Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

The cashless kongkalikong - Pambuka

kedhaftar awis nggambarake minangka bayi Cilik sing ora ngerti apik dhewe.

The cashless kongkalikong dening Cash Mung.

Four gedhe "cashless Monsters" (MasterCard, Visa, American Express lan Diners Club) wis diijini kanggo njaluk predominance crushing pembayaran ing West kang. Iku ora mung kontantlösheten dhewe sing negatif nanging uga sistem ekonomi sing konco iki.


Av CashOnly
onsdag 2 oktober 2019 18:38
Bok/följetong

Aku saiki bakal nerbitaké Cashless kongkalikong kang "Cash Mung" serialized kene apg29. buku iki bisa uga ora adhedhasar Kitab Suci lan iman Kristen, nanging banget menarik ing tampilan saka masyarakat ekonomi global kontrol Wahyu 13 nggambaraké.

Christer Åberg


Pambuka

Kene dianggep gejala cashless kayadene kartu kredit, pembayaran mobile cashless lan kemajuan menyang ditanem lan tato elektronik. bukti tabet menawa mangsa awak cedhak electronics liwat identifikasi lan informasi bakal ngawula minangka loro kredit SIM, pembalap kang lisensi, passports, SIM lan ing. Saben aplikasi non cashless uga tegese iku paling kamungkinan sing panganggoa (kajaba kanggo negatif karo kabeh teknologi iki) sing ing mangsa kang bakal menyang pitfall cashless. Menawi mekaten, buku nyoba kanggo menehi tampilan sakabehe sing godhongé amba saka awak cedhak electronics. Kontantlösheten sing penyangga apa biasane disebut masyarakat sadulur amba.

pembayaran cashless umum saiki sing kira-kira dipérang apa karo kredit SIM salah siji, sel telpon utawa Internet. Asring iku cilik saka kombinasi iki. bank-bank sing cocog sing bank-bank Internet, bank-bank mobile lan bank-bank telephone. nggunakake tambah bank-bank iki njupuk minangka pretext kanggo nyuda awis. Malah liya sing bisa uga saka kapentingan ing konteks iki saka kontantlöshet ono. Contone, ATMs, awis, transportasi awis, bank-bank, lan pungkasan nanging ora paling awis. Gandrung yaiku bebarengan. A gaya long-term wis kurang lan kurang jumlah mbayar dening pilihan cashless. Saka titik cashless tampilan, pembayaran cilik wis hak Achilles. Pembayaran antarane individu (peer-to-peer pembayaran) uga liyane lan liyane karo telpon seluler lan liya liyane.

emphasis punika ing AS lan Swedia uga negara-negara liyané dijamin ing kitab. negativity nemen SIM akun 'dikiataken dening Amerika Serikat wis dominasi SIM anéh wonten ing kilen. Perusahaan kertu kredit nasional njaba Amerika Serikat (kang uga banget negatif) ora malah luwih karusakan nalika padha pungkasanipun dipangan nganti dening sembarang buta kertu Amérika. Iki wis diwenehi lair kanggo globalisasi lan nggawa donya siji langkah nyedhaki monopoli pembayaran cashless. Kene, MasterCard wis posisi khusus amarga langsung utawa ora langsung mangsa loro Eurocard (Swedia) lan Mondex (UK).

Kitab iki dipérang dadi bagéan lan bagéyan saka macem-macem dawa lan isi kanggo menehi maca owahan lan ora kesel teks manéka warna takson gedhe banget. Ing buku alternates antarane loro kabel abang utama. Perkembangan masyarakat cashless lan pasukan utawa individu, utamané ing Swedia lan AS sing kena pengaruh arah cashless utawa nglawan iku. Iki campuran karo kritik, tips for resistance lan pitakonan marang masyarakat cashless lan pitakonan kanggo awis. Ana akeh keuntungan karo awis. Padha ngidini tumbas anonim sing ora turut, ora pihak katelu wis melu lan individu bisa bebas lan tanpa kontrol menehi dhuwit kanggo saben liyane. Paling wong jujur. Nanging panyiapan cashless ngruwat everyone kaya padha kriminal.

Kasunyatan sing pribadi bisnis cashless manca karo negara lan berkah saka panguwasa kudu diijini kanggo ngganti itungan awis pemerintah nasional iku sejatine sifate keblinger. Everyone bakal kudu ndeleng budi lan downright mbebayani kanggo kabeh pangan lan energi bakal diprodhuksi tanggung njaba Swedia, lan daya iku bakal menehi menyang negara prodhuksi. Nanging tambah kontantlöshet katon wrongly minangka pangembangan sehat. Iki digawe dening paling saka panyiapan. Samsaya Awon yen bab negara prodhuksi siji. Usul kontantlöshet supaya nalika Swedia Sejatine wis istilah pembayaran enslaved ing Amerika Serikat. Gaya cashless globalizing aktif paves cara kanggo bisa mangsa Spanyol.

Ing pitakonan mentahan gedhe banget tanpa comparison pitakonan paling hackneyed kanggo kertu kredit lan kontantlöshet. Ketemu ing urip nyata lan ora mikir lan wong pinter sing mung iki siji argumen palsu marga wis disiapake kanggo kurban kamardikan mangsa kanthi nggunakake kertu kredit. Buku iki motargumenterar pitakonan mentahan kuat. pilihan Cashless tansah kecampuran biaya kajaba mbok menawa kanggo wektu winates. Iki sampah murni lan dhewe jenis "rampokan alon". Awis ora Fees.

Awis teknis API, ora mbutuhake fasilitas technical swara pegatan lan aman. Ing sistem cashless utamané ngrugekke. Kanggo ngakses keluwihan awis kudu

mung njupuk pitu limang atus patches dumunung ing laci katelu ing kaki abu-abu saka wong tartamtu lan ngobong wong-wong mau karo rokok korek. kasur Kontantlöshet kanggo keapesan pembayaran global. Kasebut ora bisa kelakon karo awis. Awis punika safety lan keamanan.

buku iki dimaksudaké minangka bagéyan teka-teki utawa mozaik sing pungkasanipun menehi Gambar ireng mangsa sajarah, saiki lan bisa kontantlösheten. Ana "putih" kontantlöshet. Kabeh iku ireng. Sumber digunakake kene kanggo nuduhake kontantlöshetens "inti ireng padhang" kalebu Wikipedia, artikel koran, teletext lan informasi gampang diakses ing Internet sing bisa gampang ketemu malah tanpa referensi sing pengin ngerti luwih. kontantlöshet sastra Pure sing wis digunakake minangka sumber kali iki saka buku house SIM saka Daniel Goldberg lan Linus Lars Petersson.

Diskusi saka awis lan kontantlöshet ing Swedia banget skewed menyang kakurangan ing awis. Mbantah marang kontantlöshet lan awis ana nanging banget jarang saka masyarakat wong lan bisnis. Iku kaya hukum bakal duwe mung siji sisih tuntutan ukum lan ora nimbali. Ing dock lenggah awis. Mung nimbali kasedhiya punika pengacara kang briefcase ngadeg ana sedih lan bisu. Sembarang pengacara katon Nanging ora kanggo. Nanging Mungkin ana pengacara sethitik ing kasus. Iku mbokmenawa ora luwih saka Teskedsgumman. Nanging supaya dadi nerbitaké pengacara sethitik supaya bisa mangan amba lan kandel. Ayo mbantah ing Swedia marang kontantlöshet tuwuh kuwat.

comparison liyané iku menawa referendum ing daya nuklir wis mung wis pilihan. expansion kuwat. Menapa malih, populasi ora diijini kanggo milih malah ya utawa ora kanggo iki amarga masyarakat wis mutusaké sing daya nuklir (maca kontantlösheten) pungkasanipun bakal njupuk liwat kabeh energi liyane. Wong duwe ing cilik saka awis lan kontantlöshet apa-apa ngomong. Nanging referendum bakal ing kasus iki bodho. Sampeyan ora bisa milih kanggo nemtokke Hidayat Nur Wahid (total kontantlöshet) utawa nyegah demokrasi (awis). Hidayat Nur Wahid kudu tau kapilih.

Yen Uni Soviet bisa wis wis wanted kanggo nggawe komunis donya. Sampeyan iki mildly ora soko Amerika Serikat lan populasi nampi. Sampeyan kudu ora meksa politik lan negara kang financial. Saiki ing moral. Nanging nalika AS wis nyoba kanggo nemtokke ing liyane saka donya cashless lan sistem kauangan kang banget sawetara demontran. Iku ana prabédan ing kabeh kanggo pasukan saka komunisme donya. Kontantlösheten dudu bab gadhah kertu plastik ing dompet. Sejatine soko adoh luwih insidious lan penting. Kajaba iku, US kontantlöshetens king genomruttne tanpa conto padha ing donya.

Banks översittaraktiga sikap asring sing iku bab kadewasan kanggo miwiti nggunakake kertu kredit. kedhaftar awis nggambarake minangka bayi Cilik sing ora ngerti apik dhewe. Akhire ripen ing pendekatan Bank lan uga piyambak nggunakake potty, kang cocok kanggo kertu kredit. Facts lan umum gambar raos tinimbang iku bab kadewasan lan pangertèn saka resistance lan nolak kanggo nggunakake kertu kredit. Iku cukup karo analisis dhasar lan bukti winates kumpul kanggo nemokake yen bab kabèh rodo babagan watak ngongso lan avarice bank.

Malah bocah sing enom banget duwe pilihan. Padha bisa arep kanggo awake dhewe apa padha arep mangan utawa ora nalika pangan wis ana. Netepake yen padha arep kanggo muter karo bal utawa rattle. Nanging diwasa Swedish sing diijini ing dawa ora kanggo milih awis. kereto iku rodo wong thukul karo sikil dawa wulu tancep metu. Tiyang sepah kontantlöse nunggu tanpa sabar ing "anak" kanggo miwiti muter karo dolanan dangling dumadi saka glathi gabungan. Ing silet sing kredit SIM.

Sajrone periode saka 50 abad 80 abad, Swedia isih Swedia preduli saka apa iku pemerintah sosial demokratis utawa sosialis sing mrentah. negara isih imbued karo kesejahteraan, keamanan, nétral lan kamardikan. Banjur kabeh diwiwiti kanggo njaluk Samsaya Awon. Independence ilang liyane lan liyane, paling ora ing syarat-syarat financial. Globalisasi odious uga nggawa negara kita menyang stranglehold tenan. ekonomi dadi liyane lan liyane cashless.

Riksbank ngelem gaya privatisasi nanging mung ngasilaké bencana kaya skandal Panaxia lan helikopter rampokan. Fees kanggo chockhöjdes Manajemen awis bank-diduweni. Ana wis dadi khayal mundhak 1200 persen. Banks terus sambat banter ing larang

Manajemen sanadyan padha piyambak sing umumé kanggo nyalahke. Sak iki wektu, dadi cabang bank uga cashless ing jangkah medeni. Ing perdagangan lan bank-bank sing sambatan banter babagan carane larang awis pembayaran nalika ing kasunyatan, kita konsumen liwat toppings ekonomi mbayar iki.

Ing pojok avgrundsdjupets ngisor iki ngrambah ing pamaréntah aliansi. Manajemen awis nyembelèh meh rampung ing misbyah privatisasi. Wiwit Swedia wis alon terus geser ing lendhut ngisor mudhun menyang total bilai cashless. Diselidiki ing pamaréntah aliansi dianggep mung siklus awis lan ora tengen wong kang kanggo simpenan kuwi lan mbatalake dhuwit ing bank. Sawetara pilihan long-term antarane awis lan SIM ora koyone diijini.

Pamaréntah abang-ijo sakteruse Ditampa kabeh undhangan padha kanggo dialog saka salah satunggaling utama kritik saka kontantlöshet sakabèhé. A mentri rembugan kanthi undhangan iki kanggo kabeh pihak interested. wektu iki, malah wakil kontantlöskritiska dadi karo industri keamanan kuwi lan kabèh Swedia kudu manggon. Iku uga riksdagssak saka awis. Nanging apa turnaround gegayutan privasi awis sehat lan vigorous sayangé ora bisa discerned. kritikus mung kasebut menyang total kontantlöshet wis tontonan solusi saka masalah nalika piyambakipun nyerat negara kudu njupuk maneh tanggung jawab kanggo awis.

Sawetara pasinaon wis ditampilake sing akèh minangka wolu saking sepuluh wong pengin proses manajemen awis bakal nambah. Banks ngomong pelanggan Jaga ora klebu nalar dening njabut awis nalika pelanggan, ing siji, meh ngemis njaluk duwe wong ana. Wong bakal ana cara nyegah panyiapan cashless saka rampung nyembelèh sistem awis. Kanthi cashless panyiapan temenan utamané ing Riksbank, telung bank-bank utama, perusahaan kertu lan bagean amba saka politik, bisnis lan media. Kajaba iku, sawetara mantan idol pop. Kanthi bantuan saka kawulo, setengah-kawulo lan exaggerations wis mimpin wong Swedia kanggo kulo. Konco wong, ing antarane bab liyane, ing donya financial US karo bank-bank ageng lan perusahaan kertu kredit.

Four gedhe "cashless Monsters" (MasterCard, Visa, American Express lan Diners Club) wis diijini kanggo njaluk predominance crushing pembayaran ing West kang. Iku ora mung kontantlösheten dhewe sing negatif nanging uga sistem ekonomi sing konco iki. Ing sawetara sistem sosial lan akèh negara katon minangka bab ingkang positif sing ekonomi bakal mbukak amok tanpa Watesan. Kang katon minangka sistem timer governing sehat. Iki kudu rodo dibandhingake kanggo sawetara selebriti junkie supaya hard sing padha kadang teetering brink pati.

Judhul buku kang senadyan ora bab teori konspirasi. Yen sampeyan pengin nambah piyambak ing teori iki yaiku kali informasi liya. Iku bakal ngapusi kanggo wong buku iki adil. Iku Highly subyektif lan pribadi. Wedjangane minangka telpon fervent kanggo perjuangan nglawan sistem financial ailing ngendi kontantlösheten punika pet. Objectivity ing panggonan kene ing basa bukti sing godhongé amba. Iku salah nyoba kanggo golek keuntungan saka soko sing dhasar negatif. Buku iki telpon kanggo njupuk kang dipercoyo pungkasan.

Ana sawetara alasan sing buku teka dadi. Nanging Alasan paling gedhe lan kang dipercoyo sing nyuwil mburi unta ana sing paling saka bank-bank sing ora maneh diijini awis ing bank lan padha cashless. Yen mayoritas saka bank-bank isih padha marengaken mbatalake dhuwit ing bank, supaya kagungan buku iki ora dadi. Wis loro nyenengake lan migunani kanggo nulis buku. Nanging motivator gedhe kanggo nulis uga wis nesu lan frustasi liwat prilaku saka acara cashless lamis lan simplistic. Penulis wishes dilaporake, lan akeh bantahan inspirasi resistance longsor kontantlöshet ing Swedia.

Tren cashless lan pembangunan saka awis dadi supaya luar biasa cepet. Mung ing mburi karya buku, iku penting kelakon sing ora teka karo buku. Penulis getun babagan sawetara iku penting kanggo teka ing buku iki. Nanging siji uga kudu mungkasi nulis ing wektu cocok. Carane fun lan maringi hadiah iku kanggo nulis buku, iku amarga Yahoo wong kang bisa kanggo maca.

Kontantlösheten penyakit sosial paling awon unprecedented ing sajarah donya. Kanthi karo muntah ideologi, boils, mucus, pus, mata abang lan getihen internal. wong fanatical sing pengin nyebar kontantlöshet kaya Wewelak sing ndadekke siji sing gob tenan gedhe ing tutuk lan banjur ngidoni lan wahing lan uninfected langsung ing pasuryan. Tinimbang bantuan nanging ngidoni utawa apologize iku ngenteni sabar kontantlöse dadi Ngaturaken. Malah wong-wong sing tenan negatif kanggo kontantlöshet ndeleng iku "minangka ditulis ing lintang" amarga padha mikir artine malah nyoba kanggo perang iku. Buku iki kepengin kanggo nuduhake yen bisa lan kudu perang marang masyarakat cashless.

Buku iki rampung ing siji saka 2015/16. Ditulis karo bungah nang endi wae ing Swedia. Kitab iki darmabakti kanggo kabeh anak Swedish embellish urip kanggo wong diwasa kita. Iku ora ditulis kanggo anak kanggo maca, nanging kanggo nindakake soko sing padha duwe mangsa minangka wong free anggere bisa.

Kanggo bakal terus.


Publicerades onsdag 2 oktober 2019 18:38:31 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 22 oktober 2019 23:29
Vi är tre personer som alla önskar få ett jobb som man klarar av och kan trivas med. För Gud är allt möjligt.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

↑ Upp