Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

dina iki sexrubriker

Kang koran kowe duwe sexrubriker iki?

Gambar saka sexrubriker Day.

Photo: jeneng Ing majalah iku wis dicethakaké ana ing artikel.

Expressen lan Aftonbladet rong koran sing biasane deleng jinis ing sawetara artikel, nanging pracaya utawa ora, judhul iki ora saka samubarang majalah.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
lördag, 23 november 2019 14:54

Ordfynderi

"Apa menawa nun gadhah jinis?"

"We kudu terus duwe jinis nalika ora ana sing pengin?"

Siji bakal mikir sing ana Aftonbladet lan koran Expressen sing wis ditulis berita lan artikel, ora, iku bener koran Kristen Day. Empu sethitik ordfynderi "Dina sexrubriker".

Dadi luwih fokus

wong apa perlu punika Gusti Yesus Kristus, kang koran Dina kudu luwih fokus ing menehi. Banjur ana mbokmenawa bakal supaya malah ing bab-bab liyane.


Publicerades lördag, 23 november 2019 14:54:17 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.nu med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 13 juli 2020 12:48
Angående jobbet på Netflix, jag har länge bett Gud om mirakel i min ekonomi & välbetalt jobb! Har kass ekonomi. Behöver verkligen pengarna men känns moraliskt fel. Vad ska jag göra? Be om Guds ledning

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp