Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Viktigt meddelande: Ta emot Jesus, då blir du frälst och räddad och får alla dina synder förlåtna!

David Wilkerson babagan gerakan iman

"A pastur ngandika, Wis musna supaya adoh, sing siji dina, evangelist ngadeg munggah lan ngomong, aku wis nampa wahyu saka Gusti, iku wektu kanggo miwiti nyembah Maria. Iku bakal titik ngendi."

David Wilkerson babagan gerakan iman.

"Iki salah siji saka humiliations paling saka Gusti Yesus Kristus praktek wiwit Kristus Injil perverted iki peracunan Jumlah -.. Malah ing China, Afrika lan ing saindhenging donya iku sawijining Injil Amérika nemokke lan nyebar dening evangelists Amérika sugih lan pandhita sugih.! "


Av Mr Svensson - David Wilkerson
söndag, 22 september 2019 01:21
Läsarmejl

We njupuk maneh supaya ngerti keruwetan yen sampeyan wis durung rampung dadi. Aku bersyukur Allah ngluwari aku saka ing pamikiran palsu kanggo proklamasi lan aku ngaku minangka dosa nampani piwulang palsu. 

Sampeyan susah liwat apa katon kaya ing Swedia dina antarane Gusti Allah? Where is Dhiskusi bab pengangkatan Pengantin? Kadang iku misale jek sing mayoritas Kristen langkung munjer Antikristus penting saka Gusti Yesus sing bakal bali! 

Apa sampeyan siap kanggo Yesus teka? Dhiskusi Salib, nalika krungu paling anyar, 1886? 

Saiki sampeyan maca sethitik babagan David Wilkerson apa wrote about gerakan iman.

Majelis diremehake

Asli Inggris judhul -Outsourcer cacad Majelis solemn

dening David Wilkerson

Zefanya 3: 18- Wong sedhih kanggo serius wong bakal aku ngumpulake, sing saka kowé, kanggo kang beban ngeyek. (1917) 

Iki nabi dual saka Zefanya. Padha kudu karo anak Israel nanging uga karo Sion spiritual (kang pasamuan Yesus Kristus ing dina pungkasan). Kaping kabeh, ngandika marang wong Ju - sing Gusti Allah bakal ngowahi bebarengan kasebar - nanging mung bakal nggawa bali sing wis lara ati kanggo kondisi dakkirim Israel kang - kang bakal ngelingi kabeh sing nglairake ngeyek - kabeh iku elek sing tindak ing Allah house. Kanggo sing digawa beban, ngandika; "Aku bakal ngumpulake sampeyan." Padha diparingi janji gedhe

Wangsit iki uga ono kanggo pasamuan Yesus Kristus ing dina pungkasan. Ing Prajanjian Lawas, wong Israel padha disebut kanggo pésta pitung dina. Ing dina kawolu - disebut Déwan serius. Iku banjur padha nglumpuk - sijine kabeh liya aside lan fokus ing nyembah lan memuji Bapakku nang swarga sing. Kitab Suci ngandika: "Ing dina kawolu kowé bakal duwe Déwan serius." koleksi riyaya iki nggantosi Prajanjian Lawas, Gusti Allah dipisahake pasamuwan perlu kanggo ketemu Gusti.

Iki pasamuan Yesus Kristus ing dina pungkasan. Miturut Zefanya padalemane Gusti Allah ing dina terakhir bakal diremehake. Tembung Ibrani kene tegese "kawirangan lan cacad". Iku bakal dadi kawirangan lan ngajèni ing Pedalemané Allah. We are ora ngomong bab apostate, pasamuwan modern liberal - Gusti ngandika sing ing dina kiamat, Panjenengane bakal menehi hasil karo pasamuwan. Kita bisa ndedonga kanggo wong-wong mau, nanging kita ora kudu sampah nangis kita ing sing ora Majelis nyata.

Gusti Allah wis looking for wong sing pengin nandhang susah lan nangis kanggo ngeyek sing develops Gréja Yesus Kristus ing dina iki. Aku ngomong bab pasamuwan sing lair ing panase. Aku ngomong bab pasamuwan sing lair kanggo Paulus lan wulangan para rasul. Jemaah sing lair ing bebener Yesus Kristus kang ngwasani. Gereja dilairake maneh iku kena serangan. Majelis iki humbled.

Wis medhar wangsit sing ing wektu iki kang ngremehake, kawirangan lan infamy, Gusti Allah bakal nangekake remnant suci sing bakal nandhang susah lan nangis liwat polusi iki - Allah bakal duwe remnant sing ora njagong idly dening nalika kabeh iki nyerang Majelis. Gusti Allah ngandika: "Aku bakal duwe wong sing ora bakal isi kanggo urip apik lan godha quacks lan dhuwit mad nabi palsu teka menyang omah Allah lan numpes kabeh."

Gusti Allah bakal ngumpulake wong sing susah liwat iki - yen pancene tresna marang Gusti lan tresna marang pasamuwan, sampeyan ora bisa katon ing apa wis kedados dina (lan aku bakal sebutno humiliations iki jenenge). Yen sawise krungu apa aku kudu ngomong bab humiliations iki, bisa lumaku saka pasamuan lan ngomong, "aku cling kanggo apa kang katulisan ing Matius 18, lawanging neraka ora bakal ngadeg nganti Majelis, aku ora bakal padha sumelang ing bab kula, Gusti Allah wis kabeh ing kontrol.

Iku ora cukup. Gusti Allah migunakake wong. Gusti Allah migunakake wong apa karya. Dheweke ora ngongkon mulékat-mulékaté. Angels tangisana iku, nanging Gusti Allah ora nganggo malaékat kanggo ngrampungake waé. Kang migunakake lanang lan wadon karo ati bejat lan momotan -. Paukuman iku ing lawang, Gusti Yesus. Day saka Gusti iku cedhak.

Tangi pinituwa. Tangi pandhita. Tangi pangon.

Ndeleng ing pasamuwan. Njaluk Rye. Nyandhang iku. Apa kita bakal njupuk ing beban ngeyek solemn Majelis? Joel ngandika, "amarga wiji ala wis nandur.

A Injil kawartakaké sing nemu kabeh ing ngarsane wither. Kabeh iku ijo lan gaib lan murni wither. Wiji wis wong ruttet- sing kaliren krungu tembung Gusti Allah murni, nanging ora ana Meadows. komplotan wis nilar lan luwe. Kali garing metu. A geni aneh wis jagad pakeliran ing pandhita. Ezekiel ngandika sing Shepherds sing trampling mudhun kothak apik lan mangan sing paling apik dhewe. Apa iku paling begja kedados ing Gréja Yesus Kristus dina?

Iki salah siji saka humiliations paling saka Gusti Yesus Kristus praktek wiwit Kristus. Injil perverted iki peracunan Jumlah - malah ing China, Afrika lan ing saindhenging donya. Iku Injil Amérika nemokke lan nyebar dening evangelists Amérika sugih lan pandhita. Sugih!

Iku ndadekake kula ngeri supaya akeh wong bisa krungu band lan ndeleng video sing metu saka Konferensi kamakmuran iki tanpa nangis liwat wong-wong mau. racun iki wis nyebar ing saindhenging donya. Cuba kira kanggo mbukak, lan padha sing semangat kanggo njaluk ing siji wektu karo sing sukses Injil lan marang wong-wong mau, "Paduka menika miskin kanggo long cukup, Gusti Allah kepengin kabeh Cubans kudu sugih."

Minggu iki aku nampa tape video sing direkam ing rapat-rapat Kenneth Copeland. Aku mirengke speaker lan dadi dumbfounded. Friends maca Prajanjian Anyar, sampeyan bakal nemokake sing Rasul Paulus nuding metu sing padha pracaya iku padha rasul-rasul palsu. Panjenenganipun dielingake lan pocapan sing jeneng. Aku pitutur marang kowé: Angger kowé ngrungokake apa Aku pitutur marang kowé, nanging kanggo nangisi, banjur sing wuta. Sampeyan wuta karohanen. Sampeyan kudu ati hard. Ati karo waja hard watara supaya Injil murni ora bisa nembus iku. Sampeyan wis dadi kebak karo Injil seimbang iki sing ora ana ing atine tengen. Sampeyan ora bisa martakaké bebener. Sampeyan ora bisa nuduhake wong apa nulis amarga padha duwe waja liwat atiné. ati Hard.

Sawetara sampeyan ora bakal nampa iku. Yen sampeyan salah ngetik nyawa karo Copeland utawa kaset Hagin kang, sampeyan ora bakal kaya apa sing krungu. Kanca-kanca, Aku pangon, aku wis disebut dening Gusti Allah. Aku wis diwenehi gereja iki janji. Anggere kita ngadeg ing rostrum iki, kita weruh asu ajag ing wedhus dadi sandhangan sing teka nyolong wedhus, kita kudu ngadeg munggah lan njerit. Iku nganti sampeyan kanggo nindakake soko bab iku. Aku lungguh minggu iki lan mirengke speaker ing konferensi lan aku cingak lan babras. kangelan A gusti teka liwat kula. Makane aku martakaké pesen iki. Nangisi liwat.

Aku Quote tembung kanggo tembung apa ngandika. Penutur knthi angel nganggo rampung amarga kabeh wong sing teka munggah lan sijine dhuwit ing kanthong. Alesan padha apa sing ajaran anyar sing wis metu lan ngomong, "yen sampeyan pengin supaya diberkahi, supaya sampeyan kudu golek evangelist paling begja utawa pastur sampeyan bisa nemokake amarga akèh njaluk akèh wong sing sethitik, malah apa kang wis bakal dijupuk saka wong. Yen sampeyan nemokake sukses Gusti paling begja lan menehi duwit marang Yudas, lan sampeyan bakal rahayu. Sing liyane rahayu iku, yen menehi kanggo wong-wong sing paling begja - "iku kaya rencana bentuk piramida. Yen wong iki padha ing donya sekuler, padha bakal mungkasi munggah ing kunjara. bentuk piramida rencana. Sapa sing ndhuwur lan sing koyone paling suci, lan sing ngandika loudest. Atusan wong teka nganti celana padha diiseni. Dosa ngandika, "iki Injil? Jungle? "

Listen to apa ngandika. Speaker tak munggah lan ngandika bab sawijining randha miskin sing nampa bantuan sosial menehi 5 dolar, dadi sampeyan kudu njupuk, Nabi Elia banjur pangan pungkasan randha kang. Sampeyan sing dijebadi, pantes iku, njupuk iku. "Ing speaker padha," Aku manggon ana ing omah 1,000 kothak mlaku. Aku bakal mbangun ageng saiki. Kang Ida Sang Prabu Salomo bakal bangga. Aku mbayar mung 15,000 dolar AS kanggo asu. Aja sampeyan ndeleng ring banget ing driji, aku bubar ing Jamaika lan mbayar 32.000 dolar AS iku. Aku arep ngerti yen wong ngendi aku manggon mlaku liwat omah gedhong lan ndeleng sandi Rolls-Royce ing dalanmontor, supaya padha ngerti sing ana ing swarga. "

Ngomong, iku Injil? Ngomong, nangis ora liwat?

Salah siji penutur jumeneng lan ngandika, "Aku wus padha gawé prejanjian karo Brother Copeland sing liwat ing taun sabanjuré, ora ana sing nandhang sangsara dina siji. Kita ora kudu aran wayahe discouragement. Kita ora bakal lara utawa kudu soko. We kudu seneng kabeh pangestune. We nolak kabeh kasangsaran, kabeh pain, kabeh masalah financial. " muni apik yen sampeyan ana ing ndhuwur.

Iki apa paling grieves kula. Punika kawucalaken. "Roh Suci ora bisa nyuntak marang sampeyan nganti ana ing aliran dhuwit. Sadurunge sampeyan bisa sukses Roh Suci ora nindakake apa-apa. "

Mikir bab iku! Carane ora iki mengaruhi sampeyan? Apa iku ndadekake ing roh nalika weruh wong miskin sing manggon saka tangan kanggo tutuk, lan dumadakan ngandika, "ngupaya dhuwit" lan wong mlaku kaya edan lan nalika padha mbukak, padha ngomong kita "kita padha ngaku kasugihan."

Aku banjur weruh wong nyusup kaya ula metu saka kursi lan dhateng ing lantai. Aku katon Evangelist ngadeg munggah lan hiss kaya ula lan wong Mudhun nang endi wae. Kanca-kanca, apa arep?

Ing ngeyek saka högtidsförsamligen! Nabi disebut wong "asu murko, kepethuk durhaka". Kanca-kanca, yen sampeyan wis jantung Gusti Allah lan kahanan kang ora ngepenakke Gusti bakal mewek metu karo Yesaya, lagi kepethuk wuta, bodho, asu bisu, turu, maha turu, asu murko kang tau bisa cukup.

"Aku duwe 1,000 meter nanging aku bakal ngedol, lan aku bakal mbangun omah sing Ida Sang Prabu Salomo bisa manggon ing-" Kanggo tau njaluk bantuan cukup. Ngandika, "pangon sing ora bisa ngerti, wong wis looking for iku, apa-apa kanggo njaluk kabutuhan ketemu. Jeremiah dipunapunten ora ana tembung. Ngandika, "Umat-Ku sing kaya ketriwal. pangon sing wis nyebabake wong sira "Sampeyan ngomong," Pastor, ora duwe hak kanggo nganggo banget babagan subyek "Yen aku cetha, banjur maca Ezekiel 34:.. 1-10.

Sampeyan njupuk 50 yuta saka randha lan mundut asu kanggo SEK 150 000. Sampeyan njupuk pensiun saking randha lan wong miskin, lan wong marang sing padha ora duwe cupet - amarga padha ora sukses. Sampeyan njupuk bulun biri-birine. Sampeyan ora looking kanggo jiwo, nggoleki dhuwit. "Para pangon fatten piyambak lan ora kumpul, mulane, sampeyan pangon, krungu pangandikané Gusti. Pangandikané Gusti Allahmu Gusti, ndeleng Aku marang para pangon, lan aku bakal males kumpul saka tangan, lan padha bakal mungkasi kanggo Feed komplotan. padha sira marang fatten piyambak liyane, kanggo aku bakal ngirim kumpul saka cangkemé lan padha ora maneh dadi daging. "

Aku bakal nyisihaken komplotan untu wong iki. Gusti Allah kita.

Sareh, distorting Roh Suci rahayu. Iki ngeyek awon. Iku bakal nggawe kita tiba ing pasuryan kita. Cara kang Roh Suci bakal kleru kanggo donya kabèh.

Iku sedih kanggo Wigati sing ana sethitik pangretosan kiwa ing pasamuwan lan ing antarane wong akeh pandhita lan pemimpin gereja. Padha ora malah ngerti nèk Roh Sutyi wis kleru utawa nyenyamah. Ana ewu Kristen sing menyang ing kampanye kawentar lan weruh lelakon sing padha pracaya asalé saka Roh Suci, nanging padha ora ngerti apa sing padha nampa. Padha clap tangan lan memuji marang Gusti Allah nalika wong ngadeg ing platform lan ngala-ala lan misrepresenting Roh Suci, lan padha ora ngerti bab iku.

denominations kabeh liya, kalebu gerakan Amérika Pentecostal, ambruk loro dening tekan pungkasan palsu. Kabeh limo iku kelakon - soko anyar meh saben minggu. Pemimpin ora ngerti apa kanggo ngisin utawa ngipat-ipati iku. Padha ora ngerti apa apa. We njaluk aksara saka atusan pandhita saka sak donya. Padha takon. "Apa bener lan apa salah?" Endi pemimpin? Where iku wong sing bisa nuntun kita?.

Kanca-kanca, apa kita ndeleng kedados dina ing kang disebut tekan pungkasan lan apa wis kedados ing Roh Suci, kita bisa ora nemokake basis kanggo script. Apa-apa sing padha ora bisa ketemu ing Kitab Suci kudu ditolak. Rampung ditolak!

Aku nangis yen aku ndeleng video iki wong sing ngirim kula saka tengen negara. Kabeh Kongregasi metu saka kontrol, Mudhun ing lantai, ngguyu Pemudha, staggering watara kaya wong mendem, digawèkaké kaya ula, howling kaya kéwan galak. We kudu evangelists sing stands munggah lan ngunekke ing wong kanggo njaluk menyang tiba, kaya Roh Suci padha anyumanggakakên ing wong. Dipilih jaket account sawijining ing wong lan ngandika iku "tangan Gusti."

A Injil anyar wis mung teka Amerika. Kanca-kanca, iku atos lan mentahan, nanging Aku pitutur marang kowe. Nalika ninggalake parameter Tembung, nalika ngomong: "Iki soko anyar, Gusti Allah wis dilakoni soko anyar? Aku ora ngerti, iku ora nulis, nanging aku ora pengin nolak Roh Suci. "

Kanca-kanca, yen ora ing Kitab Suci, kita kudu nolak iku. Paling anyar iku sing ora bisa mlebu Kratoné Gusti Allah yen sampeyan ora kaya bocah cilik. Katut disandangi ing popok supaya padha bisa nggawe kabutuhan sing sak rapat-rapat. Iku paling anyar. Kanca-kanca, ing ngendi iku bakal mungkasi?

A pastur ngandika: "Iku wis musna supaya adoh, sing siji dina, evangelist ngadeg munggah lan ngomong, aku wis nampa wahyu saka Gusti, iku wektu kanggo miwiti nyembah Maria." Iku bakal titik ngendi.

evangelist liyane déwé ngakuné Suci Roh bartender. Panjenenganipun ngandika, "Ayo kanggo garis lan ngombé ing Roh Suci." Padha nyebataken ngombe anggur anyar. Aku krungu tembung nabi kang muni ing kuping, "dina Gusti punika, kemenangan ala, nangis antarane pengadilan lan misbyah. Sijine ing karung saka sandhangan. Telpon lan susah kanggo wong tiba. "

Gusti Yésus bakal teka. Masal isih unreached. Nalika aku ndeleng Kristen menyang apa padha nelpon Roh Suci bar, ngéramaké kaya wong mabuk, bakal tembung Joel kang kanggo kula cetha, "tangi, sampeyan mendem, lan nangis, kabeh sing ngombe anggur anyar amarga lapangan harvest rusak."

Jiwo ewu mati, supaya apa sing ngguyu? Supaya Roh Suci bakal bisa nang endi wae ing bumi. Sampeyan kudu bisa kanggo njupuk menyang panggonan paling abject lan nistha. Sampeyan kudu bisa kanggo njupuk menyang negara miskin. Sampeyan kudu njupuk menyang dregs kamanungsan, lan iku kudu bisa ana. Iku ora bisa mung ing Amerika sugih. Iku wis bisa nang endi wae ing bumi.

Aku tantangan wong-wong iki kanggo njupuk Injil sing ngguyu menyang Balkan saiki. Menyang kamp pangungsèn endi wanita nangis amarga wong sing wis dijupuk. wadon sing wis dirudopekso. anak sing luwe. Padha ilang omah-omahé, supaya takon menyang garis - Roh Suci kepengin wong ngguyu. Iki supaya disebut-kawentar teka kanggo Madison Square Garden panas iki. Yen sampeyan bisa script, sing mbeta beban Déwan serius, carane bakal gelem njupuk munggah piwulang kuwi.

Ayo kula pitutur marang kowe sing iku ngguyu. World. Bangsa-bangsa liya durhaka. Iku wis dadi tontonan sing. Ing wektu supaya cedhak karo teka saka Kristus nalika pasamuan Yesus Kristus kudu kepepet ing kakus rahasia saka pandonga. Nalika ngirim nangisi ilang. Nalika iku bakal duwe kepinginan kanggo ninggal kabeh lan ndherek Gusti Yesus. Nalika tau Bill dollar kudu kasebut. Dewa Amérika. The avgudadyrkandet Amérika. World nonton Madness iki lan ngerti apa padha mikir - sing wis nampa Roh Suci ringmaster a. Iku Circus liya.

Aku ora Care apa wong mikir maneh. Aku ora peduli wong ora pengin newsletter maneh. Aku Care babagan jiwo lan kasunyatan sing dadi akeh sing ngandika. Aku duwe kewajiban sadurunge Allah kanggo ngadeg sadurunge jemaah sing wis nimbali aku ngawula, lan ngelekake lan wong-tembung panacadipun iki kanggo pasamuan serius, lan Kitab Suci ngandika sing bakal nangisi liwat. Para pinituwa bakal nyedhiyani. Gereja, pastur, para abdi, ing Panginjil. We kudu ndedonga mudhun bètèngé iki.

Akhire, digalih saka belittling demoralization Majelis. Bilai wong-wong sing nelpon ala becik lan ala apik - sing telpon peteng kanggo cahya lan cahya kanggo pepeteng. Sing ndadekake pait manis lan manis pait. (Jer 23:15). Aku wis katon iku elek ing nabi. Padha laku jina, padha lumaku ing cidra, bukti saka tangan ala lan ora bali saka ala.

Aku nampa layang minggu iki saka wong wadon Kristen ngamuk. Dheweke ngandika, "Kula bojomu, sing ajejuluk wong Kristen, iku pemain gedhe, dheweke main kanggo yuta." Dheweke ngandika, "Aku wis wis dadi kuwatir bab beboyo lan perusahaan sing wis." Aku panginten, "Aku takon marang kanggo pindhah kanggo pastur."

Dheweke ngandika, "Brother Wilkerson, sampeyan ora ngerti apa kedaden, aku dadi duka, babras lan bingung. Aku dikirim gambling bojomu multi-yuta kita pastur kita. "

Ngandika, "Aku wis nggolèki ing Kitab saka 1 Genesis Wahyu, lan aku ora bisa nemu apa-apa ing Kitab Suci sing nganggo marang gambling. Aku ora dosa iku, supaya seneng-seneng. "Panjenenganipun kaget," carane bisa manungsa ngomong bab kuwi marang bojoku? "

Iki persis apa ngandika Yeremia, "pandhita bukti ala tangan lan ora ana siji dadi bali saka pialane." Kang nerangake kok padha alit demoralization Majelis kok padha nelpon ala becik lan ala apik lan pait manis lan manis pait.

Ngandika, "Nabi wis laku jina, lan lumaku ing cidra." Sapa sing wis dosa ing gesang ora ngadeg munggah lan bab dosa ing kémah. Dheweke ngrumangsani jina dhewe, dosa dhewe lan atine ala dhewe.

Aku ora tarik wae abdi negara liwat jongkas. Mayoritas geni abdi kanggo Gusti Allah. Ana abdi enom sing diresiki ing umur ala iki. Aku wis ketemu akeh wong lan aku saos sokur marang wong-wong mau. Malah ing kutha iki, aku wis ketemu sawetara saka juru paling bener aku wis ketemu ing kabeh gesang.

Nilai abdi karo kula aran sungkowo lan lagi looking lan nunggu voices sing bisa mbukak apa ala. "Yen padha ngadeg ing pengadilan lan tak wong kanggo ngrungokake pituturKu - yen padha ngandika apa ing atiku. Yen padha ngandika saka atine Allah, bakal padha wis nguripake wong adoh saka cara ala lan pandamelipun awon. "

Sampeyan bisa ndeleng yen wong mangerténi Gusti Allah ngandika bab liyane, "Aku wis ora dikirim mau, aku wis ora ngandika kanggo wong-wong mau, padha nganggo metu saka bayangan dhewe. Metu saka ala ing atiné.

"Padha nganggo wahyu saka ing sajroning atiné dhéwé, aku ora ngirim. Aku wis ora ngandika kanggo wong-wong mau. Padha celathu marang wong sing ngrèmèhaké Aku, 'ngandika Gusti, Sampeyan bakal tentrem, sarta marang wong sing mlaku sawise awaké dhéwé lan bayangan dhewe' ora ala bakal nempuh kowé. ' " Ing cacad ing majelis serius bakal sedhih paling kanggo kabeh wong sing padha tresna Kristus lan Pasamuwan. Iki bakal sedhih paling ing atiné - ing jugrugan kang jeneng lan jemaah. Nangis liwat Majelis negara. Nalika njupuk ngadeg, lan nalika sampeyan njupuk beban Gusti kanggo sampeyan, wonten ing pandonga lan pasa. Saben anak Gusti Allah kudu Wong sing kejiret ing kanggo dibebaske. Aja ndemek iku, ora cedhak iku, yen kowe metu saka penasaran, iku bakal ensnare sampeyan iku Appeals kanggo kabeh sing saka daging.

Nganti ngerti cara kanggo menehi hasil karo meat ing Roh Suci, supaya tetep adoh saka iku. Dhawuh, "Gusti Allah ing tengahmu iku kuat. Panjenenganipun bakal nyimpen, kang bakal padha bungah-bungah ing ngatasé kowé kanthi singing. Panjenenganipun ngaso kang tresna. Panjenengane bakal padha bungah-bungah ing ngatasé kowé kanthi singing. "

Apa? Amarga wis ketemu wong sing susah liwat apa grieves atine. Mbeta momotan kang kaleksanane, ing jugrugan saka Township formal.

Iki bakal dadi "katresnan trap". Sampeyan bakal krungu. "We tresna wong. Ora Matter apa martakake. Ora Matter yen sampeyan sukses. Ora Matter apa Injil iku - utawa tindakan liya. Ayo kang menehi saben liyane ngrangkul amba. "Carane loro bisa lumaku bebarengan tanpa sarujuk. Carane bisa lumaku karo sampeyan ora setuju karo, kang Sifat unbiblical, sampeyan ora bisa. Iku sworo cangkem katresnan. Padha ngomong, "ora ngadili sapa-sapa."

Sing ora apa Kitab Suci ngandika. Iku ngandika yen kita bakal ngadili kanthi adil. Cacad lan panyapa karo sabar. Aku ora ngadeg ing sajian sinetron, aku ngadeg ana ing parang. Gusti Allah wis nyoba kanggo nyimpen, Ward.

Apa kasugihan Allah ing Gusti Yesus Kristus? tentrem Allah, kawicaksanan Allah, Kristus, kabeh sing ana ing Sang Kristus punika kito.

Kanca-kanca, ati-ati! Watch metu!

Aku wedi sampeyan? Apa sampeyan siap kanggo njupuk ing diemotake dening Sang Yehuwah. Sampeyan bisa nindakake iku ing daging dhewe. Nguripake dhewe karo Gusti Allah.

wektu wis ngundang sawijining Déwan serius. Yen sampeyan duwe kaset iki utawa buku, mbuwang wong metu saka omahmu. Aja menehi wong adoh, ngobong wong-wong mau. Yen wong ngajak sampeyan gabung rapat-rapat iki, banjur ngomong, "Kula nyuwun pangapunten, aku ora arep bakal kari saka tembung lan aku ora pengin atiku kanggo garing lan wither. Aku pengin nyawang saka Gusti sing diijini kula kanggo tuwuh. Aku ora pengin sembarang pesen sing Appeals kanggo daging, utawa sing nggawe kien ing atiku. "

Gusti Allah menehi karo apa kita kudu lan ora kamulyan, nanging ora ing cara dhewe. Ora dening misappropriating lan misusing Kitab.

Abraham iki ora looking kanggo lemah, padha kapandeng kanggo kutha sing dibangun lan digawe dening Allah.



Publicerades söndag, 22 september 2019 01:21:09 +0200 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 3 april 2020 00:21
Jag ber om ett ekonomisk mirakel så att jag har råd att flytta och köpa nytt hus!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp