DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Language Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!

Ramalan David Wilkerson babagan Corona Pandemik ing taun 1986

Aku weruh wewelak sing bakal teka ing jagad iki. lan bar, gréja, lan pamrentah. 

Ramalan David Wilkerson babagan Corona Pandemik ing taun 1986.

Wewelak kasebut bakal tiba ing New York City, lan goyangake kutha iki sing durung nate dipedhot.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
fredag, 10 april 2020 13:31

Wangsit dening David Wilkerson 1986

Aku weruh wewelak sing bakal teka ing jagad iki. lan bar, gréja, lan pamrentah. Wewelak kasebut bakal tiba ing New York City, lan goyangake kutha iki sing durung nate dipedhot.
Penyiksa kasebut bakal dadi wong sing pracaya "ora ndedonga" dadi pandonga radikal lan para maos Alkitab sing semangat, lan "mratobat" bakal dadi tangis godman sing nangis ing mimbar.
Saka iki kedadeyan "kebangkitan katelu" sing bakal ngrampungake Amerika lan jagad.


Babagan David WilkersonDavid Wilkerson, miyos tanggal 19 Mei 1931 ing Hammond, Indiana, tilar donya 27 April 2011 ing Cuney ing Cherokee County, Texas, dadi penginjil Amérika.

Dipeksa dening kasusahan sing kuat lan nggusah sing gampang ing njero ruangan, sing ditampa nalika pandonga sepi ing omah, dheweke tekan taun 1958 minangka pandhita muda menyang New York kanggo kerja bareng karo para pemuda, sing gampang rawan.

Iki nyebabake founding organisasi misionaris lan obat rehabilitasi jagad remaja ing saindenging jagad.

Saliyane apa sing dituduhake ing Palang lan Stilettos, dheweke luwih misuwur amarga pesen sunnat sing kuwat lan dadi pimpinan Times Square Church ing Manhattan.

Wilkerson tilar donya amarga kecelakaan mobil.

Sumber: Wikipedia

Artikel iki muncul sawise tip.


Publicerades fredag, 10 april 2020 13:31:36 +0200 i kategorin och i ämnena:

ANNONS:
Himlen TV7

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg - Apg29.Nu


Dagens datum

V 03, tisdag 19 januari 2021 kl 06:40

Dagens namn

Henrik

Dagens bibelord

“[Den gyllene regeln] Alltså: allt vad ni vill att människorna ska göra för er, det ska ni också göra för dem. Detta är lagen och profeterna.” (Matthew 7:12)

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också Henrik. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 18 januari 2021 20:42
Snälla detta e akut snälla hjälp mig be till Jesus

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

↑ Upp