DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Language Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!

Donald Trump ora tweet maneh

Presiden Amerika Serikat ditanggepi permanen saka Twitter

Presiden Amerika Serikat ditanggepi permanen saka Twitter

Iki kaya akun Twitter Donald Trump sing ditanggepi saiki.

Putrane Donald Trump, Donald Trump Jr., njupuk Twitter kanggo menehi kritik babagan keputusan kanggo mateni bapake.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
lördag 9 januari 2021 02:50

Capitol

Aku mikir apa sing kedadeyan nalika para pendukung Trump nyerang Capitol ing Washington, AS, ora becik, lan aku kena pengaruh banget.

Saiki Twitter permanen nutup Donald Trump saka platform kasebut.

Facebook, Instagram lan Snapchat uga ngunci akun presiden tanpa wates.

Kajaba iku, Donald Trump wis akun lan siaran mandheg ing layanan video Twitch lan Tiktok.

Alesan kanggo mateni

Twitter nerangake ing postingan ing blog kenapa dheweke nutup presiden:


Gambar: Twitter.

Mangkene jarene ing basa Swedia miturut terjemahan saka Google:

Sawise ditinjau kanthi tliti babagan tweet paling anyar saka akun @realDonaldTrump lan konteks sekitare - khusus kepiye cara nampa lan ditafsirake ing lan saka Twitter - kita nutup akun kasebut kanthi permanen amarga ana risiko bisa nyebabake kekerasan.

Ngandika, apa sing kedadeyan nalika Capitol diserbu banget, nanging apa bener Presiden sing njaluk kekerasan?

Donald Trump Jr.

Putrane Donald Trump, Donald Trump Jr., njupuk Twitter kanggo menehi kritik babagan keputusan kanggo mateni bapake:

"Kita urip ing Orwell taun 1984. Kebebasan pidato ora ana maneh ing Amerika. Sedane nganggo teknologi gedhe lan sing isih ana mung kanggo sawetara wong."
"Dadi ayatollahs lan akeh rezim diktator liyane bisa duwe akun Twitter tanpa tumindak sanajan ngancam kabeh negara kanthi pembunuhan genos lan mateni homoseksual lan liya-liyane ... nanging presiden AS kudu ditanggepi kanthi permanen. Mao bakal bangga."

Ndedonga kanggo kahanan ing Amerika Serikat. Ndedonga sing wong bakal nguripake Gusti Yesus lan nampa Dèkné. Dheweke mung siji sing bisa nyimpen lan ngirim. Sepisan maneh, wis kabukten sawetara pamimpin politik ora bisa nylametake lan nylametake manungsa.

Sing kudu dipercaya

Sawetara wis ndeleng Donald Trump minangka wong Gusti Allah sing digambarake ing jaman saiki. Nanging yen kita dipercaya wong, kita bakal kuciwa banget, kaya sing dakkira saiki wis akeh.

Wong sing dituduhake dening Gusti Allah ing jaman saiki dudu Donald Trump, nanging Putrane mung siji yaiku Yesus Kristus. Dheweke minangka abdine Gusti Allah lan dheweke dadi Juruwilujeng. Yesus iku sing kudu dipercaya, banjur ora bakal kuciwa.


Publicerades lördag 9 januari 2021 02:50:29 +0100 i kategorin och i ämnena:

ANNONS:
Himlen TV7

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Du behöver Jesus


Dagens datum

V 04, onsdag 27 januari 2021 kl 23:09

Dagens namn

Göte, Göta

Dagens bibelord

“Vi kämpar inte mot kött och blod, utan mot furstarna, mot makterna, mot världshärskarna här i mörkret och mot ondskans andemakter i himlarymderna. Ta därför på er hela Guds vapenrustning, så att ni kan stå emot på den onda dagen och stå upprätt när ni fullgjort allt.” (Ephesians 6:12-13)

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också Göte och Göta. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 27 januari 2021 14:44
Be att jag kommer få kontakt med en kristen tjej igen. Blev ett missförstånd och nu har hon stängt dörren. Kanske var det för att hon var den rätta som det blev så här. Den onde vill inte glädje.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

Mer 
apg29.se apg29.com apg29.nu christeraberg.se

↑ Upp