulane iku bakal sethitik aneh yen ngrembug apa sampeyan bisa lan ora bisa, apa sing kudu lan kudu ora. Lan kanggo kabeh lagivrare aku bisa ngomong sing Musa nampa Hukum Allah diijini divorce!

Matius 19: 7 Wong-wong semaur: Lah pernatané nabi Moses kanggo menehi certificate divorce, lan dipegat? 8. Gusti Yésus terus ngomong: kanggo jantung amarga saka atose Musa marengaken kowe megat bojomu, nanging saka ing wiwitan mula ora mangkono.

Bisa Kristen omah-omah?

Lan apa bab nikah? Bisa nenikahan malih dipegat? Aku tau menging sapa nglakoni ningkah amarga aku ora pengin sawetara saka dhemit!

1 Tim 4: 1. Saiki Roh tinulis says ing kaping terakhir sawetara bakal nglirwaaken iman lan kelet kanggo ngapusi roh lan piwulangé sétan-sétan , 2 liwat goroh lamis, sing Seared ing kalbu dhewe, 3 marriage nglarang lan kepengin sampeyan ngempet saka panganan kang digawe Allah, supaya dipangan kalawan saos sokur déning para wong kang pracaya lan ngerti pitutur sing bener.

Saiki ana akeh liyane ngomong ing subyek iki, nanging Aku bakal bali menyang mengko. Lan sampeyan, kanca-kanca dear, sing nulis komentar kanggo artikel iki, aku nyana yen wis rampung ing sih-rahmat lan katresnan! ❤️


Publicerades fredag 6 december 2019 02:05:34 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.nu med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 13 juli 2020 12:48
Angående jobbet på Netflix, jag har länge bett Gud om mirakel i min ekonomi & välbetalt jobb! Har kass ekonomi. Behöver verkligen pengarna men känns moraliskt fel. Vad ska jag göra? Be om Guds ledning

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp