Language

Apg29.Nu

BUTIK NY! | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare!
SWISH: 072 203 63 74

REKLAM:
Världen idag

Sing gedhe sundel saka Harald Gustafsson

Iku pasamuwan tiba, kang diprodhuksi ing gambar iki - Kristen palsu.

Ing harlot lan kéwan.

Two kabeh bab pengabdian Wahyu kanggo gambaran saka wanita tuna susila gedhe. Empu ngerti sing ana kedadean wujud, kang dianggep ing bab iki.


Av Från boken Budskap från Uppenbarelseboken av Harald Gustafsson
fredag 6 mars 2020 22:30

Harald Gustafsson ana jeneng kluwarga lan ana pandita Pentecostal ing Smirna Church in Langkawi in 1945 - 1967. Panjenenganipun sampun nyerat buku kanthi irah-irahan Pesen saka kitab Wahyu. Salah bab kitab kang, kanthi irah-irahan lonthe Agung.

Sing gedhe sundel Up. 17 lan 18

Sistem pribadi sing ditemoni ing kitab Wahyu, pepak wektu dawa saka wektu. Supaya iku karo kéwan - daya negara pagan, lan supaya iku karo putri - Gréja - lan uga karo sundel gedhe. Sampeyan kudu ndeleng wong ing konteks sejarah sing. Perspektif historis perlu, yen kita mangertos gambar Wahyu kang aneh. Two kabeh bab pengabdian Wahyu kanggo gambaran saka wanita tuna susila gedhe. Empu ngerti sing ana kedadean wujud, kang dianggep ing bab iki.

Sapa sing sundel gedhe?

Iku pasamuwan tiba, kang diprodhuksi ing gambar iki - Kristen palsu. Gambar iki wis asring digunakake ing Kitab Suci, jina banjur marang Gusti Allah bakal gambaran. Ing Prajanjian Lawas Israel kang setya marang Gusti Allah padha disebut skökoväsen para nabi. Lan nalika Gréja Prajanjian Anyar iku setya marang Gusti, dheweke dadi perek ing mripate.

Moderskökan ora bisa wong liyane saka kepausan Katulik Roma. pasamuwan iki ibu saka skökokyrkor liyane ing bumi.

Ing harlot gedhe lan putri Majelis sing opposites sampurna saben liyane. writer Lan Inggris wis tepat nuding metu contrasts. Salah nggantosi kemurnian dhewe; liyane supaya najis, sing bosok moral bisa nggawe dheweke. Salah setunggalipun inggih punika cah ayu Lamb; liyane digandhengake karo raja duraka ing bumi. Salah ngagem jubah putih sarwa kabeneran; guise liya kamulyan kadonyan kain, abang lan emas. Salah satunggaling prawan suci; liyane iku ibune sundel bumi. Salah disengiti lan kuya; liyane mendem getihe para suci. putri, kita ilang ngarsane kaluhuraning kamulyaning swarga; harlot ilang ing pepeteng lan nglanggar saka geni properti sing nganggo dheweke.

Iku dadi pasamuwan harlot Katulik Roma iki tau apostlatidens jemaah pengantin. Nanging sampah ngetik lan numpes ing urip roh exuberant. Priestcraft teka pungkasanipun, tinimbang layanan kasukman lan peparingé Roh. Lan nalika Kaisar Konstantinus njupuk Gréja Katulik lawas ing pambiyantu pamaréntah Romawi, iku wis mateng kanggo kepausan.

Ing harlot wis ing dheweke ngulungake tuwung emas kanisthan lan Samono laku bédang. Kanisthan asring jeneng brahala ing Kitab Suci. Lan papal brahala Romawi dadi sampurna pagan, minangka bisa njaluk. Iku ora mung brahala, iku pitenah marang Gusti Allah. Paus ngakoni Panggonan Allah. Claims dadi wakil Kristus ing bumi. Leo X - Paus sing ana kontemporer saka Martin Luther - ditampa pakurmatan gaib. Lateran PBB mbayar pajeg marang ing tembung iki: "We Highly memuji Sang gaib. Sampeyan bojomu pasamuan, Pangeran saka Rasul, Gusti Semesta lan raja. Sampeyan sing angon lan dhokter. Paduka punika Gusti Allah. "

Paus liyane, Pius IX, ngandika saka awake: "Aku iki dalane, bebener lan urip ing"

Iku brahala, kang saiki ing pasamuan iki minangka Maria Cult lan nyembah wong-wong mursid, apa-apa nanging mångguderiet pagan lawas, kang gereja warisaken saka donya pagan lan banjur tinge Kristen tipis. Ing kepausan Maria wis supplanted Gusti Allah Sang Rama lan Gusti Yesus Kristus. Maria mediator. Ya, dheweke iku Gusti Allah.

sembahyang Paus Gréja lan adoration suci kaetung dadi misuwur, iku perlu nganggo bab iku. Skökokyrkans tuwung emas kanisthan.

jeruk uga sing dheweke Cabul bosok. Tujuane uga ing Kayata pisanan infidelity dheweke kanggo master pendhapa lan dheweke acquittal kanggo donya gedhe lan panggedhe sawijining. Dheweke kasukman cabul kang.

Nanging kepausan uga ana sawijining telenging bosok moral. Para imam Katulik wis kerep wis banget laku jina. Tuladhané wis ipat utama sing.

Ing seminari Katulik Roma, buku teologi moralitas saka jesuitteolog Alphonsus Maria de Liguori. buku iki menehi instruction rinci ing kabeh jinis laku lan laku lan nglakoni seksual.

Norwegia writer Marta Steinsvik nerbitaké sawijining buku telung puluh taun kepungkur kanthi judhul Saint Peters Himmelnökler. Ana, dheweke marang papal laku flagrant ing cara sing digawe para imam Katulik pancen ngamuk. Kitab punika kanggo sisih paling mung Kutipan saka utamané teologi moral Liguoris nanging uga saka buku penulis Katulik liyane '. kuotasi iki dianggep dening sensor minangka saru, sing bagean gedhe saka buku wis dijamin karo tinta.

Nalika calon imam Katolik nggayuh kawruh bab laku lan nglakoni seksual, minangka buku iki sak tenane mulangi, padha dianggep dadi siap kanggo layanan confessionals Katulik.

Carane akeh ewu wadon sing wis seduced dening imam ing confessionals, mbokmenawa ora luwih saka Gusti Allah Count ing. The nanti Katulik wis sumber kutuk utama ing bab moral saka mbok menawa liyane. Wong-wong sing mangu-mangu akurasi statements bisa maca buku kasebat dening Marta Steinsvik utawa Book Imam, wong wadon lan pratelan saka Charles Chiniquy, sing seket taun klairane Gréja Katulik lan imam ana.

Sing gedhe sundel lan kéwan

Kéwan, kita nuding metu sadurungé, negara pagan. Ing kéwan abang iki lungguh harlot. Iku tegese, pisanan, sing pemerintah ndhukung pasamuwan harlot. Iki wiwit nalika Constantine kadadosaken Simbahang Kristiyano, agama negara, lan teka ing ing papan perlindungan lan pangayoman negara. Iku Laka utama pasamuan. Matur nuwun rampung buron getih saka Pemerintah, nanging pasamuwan uga dadi gumantung ing negara. Iki posisi apes kang nuduhake kabeh lan kanggo sawetara ombone negara conducted ing pasamuwan Kristen Katulik Lawas-didhukung pemerintah. Mengko, kepausan wis wungu ndhuwur negara. Asosiasi karo negara ana siji langkah saka skökoväg mbebayani pasamuan.

Nanging perek lungguh ing kéwan uga ateges dheweke sought kanggo njupuk tampuk lan mimpin ing tangan lan ngontrol daya negara ing penggalihipun dhumateng. Ing pembangunan Gréja Katulik Roma kang, kita waca iki cetha banget. kepausan njupuk cukup rauh ngulungake inisiatif politik. Kanggo abad, wiwit panggedhe lan kaisar kompetisi menang Paus lan sih-rahmat papal lan sih. Lan padha kerep wis pribadi gelem pasamuan kanggo nindakake printah dheweke. daya wis kaping wis dadi gedhe sing loro kaisar lan raja wis begalan, yen padha gelem ngrungokake dheweke. Sawetara kaisar abad tengah padha dilantik déning Paus. Kepausan angsal ing saben pengaruh politik cara luwih. pengaruh politik pasamuan wis durung rampung. Mbok daya bakal malah luwih ing pungkasan wektu, sadurunge pasuryan saka Gusti Allah.

Sawijining dina, Nanging, kéwan kanggo uncalan rider becik awake. Banjur dheweke öclestimma diantemi.

Sing gedhe sundel lan suci ing.

Aku pengin nandheske sing nalika kita nganggo saka Gréja Katulik Roma, iku sistem kita referring, ora individu. Ana wis lan isih Allah ngabekti wong ing pasamuan iki, uga ing pasamuwan Pentecostal uga wong sing wis tiba menyang skökoliv kasukman. Dadi sistem kita lagi ngomong bab. "Aku weruh wong wadon mau mendem marga ngombé getihé para sutyi." kepausan wis ngeculaké martir getih saka kabeh Kaisar Romawi kejem bebarengan. Kang kira-kira sing paling seket yuta martir matèni ing gereja iki. Lan kekejeman papal karo akeh wong mursid Kesahidan mudhun kanggo lan kalebu atrocities Kaisar Nero kang ing iyub-iyub.

Inkvisationen ing abad tengahan karo instrumen sawijining nyiksa ana salah siji sing paling diabolical, nemokke kanggo nyiksa wong. Padha ora isi karo mung nyababaken korban. Sadurunge mati teka minangka liberator a, wis akeh suci iki ngalami nyiksa direst. Inquisition guo iki ngluwihi gambaran nggegirisi. Utamané inkvisationen Spanyol gained reputasi getih. Inkvisationsdomstolarnas anggota ditunjuk déning Paus.

Gréja Katulik Roma iku jejere dina ora miturut teori ditolak utawa resmi ical Inquisition. nyorganiserades Inkvisitionskongregationen ing taun 1908 lan isih ana ing antaramu kabeh Kongregasi pasamuan iki. Paus piyambak punika institusi Prefect iki. Iki ngandika kathah bab sikap pasamuwan marang sing padha nelpon bidah.

Senajan Gréja Ortodoks Rusia, kuya ing wektu kang Kristen kuwi ing iman bedho saka doktrin Gréja. Akeh wis nywara lan pager sing bab liwat cara kejem kang bolsehevikerna karo Revolusi Rusia liquidated Gréja Ortodoks. Nanging kok ora uga pirembagan bab kasangsaran kejem sing pracaya padha kapapar saka sisih pasamuan lan ulama sing. Akeh wong mursid wis languished ing pakunjaran Russian lan ngalami kasangsaran kejem amarga sikap Church iki kanggo pracaya. A sesambetan aneh bisa diamati, banjur pasamuwan lumebet prejanjian karo negara. Mulané yaiku negara kanggo nyiksa wong Kristen. Gereja njupuk liwat nalika tugas getih. Lan kanggo sing ombone sing panguwasa umum wis kaleksanan buron kuwi mengko, wis pribadi pasamuan. Salah writer ngandika: "Maneh lan maneh, iku wis diganti ing nyababaken iki, huruf diadegaké Budha nggawe kakuwasan, ing víirldsordningens gaib pribadi, menyang instrument docile kasatan kanggo getih lan buron ngamok sawijining. Ngendi sing skökovíisen förvärldsligad agama setuju karo kakuwasan donya, ngendi karo bewitching daya seduction dilengkapi wadon climbing kéwan daya donya abang (Rev. 17), ing ngendi kita ndeleng rauh pakunjaran mbukak, ing suar gedhe lan dosa paukuman Kristen palsu tumpukan munggah menyang swarga.

harlot punika tahap getihé para suci.

gedhe Sundel Gedhe padha

pangadilan bakal umumé dipun tindakaken dening kéwan padha, sadurunge digawa dheweke. Ing Rusia, kita wus carane pamaréntah komunis abang wis dijarah Gréja Ortodoks lan meh rampung ulig dheweke. Padha bola sawetara taun sawisé ing Meksiko. Liwat conto kanggo njaluk idea saka carane bakal pindhah nalika vilcldjuret bebarengan karo raja ing bumi bakal "sengit marang sundel iku, kang bakal ditinggal ijèn lan kawudan sarta dipangan dagingé, banjur kaobong sarana geni" (Rev. 17: 16 b).

Sawijining dina negara bakal goyangake mati kabeh pengaruh pasamuan, lan tinimbang kanggo nindakake dheweke munggah, iku bakal ngremukake dheweke.

Iku isih banget paukuman saka Gusti Allah, sing mengaruhi sistem, kang ajaib saka pasamuan Yesus Kristus lan karya ana ing bumi. Lan paukuman iki Allah ing harlot bakal mbangkitaken swarga renaning.

"Padha bungaha liwat apa kedadéané, sampeyan swarga, lan kowe rasul suci lan para nabi, sabab Allah wis katahan ing dheweke, lan mantuné sampeyan" (Rev. 18: 20).

Ing kitab Wahyu wolulas bab digawe harlot lan Babil Agung minangka konsep sinonim. Iki wis puzzled sawetara. Aku ngira iku rasio padha nalika putri lan Yerusalem New wis disiapake minangka bab sing padha. Sing liya uga sing Yerusalem Anyar ngarep langgeng putri kang, nalika perek ing manggon ing Babil Agung. Ana dheweke lenggah kaya ratu, lan saka roh Babel dheweke duweni. Banjur, nalika Babil Agung dadi ing, uga wanita tuna susila ing pangadilané Allah kang adil.

Ing tengah Sudamala gloomy saka sundel gedhe, a swara sinyal bebaya saka swarga.

"Lan aku krungu swara liyané, saka swarga ngomong:

Metua saka, umat-Ku, sing padha dadi ora olèh panduman saka dosa, lan sing padha ora nampa dheweke wewelak. " (Rev. 18: 4).

Metu saka skökoväsen spiritual!

We are mesthi banget cedhak wektu nalika pangadilan ing pasamuwan harlot punika dipun tindakaken. Kita uga ngerti, sing wektu wis nyedhak kanggo ing dina pikramane Sang Cempe. Muga-muga kita dadi unswervingly setya lanang swarga kita, supaya kita pleased kanggo ketemu wong samasa!

Dheweke teka! Siap!


Publicerades fredag 6 mars 2020 22:30:33 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 25 november 2020 22:37
Herre, jag vill härmed tacka för bönesvar. Nu har jag äntligen fått mitt efterlängtade körkort, till mina två underbara barns stora glädje. Tack alla Ni som bad för mig - Gud hör bön!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp