Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

The Good Shepherd ing negara Close

Punika ing Absolute paling nglarani iki, carane bisa tau ninggalake angon?

Wedhus. 

Wong wis mikir negara near. Panjenenganipun mikiraken saka Meadows ijo, wong mikiraken saka banyu tranquil. Carane bisa tau mikir sing suket bakal greener ing negara adoh?


Av Emma
lördag, 12 oktober 2019 13:22
Läsarmejl

Ana wedhus dijenengi Marcoullis. Sawise, long ago, nalika iku ana lamb sethitik, supaya urip ing negara cedhak. Angon ana kang tansah dadi cedhak ing negara sing. Ana kathah kang Meadows ijo lan alam bébas kembang ayu. Ing negara cedhak ana suket jus kanggo mangan lan kadhemen mlaku banyu kanggo ngombe.

Marcoullis cukup petualang ing dhewe, lan kadang kang jumeneng ing fårhägnadens pager lan kapandeng metu ing donya njaba. Panjenenganipun asring kepingin weruh carane negara adoh bisa dadi, bisa ndeleng sak klebatan saka negara ngendi kang jumeneng. Inggih, bener, ing liyane ngadeg ana lan kapandeng lan fantasized bab apa bakal ana, ing luwih menginake iku ngroso kaya ninggalake negara cedhak, lan numpak kapal ing petualangan dhewe. Iki senadyan kasunyatan sing negara adoh ana pangon negara asring dielingake wong. negara durung duwe pangon sing sejati mau. Nanging, yen wanted iku lunga ninggalake sadhengah negara ing cedhak Kepala metu kanggo negara adoh.

Angon digunakake kanggo klumpukne cempé lan wedhus watara wong, kang ngandika kanggo wong-wong mau bab kang wanted kanggo ngerti, iku penting kanggo wong-wong mau ngerti. Panjenenganipun panglipur sing perlu solace lan sing tatu padha diwenehi care khusus ing tangan Angon kang.

Angon nandheske wektu lan maneh kang tansah cedhak sing urip ing negara cedhak. Preduli saka apa kahanan padha, lan sanadyan cempé lan wedhus ora tansah marang wong kang ora adoh.

Sing apa negara iki disebut ing cedhak negara. Pangonan kang becik iku tansah cedhak.

Nalika ing cempé lan wedhus lain mudhun kanggo ngaso ing banyu tranquil, supaya lunga angon metu ing wengi patroli. Panjenenganipun banjur goleki sembarang wedhus sing wis musna mati kanggo negara adoh. Piyambakipun disebut ing wong lan matur jeneng. "Balia menyang kula Vitull, teka!" Banjur ing swara dadi kebak katresnan. Angon tansah manawa kanggo mréntahaké kanggo kabeh cempé lan wedhus jenenge.

Marcoullis bakal tansah elinga swara angon.

Kadhangkala nalika Keblasuk bakal getun sing kiwa pangon lan negara near, diwiwiti bengok ing Shepherd. Sanalika angon banjur krungu wedhus nangis keblasuk, supaya teka angon langsung menyang, saka wedhus padha banjur ketemu angon iku. Banjur kaleksanane wedhus mulih menyang negara near.

Angon digunakake Bareng wis padha bali karo keblasuk wedhus bengok "teka kabeh lamb kinasih lan wedhus! Ayo, padha bungah-bungah karo aku liwat iki saiki wis bali kanggo kita ngarep ing negara near!" Banjur, amarga digawa angon ing kesempatan iki kumpul kanggo lokasi tartamtu ing Meadows ijo, kono séda riyaya nyata kanggo kabeh mau.

Nanging saiki, minangka Marcoullis kene, ing grumbul törnigt, adoh ing negara adoh, kono banjur mati supaya akeh taun kepungkur. Dheweke iku kesel lan kang lawas saiki, lan supaya battered lan ambruk ing jas sawise kabeh taun ing negara adoh. Dheweke gasping banyu, iku ngrasa kaya ngedeni kudu rampung stifle wong. Iku dadi peteng nang wong, lan wengi watara wong uga dadi peteng.

Wong wis mikir negara near. Panjenenganipun mikiraken saka Meadows ijo, wong mikiraken saka banyu tranquil. Carane bisa tau mikir sing suket bakal greener ing negara adoh?

Wong mikiraken kang angon ...

Punika ing Absolute paling nglarani iki, carane bisa tau ninggalake angon ??

Iki pancen mokal kanggo paham.

Dheweke mikir carane angon bola-bali marang cempé lan wedhus sing sanalika padha nguwuh marang Gusti Yésus, Panjenengané bakal teka kang. Punapa Marcoullis tenan wani pracaya sing iki saiki uga Applied kanggo wong? Amarga, kejaba wong kiwa pangon lan negara cedhak, minangka uga wis rampung sawetara iku pancene nggegirisi ing negara iki adoh.

Bisa angon tenan apuranen kabeh iki?

Kabeh wengi kang mikir, shivering ing kadhemen, endi thicket eri kono macet ing eren, lan iki kanti awon ambruk.

Ing esuke, mung nalika wengi iku kanggo menehi cara kanggo dina, supaya wiwit kalakon: Gusti! JE, apa mung kalakon maneh kanggo Angon ana! Angon ana! Panjenenganipun bends mudhun, wong rips eri sing snares Marcoullis dadi ala. kali kabeh dicuwil. tangan maha angon, minangka dadi kerep caressed Marcoullis jas lan sirah wiwit metu getihe.

Angon angkat banjur alon-alon nganti Marcoullis ing tangan sing angon.

Dadi wiwit lelampahan mulih menyang negara near.


Publicerades lördag, 12 oktober 2019 13:22:28 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu live med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 23 oktober 2020 02:58
Allt jag gör blir fel. Allt jag tar i bryts ner. Känner mej övergiven. Hittar inte gud. Varför skulle gud ens ge mej ett liv?

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp