Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

ajaran lan agama Buddha iku ora bisa nyimpen biksu ing Myanmar

"Aku dadi ora pati roso lan ora pati roso, ambruk semaput lan kiwa awak lan seda."

Buddha Wiku ing segara.

Sang Prabu mangsuli: Ya, punika guru apik, nanging iya ora pracaya marang Jahshua Kristus. Mulane, iku ing neraka. Aku iki marang kanggo ndeleng wong liya sing ana ing geni, nggawa jubah lan takon;: em wong iki? Piyambakipun mangsuli: Iku salah siji sing nyembah Gautama Buddha!


Av Nils
torsdag, 30 januari 2020 00:35

jenengku aneh peon Chantal Pulu saka Myanmar, lair ing taun 1953 ing Burma lawas. Ing umur 18, aku iki Pesen dikirim menyang biara Buddha, lan dadi ing 19 taun biksu nyata. biara iki ing biksu senior, paling misuwur ing kabèh Myanmar, guru gedhe. Ing taun 1983, seda ing kecelakaan mobil, lan cingak wong.

Aku Applied kanggo dadi biksu paling turuti kabeh angger-angger ing Buddha. Aku wus ngupaya kanggo lali pikirane egois lan kepinginan, kanggo uwal saka penyakit lan kasangsaran lan dadi free saka sirkuit donya. Perang kanggo taun dadi biksu paling, ora cilaka sembarang urip kang.

Kula gesang iki dikembangaké minangka biksu nganti aku tak lara, lan teka menyang rumah sakit. Dhokter ngandika aku loro mriyang kuning lan malaria, lan sawise 1 month, iku dadi luwih elek. Panjenenganipun ngandika ana cara kanggo sehat, lan wrote kula kanggo nyiapake kanggo mati.

Aku dadi ora pati roso lan ora pati roso, ambruk semaput lan kiwa awak lan seda. pikiran sehat lan roh padha kanthi awake, lan aku teka ing propinsi ngendi badai kuwat nyebul nganti ora wit utawa apa-apa tetep. Aku mlaku cepet bebarengan malang sepi iki kabeh piyambak.

Sawise nalika aku nyabrang kali lan kapandeng tengen lake elek geni. Ing Buddhisme, kita wis ora panginten panggonan kaya sing. Aku iki bingung nganti aku weruh setan a. Raine kaya singa, banget alam bébas lan sikil kaya ula. Aku iki arang banget wedi lan geter, aku takon asmane.

Gusti Yésus semaur:: Aku raja neraka, nyirnakake ing. Dheweke takon kula goleki menyang ing sagara geni, lan weruh nyandhang ing saffron kuning werna sandhangan wiku. Aku kapandeng nyedhaki kepala dipun cukur saka wong lan weruh iku Akiane, ing biksu misuwur sing tilar donya ing 1983rd kacilakan mobil

Aku takon raja neraka apa mantan pimpinan iki Dibuwang lake kasangsaran iki, piambakipun minangka satunggaling pamimpin apik. Panjenenganipun kagungan piwulang disebut: "Apa sing wong utawa asu?", Sing 1000s mbantu wong mangertos ing Nilai saka manungsa iku adoh luwih apik tinimbang kéwan.

Sang Prabu mangsuli: Ya, punika guru apik, nanging iya ora pracaya marang Jahshua Kristus. Mulane, iku ing neraka. Aku iki marang kanggo ndeleng wong liya sing ana ing geni, nggawa jubah lan takon: Sapa wong iki? Piyambakipun mangsuli: Iku salah siji sing nyembah Gautama Buddha !! Aku iki banget upset kanggo ndeleng Buddha ing neraka lan protes: Panjenenganipun kagungan Etika apik, moral apik lan karakter. Apa raosaken wong kene ing sendhang geni?

Sang Prabu mangsuli: Ora ketompo carane apik kang ana, iku ing panggonan iki amarga padha ora pracaya ing Allah kang sipat langgeng. Banjur weruh wong liyane sing nganggo seragam prajurit karo tatu sing gedhe ing dodo. Aku takon, sing wong iki? Sang Prabu mangsuli: Iku Aung San, revolusi pimpinan ing Myanmar. Panjenenganipun punika amarga banjur ngoyak lan matèni wong-wong Kristen, nanging iya ora pracaya ing Gusti Yesus Kristus!

Banjur weruh titah kang chore ana kanggo njaga geni ing sagara geni. Panjenenganipun elek kanggo ndeleng, lan takon: Bakal pindhah menyang Lake of Fire? Ora, aku kene kanggo mirsani, 'Aku ngandika. Ngandika: Sampeyan tengen, aku ora bisa nemokake jeneng kene. Sampeyan kudu bali cara teka.

Aku ana ing pain gedhe, lan mlaku nganti aku teka menyang prapatan karo path sudhut kiwa lan dalan cilik ing sisih tengen. Tandha ing sisih kiwa ana wong kang padha ora pracaya marang Jahshua Kristus, lan ing dalan cilik ana kanggo pitados ing Gusti Yesus. Aku mlaku ing dalan panah, weruh wong ing jubah putih lan krungu songs apik. Aku takon, apa jenengmu?

Sawise 6 kaping. Piyambakipun mangsuli: Aku kang ngemu tombol swarga. Iku Panggonan ayu banget. Sampeyan ora bisa pindhah ana saiki nanging yen ndherek Gusti Yesus Kristus sampeyan bisa pindhah ana nalika urip liwat jeneng wong kang ana Peter lan ngandika: Go bali ngendi sampeyan teka ing, Dhiskusi menyang wong sing nyembah Buddha lan dewa. Padha kudu pindhah menyang neraka yen padha ora ngganti. Wong-wong sing mbangun kuil lan brahala, lan menehi sesajen kanggo wiku kanggo patut padha menyang neraka. Kabeh sing ora pracaya marang Gusti Yésus Kristus bakal pindhah menyang neraka!

Peter marang kula kanggo bali menyang bumi lan nekseni bab apa aku weruh. Sampeyan njaluk jeneng anyar, sampeyan bakal disebut Paulus sing teka maneh kanggo urip! Aku ora bakal mundur, nanging Rasul Pétrus terus mèlu aku bebarengan andha saka swarga.

Bali menyang bumi, lan ana ing patangèn saka ing antarané wong mati

Ana aku weruh ana swara saka nangis, lan krungu ibuku dhewe sesambat: Kula Putra, My Son. Yagene ninggalake kita? Aku krungu akeh wong liyane nangis. Aku weruh aku iki lying ing coffin lan wiwit nutul kula. Ibuku lan rama miwiti nguwuh, iku urip, iku urip! Others ora pracaya tuwane.

Aku sijine tangan ing sisih coffin lan lungguh munggah terus. Akeh padha wedi lan bengok-bengok: Iku Roh, lan mlayu minangka cepet lagi bisa. Sing sing tetep padha speechless lan geter. Iku Cairan sing teka saka padharan lan nang coffin, pramila wong sumurup aku memang mati.

Aku mung banjur bakal jisim ing elflammor, nalika bapa weruh awak siji suwene wektu sadurunge nutup tutup lan dodo burned. Sawise aku miwiti kanggo nerangake apa aku wis weruh lan krungu, lan wong padha kaget aku marang wong aku wis katon ing sagara geni, lan sing mung Kristen ngerti bebener. Leluhur lan kita wis diapusi ing 1000 kang taun, sing kabeh kita do ngapusi. Wong sumurup apa jenis biksu aku wis, carane semangat aku kanggo Buddahs Learning.

Komentar apa kedaden sawise uppstådelse lan jasa

Sawise bali Paulus kanggo urip lan ngalami iki, wis tetep seksi setya kanggo Gusti. Burmes Mentri wis marang kita sing nggawa 100 wiku liyane iman ing Kristus. paseksene iku cetha lan banget tetep, lan wis gelo akeh wong sing ora bisa nampa sing ana mung salah siji cara kanggo swarga, Gusti Yesus Kristus. Sasampunipun sapérangan taun Pemuridan ketat piwulang Buddha, kang ngumumaké langsung Injil Kristus.

Kabèh kang sinau sak sing telung dina ing kuburan iki rampung anyar kanggo wong. Panjenenganipun wedhi paseksi wis dijupuk wong kanggo pakunjaran ing paling sapisan ngendi panguwasa gagal kanggo nggawe bisu wong. Sawise release terus kanggo nekseni bab apa weruh lan krungu. kabebasan kang saiki dingerteni, a burmes ngandika ing pakunjaran lan uga wis matèni. Enn Liyane bilih piyambakipun punika free lan terus ttänst sawijining.


Publicerades torsdag, 30 januari 2020 00:35:23 +0100 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.nu med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 13 juli 2020 12:48
Angående jobbet på Netflix, jag har länge bett Gud om mirakel i min ekonomi & välbetalt jobb! Har kass ekonomi. Behöver verkligen pengarna men känns moraliskt fel. Vad ska jag göra? Be om Guds ledning

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp