Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Salvation

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

virus Corona: 252 wis mbalekake

Kabeh sing dadi gerah ora mati!

virus Corona.

Picture: Aftonbladet.

Sapunika, 11.373 gerah karo virus Corona. Sing, 259 seda, nanging 252 wis mbalekake!


Christer ÅbergAv Christer Åberg
lördag 1 februari 2020 13:55

virus Corona ing Jonkoping

Wingi aku ketemu metu sing Swedia wis mung ditampa cilik dikonfirmasi kapisan coronavirus ing, wong wadon 20 taun didhewekaken ing rumah sakit kabupaten ing Ryhov ing Jonkoping . Loro video I sampun ing virus Corona. Antarane liyane iku, kok padha ajrih kita karo coronavirus?

flu mangsan

Ing awal, aku panginten iku banget intimidating lan nggedhekake. Kabeh sing ndadekake virus Corona ora mati. Wong-wong sing wis tilar donya wis wong multi-gerah, kaya akeh sing tilar donya flu babi sawetara taun kepungkur. Saiki sing coronavirus ing proses wiwit ing influenza mangsan normal , kang bisa mimpin kanggo atusan pati Swedish . Yen sing scares ora munggah wong lan kacarita minangka dhuwur.

252 wis mbalekake

Wong wadon 20 taun-lawas ing Jönköping enom, mbokmenawa kuwat, lan ora mati. mangkono dheweke bakal waras rauh.

Sapunika, 11.373 gerah karo virus Corona . Sing, 259 seda , nanging 252 wis mbalekake !

We sing pracaya marang Gusti Yesus ora bakal nglilani dhéwé wedi lan wedi saka coronavirus ing. safety kita ing Gusti Yesus Kristus, apa mengkono.

Gusti Allah bakal nylametaké panjenengan saka Wewelak

Wingi disebut Rune mbah kula. Kanthi alesan coronavirus ing, banjur ngomong karo tulisan gedhe:

Ps 91: 5 Sampeyan ora bakal wedi teror ing wayah bengi, ora panah sing mabur dening dina, 6 ora Wewelak sing mlaku ing pepeteng utawa Wewelak raging ing wayah sore.

Apa wedi pitados ing Gusti Yesus? Ing ayat sadurungé, sampeyan njaluk jawaban:

KIDUNG 91: 1 Gusti Allah sing manggon ing pambiyantu tetep ana paling dhuwur ing pangayomane Kang Mahakuwasa, 2 kang ngandika: ". Gusti Pangungsen saha beteng kawula, Allah kawula, kawula dateng" 3 Panjenengané bakal nguwalake kowe saka ing sangsara juru pikat lan saka pageblug cilaka . 4 Kanthi wulu kang bakal nutupi kowé, ing wings sampeyan bakal nemokake pengungsi. katemenan iku tameng lan pager tembok.

nampa Gusti Yesus

Yen sampeyan wis ora ditampa Gusti Yesus Kristus lan tak disimpen aku pancene Rekomendasi sing nglakoni. Sampeyan bisa nampa Gusti Yésus ndedonga pandonga iki ngajokaken banter langsung marang Gusti Yésus:

"Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin. "

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?

- Ya!


Publicerades lördag 1 februari 2020 13:55:07 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu - Live med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

torsdag 24 september 2020 09:18
Jesus,kom till oss alla idag! Du ser alla som lider av olika problem nu och vill ha gudomlig hjälp. Vill nu i ödmjukhet be Dig Jesus om förbarmande och kärlek till ett nytt liv i glädje över Din nåd!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp