Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

durhaka ing

Aja nganti ana wong kang nasaraké kowé ing sembarang cara.

The durjana.

Kang teka iku karya Iblis lan rampung karo pasukan gedhe, karo ngapusi kabeh pratandha lan mukjijat-mukjijat, lan karo kabeh seductions piala antarane wong-wong sing tiwas, amarga padha ora nampani katresnan saka bebener, sing padha bisa disimpen.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
tisdag, 10 december 2019 01:45

A rahasia diterangno

Lah, aku pitutur marang kowe misteri: Kita ora bakal mati kabeh [die], nanging kita kabeh bakal padha malih rupa, Ing wayahe, ing sakedheping mripat, ing unine kalasangka kang wekasan. Awitdene kalasangkane bakal muni, lan mati bakal wungu langgeng, lan kita padha malih rupa.

Aja bodho

Nanging aku ora, para Sadulur, supaya kowé padha dadi bodho bab wong-wong sing wis mati [seda], sing ngirim ora susah minangka wong kang ora duwe pangarep-arep [sing ora disimpen]. Sabab yèn kita pracaya marang Gusti Yesus seda lan wungu maneh, supaya uga Gusti Allah bakal nggawa wong kang wus padha mati ing Gusti Yesus karo Panjenengané.

Iki kita kandha marang kowé tembung saka Gusti, kita kang isih urip lan tetep teka saka Gusti, boten kudu teka sadurunge wong sing wis tiba asleep [seda]. Kanggo Gusti piyambak bakal tumedhak saka ing swarga karo bengok panglimané, karo swara saka Archangel lan karo telpon slompret Allah, lan pisanan mati ing Kristus bakal munggah.

Banjur kita kang urip lan tetep bakal kejiret munggah bebarengan karo wong-wong mau ing mega kanggo pinanggih Gusti ing udhara. Lan supaya kita bakal tansah dadi karo Gusti.

Mulane kasurung siji liyane nganggo tembung iki.

Kaping lan mangsa

Nanging yen kaping lan mangsa, sedulur, ana ora perlu kanggo nulis kanggo sampeyan. Kanggo ngerti banget uga sing ing dina Gusti rawuh kaya maling ing wayah bengi. Mulane, nalika padha kandha: Kabèh tentrem lan safety, banjur rawuh ambruké wong-wong mau dumadakan kaya födslosmärtan saka wong wadon kanggo menehi lair, lan padha ora bakal uwal.

Men ni, bröder, är inte i mörker, så att den dagen kan överraska er såsom en tjuv. Ni är alla ljusets barn och dagens barn. Vi tillhör inte natten, inte heller mörkret.

Låt oss därför inte sova som de andra utan låt oss vaka och vara nyktra. För de som sover, de sover om natten, och de som är druckna är druckna om natten.

Men vi som tillhör dagen ska vara nyktra, iklädda trons och kärlekens bröstpansar, med frälsningens hopp som hjälm. För Gud har inte bestämt oss till vrede, utan till att vinna frälsning genom vår Herre Jesus Kristus, som har dött för oss för att vi, vare sig vi vakar eller sover, ska leva tillsammans med honom.

Därför, trösta varandra och uppbygg varandra, såsom ni också gör.

Tappa inte fattningen

Nanging kita takon kowe, para sadulur, bab Gusti kita Yésus Kristus lan kumpul kita bebarengan marang Panjenengane, sing ora supaya cepet, rusak sirah lan dadi wedi, sanadyan dening roh utawa dening tembung, utawa dening huruf sembarang, kang padha kautus us minangka sanadyan ing dina tekané Kristus ana ing tangan.

Aja nganti ana wong kang nasaraké kowé ing sembarang cara. Kanggo dina iku bakal ora, kajaba sampah punika [arep nerjemahake "departure"] wis digawe, lan wong dosa, putrane perdition, wis dicethakaké, kang mungsuh lan mbeneraké awake ndhuwur kabeh sing disebut Gusti Allah utawa sesembahan, supaya kang lenggah mudhun ing Pedalemané Allah minangka Gusti Allah, lan ngaku Gusti Allah.

Elingi padha ora aku marang kowé iki, nalika Aku isih nunggal karo kowé? Lan saiki ngerti apa ngalangi supaya bisa bisa dicethakaké ana ing wektu dhewe. Kanggo misteri saka lawlessness wis ing karya, nanging mung nganti kang saiki hinders dibusak. Lan banjur bakal siji durhaka wis dicethakaké, sapa Gusti bakal matèni karo Roh kang tutuk lan numpes bali katon.

Kang teka iku karya Iblis lan rampung karo pasukan gedhe, karo ngapusi kabeh pratandha lan mukjijat-mukjijat, lan karo kabeh seductions piala antarane wong-wong sing tiwas, amarga padha ora nampani katresnan saka bebener, sing padha bisa disimpen.

Lan mekaten Gusti Allah bakal ngirim panasaran, sing padha pracaya marang kang goroh, padha kudu dipun biji, kabeh wong kang padha ora pracaya marang bebener sing nanging wis penggalihipun dhumateng ing piala.

1 Cor 15: 51-52, 1 Th 4: 13-18, 1 Th 5: 1-11, 2 Th 2: 1-12


Publicerades tisdag, 10 december 2019 01:45:42 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu live med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 29 september 2020 17:04
Ber om bön att inte bli misstänkt för det som pågår på jobbet. Ber om kraft och vägledning.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp